1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

WP8 ja valokuva-gallerian ongelmat.

Viestiketju Windows Phone -osiossa. Ketjun avasi Kastemato 29.03.2013.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. Kastemato

  Kastemato Member

  Liittynyt:
  03.09.2007
  Viestejä:
  28
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ostin Lumia 620:n muutama päivä sitten ja muuten olen ollut melko tyytyväinen mutta pari asiaa etenkin Valokuvat-sovelluksessa ihmetyttää:

  1. Onko tosiaankin niin ettei valokuvia pysty uudelleen nimeämään tai siirtämään puhelimessa? Ilmeisesti myöskään kansioita ei pysty luomaan ilman tietokonetta?

  2. Bugi vai mikä, mutta siirrettäessä valokuvia tietokoneelta puhelimeen, monesta kuvasta ilmestyy puhelimeen kaksi eri kappaletta. Poistettaessa toinen molemmat kappaleet katoavat puhelimesta. :0

  3. Pystyykö Valokuvissa kansioiden/tiilien esikatselukuvia muuttamaan mitenkään? Ilmeisesti puhelin nappaa esikatselukuvaksi ensimmäisenä kansiossa olevan kuvan? Kokeilin nimetä haluamani kuvan tyyliin 000AAA.jpg ja vaikka tietokoneella kuva luonnollisesti järjestyy kansiossa ensimmäiseksi, niin puhelimessa se on aina silti sama mikä ennenkin...?

  Tuosta Windowsin omasta Nokia Suiten tapaisesta softasta täytyy sen verran sanoa että voi helvetti mikä keskeneräinen paska. Ensinnäkin puhelimessa olevista kuvista/tiedostoista ei näy muuta kuin tiedostonimet eli käyttäjän on mahdotonta tietää mitä kuvaa on esim. poistamassa koska kuvia ei voi esikatsella sovelluksessa. Mikäli jollain keinoin pääsee siihen saakka että on onnistunut valitsemaan oikeat tiedostot niin tiedostojen poistaminen kestää n. 3min kappaleelta eli siitä vain odottelemaan aina päivä kerrallaan. Voi luoja... Lisäksi ainakin itselläni tuntuu siltä että joskus puhelimen kytkeminen tietokoneeseen onnistuu jumittamaan tietokoneen resurssienhallinnan niin että joko koko resurssienhallinta ei toimi tai kansioiden välillä selaaminen tuo esiin ylälaidan "latauspalkin" jonka latautuminen kestää aina ikuisuuden...

  Onko kellään ilmennyt samoja ongelmia ja onko niihin löytynyt ratkaisua? Kiitos. :)
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu