1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

yamaneko ja sakari ja muut!

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi binamyr 22.03.2008.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. binamyr

  binamyr Guest

  eikö näitä yamanekoja ja sakareita täältä saada pois,pilaavat koko afterdawnin! modet! minusta tästä näitten kahden kaverin taistelusta ollaan jo saatu tarpeeksi täällä! ihan tosissaan asiallisuus pitäs jokaisen kyetä säilyttää! minusta afterdawn ei pitäs olla keskenkasvusten kakaroitten temmellyskenttä!
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 22.03.2008
 2.  
 3. yamaneko

  yamaneko Senior member

  Liittynyt:
  22.09.2005
  Viestejä:
  5,093
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  118
  Vaikkei trollia saa ruokkia, niin puolustuksen puheenvuoro lienee sallitaan?

  Se on kumma kuinka pienestä tämä alkoi. Joskus viime vuoden puolella, menin ohjeistamaan Virustorjuna.netissä käyttäjää nimeltä Rexukka että käyttäisi muokkaa -painiketta (enkä ollut ainoa) koska hän täytti erinäisiä viestiketjuja ajatusvirrallaan. Esim. tässä.

  Sitten kysyin onko ignorea mahdollista saada foorumiin (softan seuraavassa versiossa se olisi meinaan), viesti tässä. Tämän jäljeen Rexukka riiteli itsensä useasti ulos Virustorjunta.netistä muiden kuin minun kanssa, minä en muistaakseni hänelle enää kertaakaan vastannut missään muodossa.

  Jossain välissä Rexukka tuli sitten itkemään asiaa tännekin (viesti tässä) mutta pysyi kuitenkin suht' rauhallisena täällä vaikka väliaikaiset bannit tänne saikin, sillä oli pystynyt ohittamaan Virustorjunta.netin antaman ip-bannin, ja esiintyi nyt Joonatan_ -nimellä.

  Tosin hänet tunnistettiin välittömästi Rexukaksi (kirjoitustyyli, ajatusten harhailu siellä täällä, tulee yleensä perjantaisin kirjoittamaan maanisesti viestejä yms.) esim. tässä viestissä tyypillistä Rexukkaa binamyriltä. Yhtäläisyyksiä on myös itkussa kun paljastin binamyrin olevan Sakari67, eli tyypillisesti muka ei ole ko. henkilö ja hakee marttyyriutta. Katselkaa esim. tästä viimeisin binamyrin kitinä ja tästä Joonatanin narina ettei ole Rexukka.

  Binamyriä edeltäneessä vaiheessahan Sakari67 riehui täällä torstaina koska myös Joonatan_ nimimerkki on bannatta Virustorjunta.netissä, ja pitäähän sitä jonnekin päästä kännipäissään sekoilemaan (ilmeisesti ulos meno ei ole koskaan ollut Rexukan/Joonatanin/Sakari67/binamyrin juttu, vaan kalsarikännit koneen äärellä sopii paremmin). Tässä esimerkkiä.

  Viimeisin on tämä binamyrin hyökkäys (Sakari67 näet hankki kirjoituksillaan lopulliset bannit). Ensimmäisinä viesteinään binamyr taas kävi kommentoimassa minun viestejäni, ja sitten teki tämän viestiketjun tänne.

  Jollain tavalla Rexukka/Joonatan_/Sakari67/binamyr tarvitsisi ammittiapua. Mutta mielestäni se ei ole meidän tehtävä täällä paapoa ja yrittää ymmärtää. Tai voidaan kokeilla tietenkin, yleensä tämä häirikkö sekoilee lopulta itsensä ulos puuttui asiaan tai ei, mutta jälki on pahaa ja rumaa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2008
 4. pkaksp

  pkaksp Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  11.01.2005
  Viestejä:
  12,229
  Kiitokset:
  53
  Pisteet:
  128
  binamyr,

  Suosittelen lopettamaan tämän pelleilyn heti alkuun. Verkkosivun häirinnästä voidaan tehdä rikosilmoitus viranomaisille.
   
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu