1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sony Ericsson G900 ja äänikirjojen toisto

Viestiketju Sony Ericsson - Keskustelu -osiossa. Ketjun avasi jarijarf 21.02.2009.

 1. jarijarf

  jarijarf Regular member

  Liittynyt:
  06.01.2008
  Viestejä:
  120
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Hei

  Minulla on ongelma äänikirjan toiston kanssa. Äänikirja on Mp3 muodossa; CD1 raita 1, CD1 raita 2...CD17 raita 15 jne. Tallennan tiedosot puhelimen muistitikulle ja avot; puhelin löytää tiedostot äänikirjana valikosta. Ongelma on siinä että toistojärjestys on seuraavanlainen: CD1 raita 1, CD2 raita 1, CD3 raita 1... CD15 raita 14, CD16 raita 14 jne.
  Miten tiedostot tulee merkitä että puhelin ymmärtää toistaa ne oikeassa järjestyksessä?
   
 2.  
 3. jarijarf

  jarijarf Regular member

  Liittynyt:
  06.01.2008
  Viestejä:
  120
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Hieman lisää infoa...
  Siirsin mp3-tiedostot resurssienhallinnan kautta muistikortille - puhelin löytää tiedostot äänikirjana (joka minusta on hieman outoa, koska en ole määrittänyt mitenkään tiedostoja...)
  Seuraavaksi luon soittoluettelon edellä mainituista mp3-tiedostoista Media Playerissa, jossa kaikki raidat ja CD:t ovat oikeassa järjestyksessä. Tallennan soittolistan tietokoneeseen (u3m-tiedosto) ja siirrän sen resurssien hallinnan kautta puhelimen kortille. Puhelin löytää uuden soittoluettelon ja näyttää raidat. Mutta kun yritän toistaa raitoja, puhelin sanoo että että ei löydä tiedostoja. Kun vertaan äänikirjan alta löytyviä tiedostoja niissä on mainittu esittäjä (tieto mp3-tiedostossa) ja kun vertaan soittoluettelossa olevaa tiedostoa, siinä esittäjä tuntematon. Eli onko mahdollista saada semmoista soittoluetteloa, jossa myös esittäjä mainittaisiin tiedostoissa.
  Ongelma kun on se että en jaksaisi millään alkaa nimeämään jokaista raitaa erikseen kun niitä parhaimmillaan on lähes 300 kpl...
  Toivon mukaan joku pystyy antamaan vihjeitä...

  ... ja tietenkin olisin voinut editoida tuota ensimmäistä viestiä ilman että olisin kirjoittanut uutta viestiä...
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2009

Jaa tämä sivu