1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Eheytystä Vista 64:lle

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi mehumummo 20.03.2008.

  1. mehumummo

    mehumummo Regular member

    Liittynyt:
    27.12.2006
    Viestejä:
    290
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mikäköhän olisi hyvä eheytysohjelma 64 bittiselle Vistalle?
     
  2.  
  3. MikroMake

    MikroMake Active member

    Liittynyt:
    03.02.2006
    Viestejä:
    3,864
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
  4. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Vistan oma?
     
  5. sakari67

    sakari67 Guest

    visvan oma ei hyvä! se kannattaa unohtaa suosiolla!
     
  6. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Vuoden verran hoitanut hommansa siten ettei ole tarvinnut asialla mieltänsä vaivata, mielestäni aika hyvin.
     
    Viimeksi muokattu: 20.03.2008
  7. sakari67

    sakari67 Guest

    niin ku palkästään netissä käy! ei mitään eheytystä tarvitsekkaan! mut on kavereita jotka asentaa ja poistaa niin maan perkuleesti,niin tarvitsee järempää ku visvan oma!
     
  8. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Vaikka sakari trolli onkin, niin tuli vihdoin kokeiltua jotain muuta eheyttäjää kuin Vistan omaa. Monen suosituksen saattelemana latasin PerfectDiskin (jota olin jo XP:ssä kokeillut, mutten huomannut miksikään erikoiseksi). Sen enempää en viitsinyt PerfectDiskiä käyttää, kuin että katsoin sen omalla analyysillä pirstoutumisasteen. Se paljastui niinkin alhaiseksi kuin 1,2 % ja tämä siis Vistan oman eheytyksen aikaansaannosta ilman että olen asian eteen tehnyt itse mitään. Mielestäni varsin hyvin.
     
  9. mehumummo

    mehumummo Regular member

    Liittynyt:
    27.12.2006
    Viestejä:
    290
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tuo Auslogics toimii ja vaikuttaa hyvältä. Aika pitkään kestää, mutta tekeepä sitten parmpaa työtä.

    Tuo Vistan oma on aika erikoinen, kun ei lue edes yhtään kauanko kestää.

    EDIT: Joo ja CPU usagenkin saa ilmesesti säädettyä :D
     
    Viimeksi muokattu: 22.03.2008
  10. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Vistan oman on tarkoitus tehdä taustalla töitään, sopii sellaisille jotka haluavat tehdä koneellaan muutakin kuin seurata eheytyksen edistymistä :)
     
  11. binamyr

    binamyr Guest

    minä ainakin haluan muutakin tehdä,kun seurata eheytystä.se on tylsää katseltavaa.ruudut ja laatikot vaan vilkkuu.vistan oma on paras,hakkaa kaikki muut eheytysohjelmat. tuo sakari on trolli,voiko se siis laittaa tänne viruksia?minulle jäi vaimaamaan,mitä trolli siis voi tehä? uskaltaako keskustella jos trolli on asennettu tänne? voiko esim? spybot
    poistaa tuon trollin?
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 23.03.2008
  12. mehumummo

    mehumummo Regular member

    Liittynyt:
    27.12.2006
    Viestejä:
    290
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tuollaisella taustatyöllä kun saattaa mennä vähän aikaan, kun teran eheyttää. Ja olisi kiva saada jonkinlainen summittainen arvio siitä, milloin työ mahdollisesti olisi valmis.

    Ja tuo ulkonen oli ainakin ihan säpäleinä. Tämä vista ei ollut ehtinyt vielä sitä taustalla eheyttää, lukee että last run: never, vähän lusmua menoa. Luulisi, että joku ennen tätä asennettu vista olisi sitä ainakin yrittänyt eheyttää, tämä nyt on kait jo parikin kuukautta ollut käytössä, mutta ei kovin hyviä tuloksia kyllä...
     
  13. binamyr

    binamyr Guest

    mummoseni koeta ajaa jkdefrag ja sit päälle oma! miltä näyttää? papalla ainakin toimii! vistassa on oma reaaliaikainen päällä kokoajan! mut kokeilepas iobitin smartdefragia! sanosinko et hakkaa 100-0 vistan oman!pappa ainakin itse on tyytyväinen! nyt papalla on aikaa tähellisempään!

    ps.mehumummo ootko sinkku? enskesänä mustikat mehuks sit yhes? huopaajaa ulapoil myös papalla tarvis! ei jaksa pappa yksin kalasaalista syödä!(perkkaamisesta puhumattakaan) minul on torppa nyt kitkan rannoilla! sielt puuttuu tomera emäntä! poroja ja kalkkunoita pihast löytyy,et en oo mikä tahansa torppari,eli elintasoo kyl on! pihassa on lähtövalmiina subarun gti 3000 nelivedolla! hangille on valmiina streetcat2800skidoo! jos romantiikkaa kaipaat niin laon seinältä löytyy puusukset!jos jano yllättää niin suvakoidaan mummoseni kitkapirtille ja otetaas jenkat samalla! mittees sanot?

    jos tuo mehumummo tekkee oharit,niin tarjoukset on tervetulleita kaikilta emänniltä,jotka mielestään ovat vahvoja elämään rajaseudulla! kyl täält pääsee ihmistenki ilmoille,ku oikei tarvis on!siit miun mönkijä kyl huolen pittää,(keväällä ees subaru sitä loskaa selvitä)oli keli mikä oli! siin 30 kilometriin ajos rukan ruokamarkettiin kerkee kaik ongelmat selvittää!jos ei niin voi olla et isäntä yksin kotiin ajelee takas!yhes kerran isäntä yksin käveli kotiin,ku muuan neito mustosenniemeltä tummat hiukset hulmuten kuunsätees säihkyen mönkijällä takas lähti!30 kilsaa käveltyään oli jo aika nöyrää poikaa perille päästyään!onneks nöyrä katuvainen katse tään tulisen emman ees
    lauhutti jonkun verran sitte!
    emma oli sen verran levoton et nyt kuulemma kalliossa hesassa kapakkaa pyörittää! mie oon aina sanonu et etelän naisist ei oo mihinkään! mut ukkoherrassa tapasin paulan,jol hiukset punaset ku tuleen syttyneet! helsingissä jossain muotiliikkeessä tää neitoikainen oli kuulemma töissä!illan lopuks sovittiin treffit saaruaan rukan takarinteelle huomiseksi! no paula lsitto viestin et aamulennolla pitää mennä hesaan takas,kuulemma joku tärkee neuvottelu! paula sano et soita,no täs numeros aina vastaa vantaan joku macdonaldsin työntekijä hampurilaisbaarista vantaalta! ja jankkaa et mitä sais olla? mitä täst nyt ajattelis?piruuttaan tilaisin tuplahampurtilaisen?lisukeineen päivineen siis! kyl paula anrto vahingossa väöärän numeron? voin kyl tän anteeksai antaa,inhimillisiä erehdyksiä sattuu!mut vielkäkin katson vastaikkaiselle ranalkle jos siel tulitukkanen tyttö hiukset hulmuten kevään auringon säteis kimaltelee!! vaik vähenismäärin nykyisin!
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 23.03.2008

Jaa tämä sivu