1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tietoturvaohjelmat

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi Neptun 05.02.2010.

 1. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  6,392
  Kiitokset:
  1,160
  Pisteet:
  223
  Pelkkä suomen kielen sana ei riitä mihinkään ellei siinä ole tarpeeksi paljon erikoismerkkejä/pituutta, vaihtoehtoisesti jos ei halua käyttää erikoismerkkejä, (itse en käytä erikoismerkkejä kuin harvoin) niin voi käyttää todella pitkiä salasanoja.

  Jos olet kaikkia täällä käytettyjä haittaohjelmien poistajija kokeillut, eipä niitä sen enempää taida olla. Seuraava askel on lähinnä ojhelmat kuten Farbar recovery scan tool
  Siinä täytyy sitten itse tietää mitä poistetaan, kyllä sekin onnistuu jos käytät aikaa ja haet ahkerasti tietoja internetistä.
  Tai asentaa windows uudestaan.

  Ymmärräthän kuitenkin että paypalin salasanan vaihdoilla ei ole mitään tekemistä microsft tilin salasanan kanssa, kuten paypalilla ei ole myöskään netflixin tai minkään muunkaan kanssa, ellet todellakin ole käyttänyt samaa salasanaa näissä palveluissa.

  Sulla on homma ihan sekaisin noiden salasanojen kanssa, onko koneellasi jotain haittaohjelmia, ei voi tietää. Kunhan varmistat sen tavalla tai toisella. Ehkä myös modeemin/reitittimen resetointi olisi paikallaan.

  Tarkista myös kaikki käyttämäsi sähköpostiosoitteet seuravvassa palvelussa. ';--have i been pwned? Ja kyllä, sivusto on luotettava. Sitten käyt läpi jokaisen palvelun jossa vuotoja on ollut ja vaihdat niihin vahvat salasanat. Myös niihin pokerisivustoihin.
   
  wwallu ja Whatta Heck kiittävät tästä.
 2.  
 3. Fredor

  Fredor Regular member

  Liittynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  130
  Kiitokset:
  31
  Pisteet:
  38
  Suosittelen myös jatkoa ajatellen ottamaan käyttöön ainakin tärkeimmillä sivuilla kaksivaiheisen tunnistuksen. Tuolloin kun hyökkääjälle ei riitä pelkkä salasana. Tuo nyt ainakin sivuille joissa on mm. korttitiedot, kuten Paypal. Itsellä tuossa joku aika sitten yritettiin murtautua uplay:hin, mutta homma tökkäsi kaksivaiheiseen tunnistukseen, joten hyökkääjä ei päässyt tililleni.
   
  rane1958, 99eki, wwallu ja nämä jäsenet kiittävät tästä.
 4. wwallu

  wwallu Senior member

  Liittynyt:
  06.08.2014
  Viestejä:
  16,357
  Kiitokset:
  3,861
  Pisteet:
  223
  Halkovarmistus on vaan niin kankea käyttää. Pitää silti paypalille laittaa jos siellä kerran sellainen on. En ole huomannutkaan. Kumma kun eivät maininneet viestipommituksessa.
   

Jaa tämä sivu