1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sähkötupakka - kokemuksia, ideoita, jne

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi dRD 19.02.2012.

 1. Henry1979

  Henry1979 Regular member

  Liittynyt:
  02.08.2003
  Viestejä:
  942
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
  Tota lavatubee mietin pitkään, mutta sit osu silmään toi vamo modi missä pääsee säätää wattejakin ja sopii lyhkäset ja pitkät akutkin samaan ni lähti sit se tilaukseen.

  Mikä noissa karto tankeissa oli syynä ettei miellyttänyt sinua? Pysyykö molemmissa karto sekä clearo tankeissa nesteet pois suusta ja sormista? Tilasin samal VG litkui ni ei ehkä lirise samalla tavalla kuin PG nesteet.
   
 2.  
 3. olliboi

  olliboi Regular member

  Liittynyt:
  08.09.2006
  Viestejä:
  851
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  jep, toi tosiaa ominaisuksiltaan parempi ja toi koon muunneltavuus tosi kiva. hyvin harvoin tulee nesteet suuhun mutta mahdollista kummallaki. suurempi ongelma kummassakin on se että ne vuotaa, ainakin lavassa kierteiden välistä ärsyttävästi jos sähkötupakka seisoo pitkään käyttämättömänä. syy miks kartot ei miellyttänyt ni ite en saanut niistä yhtä lämpimiä höyryjä kuin clearosta, clearossa mielestäni tuli vahvemmat höyryt ja helpompi täyttää.

  tapapolttajat pystyy lopettaa nikotiinittomillaki nesteillä mut suosittelen ostaan myös muutaman erivahvuisen nikotiinillisenkin jotta voit sitte päättää sopivan vahvuuden itsellesi, itse alotin iha vahvimmalla 24mg/ml mutta nyt mennään enää 16mg nesteel ku kurkku kestä enää noita vahvimpia.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2013
 4. sanna025

  sanna025 Member

  Liittynyt:
  17.12.2012
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hyvä että täällä näkee kokemuksia sähkötupakasta. Mielummin näihin suosituksiin uskoo kun mainoksiin. Olen harkinnut tuollaisen ostamista mutta on se pirun vaikeaa varmaa olla polttamatta normi tupakkaa vai onko?
   
 5. Henry1979

  Henry1979 Regular member

  Liittynyt:
  02.08.2003
  Viestejä:
  942
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
  No ite lopetin analogisen vetämisen heti ku sain sähkötupakin kouraan ja sitä kesti reilun vuoden helposti ilman kessua. Siitä sit alko ego-t laitteiden kanssa hermot mennä pikkuhiljaa ku aina kusi nesteet ulos ja suuhun ja siirryin takas perinteiseen röökiin :( Katotaan nyt kuinka sujuu kunnollisten vehkeiden kanssa homma uudemman kerran.
   
 6. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,841
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Jos et tartu tarjouksiin ja osta jotain ***kaa vehjettä, vaan otat selvää noista että mitä jengi on oikeasti suositellut käyttöyhdistelmäksi, niin ei se ainakaan mulle ollut vaikeaa. Puoltoista askia päivässä -> samantien, snap, välittömästi pelkkään sähkötupakkaan. Ja 4pv päästä tulee nyt vuosi täyteen. Sen "säätämisen" kanssa pitää opetella ekat 2-3kk elämään, ennenkuin siihen tulee rutiini.
   
 7. _kooma_

  _kooma_ Active member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  2,051
  Kiitokset:
  29
  Pisteet:
  78
  Helloü.

  No nyt olisi sitten vihdoin ja viimein aika itselläkin siirtyä elektroniseen kessutteluun. Tilausta olisin suunnittelemassa ja vielä mietin muutamia juttuja. Aloittelijan setti varmaan voisi tulla kyseeseen, ja koska budjetti ei ole mikään valtaisa, olen joutunut pähkäilemään hieman ehkä normaalia enemmän sitä että mitä ostaisin.
  Olen lähinnä selaillut tuota sähkötupakka.fi sivustoa ja sieltä olen bongannut tuollaisen:

  http://www.sähkötupakka.fi/aloituspakkaukset/ce4-tehopakkaus

  Tuohon lisäksi sitten ilmeisesti nikotiini pitoista nestettä, mutta makua en muutoin osaa hakea kuin että olisi hyvä jos se olisi lähellä perinteistä punaista/sinistä L&M, Marlboroa, Pall Mall linjaa. Eli ei kiitos mentholia, tai muitakaan karamelli makuja. Tarkoituksena olisi siis yrittää ainakin vähentää perus tupakointia (nykyisin menee Bonuksen purutoppa noin 2-3:ssa päivässä, jos olutta on tullut maisteltua niin täysi toppa (30g) menee äkkiä illan aikana.

  Budjetti on maks 50€ näin alkuun, ja tuotteet pitäisi saada ostettua tilisiirrolla (pankkina OP), luottokorttia kun en omista (Visa Electronia lukuun ottamatta).

  Eli vinkkejä ja ideoita otetaan vastaan, tilaus pitäisi tehdä tämän viikon aikana. Mahdollisesti jo huomenna.
   
 8. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,841
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Tankit valuttaa... Tää nyt on tätä "tämä toimii minulle, niin ehdotan tätä sinullekin" -tyyliä, mutta kokeiles:

  Dual Coil Cartomizer * 5 (riittää noin 15 päiväksi)
  minilaturi * 1 (low voltage)
  900mAh eGO Battery * 2

  ja litkut:

  HS Delight 24mg, 30ml (riittää noin 30 päiväksi, jos aski/pv)

  ...noilla tällainen tervakeuhko (30 röökiä/pv) on nyt vuoden pärjännyt, maku on rööki ja vahvuus on sellainen että eka kertaa ku normitupakoija tosta savut imaisee, tulee teinitupakoijan yskänkohtaus eka reaktiona ;-)
   
 9. J-lalli

  J-lalli Active member

  Liittynyt:
  08.04.2005
  Viestejä:
  1,292
  Kiitokset:
  7
  Pisteet:
  68
 10. _kooma_

  _kooma_ Active member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  2,051
  Kiitokset:
  29
  Pisteet:
  78
  Okei, dRD:n setti menee hieman yli budjetin..

  Puffista löytyi tuollainen, tiedä sitten olisiko siitä mihinkään?

  http://www.puff.fi/egoce4-aloituspaketti-manuaali-900mah-steel-p-909.html

  Nesteet varmaan tilaan tuolta sähkötupakka.fi:stä, ellei sitten jotakin toista firmaa löydy minkä kautta pystyy tilailemaan. Eli pitäisi OP:lla pystyä maksamaan. Kiinnostaa myös tietää noista toimitusajoista ja tavoista, tiputetaanko posti luukusta vai miten tuo menee?

  Toinen juttu, josko joku viitsisi väsätä ns.valmiin ostoskorin, budjetti olisi siis max.50€, nesteet voin tilata myös eriliikkeestä, kunhan kokonais hinta ei ylittyisi tuosta viidestäkympistä. Tarkoituksena olisi siis päästä alkuun pienellä investoinnilla, ja sitten tarvittaessa jatkaa/ostella parannuksia laitteisiin.
   
 11. Henry1979

  Henry1979 Regular member

  Liittynyt:
  02.08.2003
  Viestejä:
  942
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
  Nesteet joudut tilata ulkomailta jos haluat nikotiinipitosta litkua, koska suomessa ei saa myydä nikotiinilientä. Niukka on kyllä toi sun budjetti. Kuitenkin jos meinaat lopetella kessuttelua ni olis vara akkuja hyvä olla ja sit kuluvia osiakin aina vähän "ylimääräsenä" ettei käy sit niin et esim atomisaattorin kuollessa sortuu takas analogiseen röökiin kun odottelee postista uutta osaa.

  EDIT: Visa electronil voi tehä paypal tilin ja sit pankin sivuilta käyt ruksaa nettimaksut päälle, niin luulisi että sillä voi sit tilata myös ulkomailta paypalin kautta.
  Toi puffin paketti ihan hyvä alkuun ja sit pika pikaa tilaa lisä akkuja ja clearomisaattoreita sekä tietenkin nikotiiniliemiä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2013
 12. _kooma_

  _kooma_ Active member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  2,051
  Kiitokset:
  29
  Pisteet:
  78
  Nyt löytys jokin pulju josta ilmeisesti voi tilata ihan suoraan OP:lla.. Puff:ia kokeilin myös, mutta harmittaa ettei samasta liikkeestä saa samalla noita nesteitä.
  Siis tuollainen firman kuin sauhupuoti.com.

  Heiltä bongasin tommosen alotuspakkauksen:

  http://www.sauhupuoti.com/index.php...ducts_id=101&zenid=itdo2tu8jd6p26i35lbmnj9tj5

  Pointtihan itselläni on se että, nyt hankin alustavasti sellaisen vermeen jolla pääsen alkuun. Ja myöhemmässä vaiheessa tuota voi sitten "päivitellä", esim paremmalla akulla, höyrystimellä jne. Eli sitten olisi ne nesteet vielä, nekin tuntuisi samaisesta firmasta löytyvän. Ideoita, mielipiteitä?
   
 13. J-lalli

  J-lalli Active member

  Liittynyt:
  08.04.2005
  Viestejä:
  1,292
  Kiitokset:
  7
  Pisteet:
  68
  ...edelleen, niksaa ei suomesta saa... laitoin linkkejä ja suomalaiset myyjätkin myyvät, kunhan tilaavat ulkomailta ne.
  Paypal...
   
 14. _kooma_

  _kooma_ Active member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  2,051
  Kiitokset:
  29
  Pisteet:
  78
  Juuh, toi on hoksattu kyllä (siis nikotiini juttu) mutta meinasinkin juuri tuota että samasta firmasta hoituisi myös nuo nikotiinia sisältävät nesteet.
  Olen tässä melkein koko päivän asioita tutkiskellut, ja tullut siihen tulokseen että 50 eurolla ei oikein tunnu mitään järkevää saavan, ellei sitten kertakäyttökamaan halua koskea. Olenkin päätymässä tuollaiseen settiin:

  [​IMG]

  Hintaa tulee jonkin verran enempi mitä olin suunnitellut, jos tuossa on jotakin paljonkin parantamisen varaa niin ehdotelkaa korjauksia. Olen siinä luulossa/uskossa että jotkin eGo-T:n osat sopivat tuohon Olympian iMist:iin, ja sama myös päinvastoin.

  Kiitokset jeesistä joka tapauksessa, kyllä se tästä vielä lähtee :)

  Edittiä, katselen vielä nesteitä, mutta varmaan menen tuolla dRD:n linkkaamalla sivustolla.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2013
 15. Henry1979

  Henry1979 Regular member

  Liittynyt:
  02.08.2003
  Viestejä:
  942
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
  No nyt on Vamon modilla ja kartotankilla höyrytelty 1 päivä. 24 mg nikotiiniliemellä lähtee kyllä aika tujakat hatsit ku nostaa volttei kunnollisen höyryntuotannon takaamiseksi.
  Neularuiskulla tankin täyttö sujuu tosi näppärästi ujuttaa neulan karton pään ja tankin reunuksen väliin ja eiku ruuttaa karton reunaan asti nestettä ja ujuttaa säiliön takas paikalleen.
  Liemet ei ole ainakaan vielä tullu suuhun ollenkaan höyryttäessä eikä ole tankin kierteiden välistäkään kussu sormille ollenkaan. Kartotankki vakuuttaa kyllä meikäläisen kätevyydellään. Pelkällä kartolla höyryttäessä aikasemmin oli tosi tarkkaa se, että ei päästä sisustaa kuivumaan yhtään liikaa tai taas oli keuhkot täynnä palaneen pumpulin makusta savua. Kartotankissa säiliöstä lirisee nestettä kartossa olevista reistä niin kauan kartoon kun säiliössä on nestettä, joten melkosen huoletonta on höyrystys.

  Jatkon kannalta myös edullinen tuo kartotankki systeemi, koska esim. puffilta saa 10 kpl dual coil kartoja 11 eurolla, joissa on laippa tankin luisumista estämään ja valmiiksi tehty kylkeen 2 kpl reikiä säiliökäyttöä varten. Eli kun alkaa carto menettää tehoaan ni ei muuta ku tökkää uuden säiliöön, niin saa jatkaa höyryttelyä.
  Tulihan tolle paketille hintaa noin 100€, kun kerralla tilasin 3 kpl 18650 akkuja, vamo modin latureineen, 2 kpl kartotankkeja kuudella kartolla ja 5 kpl dual coil kartoja.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2013
 16. masma

  masma Member

  Liittynyt:
  01.03.2013
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  törmäsin tänään duunimatkal runeberginkatu 50 helsinki sähkötupakka kauppaan. Ajatelin, että olisi aika vaihtaa isompaan akkuun ja höyrystin. myyjä sanoi että verkkokaupasta pystyy tilaamaan nikotiininesteitä ja toimitusajaksi lupasivat 2-3 arkipäivää. Lähti yks primo verde 24 mg 30ml pullo viel tilaukseen kun kotiin pääsin. En ihan kehdannut ottaa tuota 33mg se on minulle liian tujuu kamaa se : )
   
 17. J-lalli

  J-lalli Active member

  Liittynyt:
  08.04.2005
  Viestejä:
  1,292
  Kiitokset:
  7
  Pisteet:
  68
  No niitähän saa lantrattua 0mg-niksal tai glyseriinil (vaimikäseoli) :)

  Itse ostan 36 mg:sta 100 ml ja ohentelen sopivaks.
   
 18. masma

  masma Member

  Liittynyt:
  01.03.2013
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  aijhaahas nii voihan sitä laimentaa, kestääkin sitten hiukan pidempään :)

  no kokeillaan nyt ensteks iha tällä e-nesteellä myöhemmin sit voi lähtee kokeilee jos osais jonku hyvän mixin tehdä itselleen niinkun all day vapeks
   
 19. _kooma_

  _kooma_ Active member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  2,051
  Kiitokset:
  29
  Pisteet:
  78
  No niin. Nyt voisi hieman päivitellä ensi kokemuksia tuosta höyryttimestä sekä parista nesteestä joista muodostunut jonkinlainen mielikuva.

  Eli päädyin sitten tilaamaan puff:lta eGo-CE4 alottelijan paketin, hintaa ei tullut kovin kummoisesti yli 30 euroa toimituksineen. Itse laite on toiminut mainiosti, ja itselläni on tuntunut tuo 900mAH:n akku kestävän ihan hyvin. Varsinkin kun muistaa sammuttaa kun lopettelee hyöryttelyn.

  Nesteiksi sain kaverilta hankittua ensimmäisiin testailuihin HS Red USA Mix (ecm:stä) sekä WizMix:in Gold & Silver (ecigwizardilta), vahvuudet on Red USA:n osalta 18Mg ja Gold & Silverin 24Mg. Omaan makuuni paremmin tuntuisi taipuvan tuo Red USA Mix.

  Höyryttelyn aloitin tuossa perjantain aikana, kun olin laitteen saanut latauksesta ja ensimmäisten testailujen jälkeen ei ole enään punainen Bonus sätkä palanut lainkaan, eli ihan hyvin tuntuisi sähärin kanssa asiat alkaneen. Tuo on sikälikin melko kätevä, koska ei erikseen tarvitse suunnitella sen kummemmin savuille menoa, vaan kun siltä tuntuu niin ottaa muutamat henkoset ja jatkaa hommia.
  Töissä tosin kun kaverit käyvät röökillä, niin tulee sitten sosiaalisuuden nimissä höyryteltyä välillä hieman pitempääkin. Mutta juuh, näin lyhyen ajan kokemuksien perusteella en kovin paljoa voisi aloitus pakettiin olla. Ja mitä nyt olen lueskellut, niin ainakin clearomisaattorin sekä akun voi tarpeen vaatiessa vaihtaa vaikkapa noihin iMist:in Olympia tuotteisiin, mikäli siis tuo eGo jostakin syystä sudeksi osoittautuu.
   
 20. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,841
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Viimeksi muokattu: 11.03.2013
 21. varg43

  varg43 Member

  Liittynyt:
  12.12.2005
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itse lopetin kun tuli osaproteesit ja ne ei kenties kestä nesteitä kun hammaslekuri sanoi.Maksoi ne maltaita eli nyt on myynnissä kaikki kamat.Boksimodea,egoja,latureita,ego boosteri ja hh357 modekarto lähes uusi ja muutakin sälää ja litkua.Mieluiten jollekkin joka asuu lähellä Uuttakaarlepyytä eli hakee ne pois.Vastaukset voi soitella 04xxxxxxx niin kerron lisää.
  *Mode edit IlmoPJ: Ei yhteystietoja tänne, yhteydenotot YV:llä*
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2013

Jaa tämä sivu