1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

"Rautainen" kädenvääntö

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi Whatta Heck 21.11.2015.

 1. Whatta Heck

  Whatta Heck Senior member

  Liittynyt:
  16.09.2011
  Viestejä:
  10,257
  Kiitokset:
  1,290
  Pisteet:
  243
  Kovasti ihmettelen miksi tuo prossuketju piti sulkea. Kuten arvata saattaa niin asiat ja mielipiteet heijastelevat muihin ketjuihin ja pahimmillaan nekin pitää sulkea tai huomautella, useinkin ylläpidon toimesta. Kyllä foorumilla pitää olla "hiekkalaatikko" jossa voidaan vertailla vehkeitänsä - tässä tapauksessa juurikin prossuja. Nooh näyttikset voisivat kuulua samaan kategoriaan.

  Harkitkaapas vielä asiaa oliskos tuossa saunassa (prossuketjussa) vielä hönkää jäljellä. Satunnainen lukija foorumilla saa toisinaan melko sekavan kuvan kokonaisuudessaan kun mielipiteet sekoittavat pakan melkein heti kättelyssä. Objektiivisuus kunniaan. Raha taskun pohjalla kuitenkin määrää mitä sillä saa, se ei ole muuttunut miksikään.

  Eli hoi ylläpito
  @IlmoPJ @lettas ja muutkin moderaattorit. :)

  edit. lisätty moderaattori lettas
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2015
  rick79, S11l1, BPVest ja nämä jäsenet kiittävät tästä.
 2.  
 3. S11l1

  S11l1 Active member

  Liittynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  709
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  53
  Samaa mieltä Whatta Heckin kanssa. Tänään aamulla kun lukasin illan/yön aikana tulleet uudet viestit "uutta tietokonetta ostamassa" -ketjusta niin taisi olla 100% noista lukemistani ketjuista jonkinmoista vääntöä asiasta. Ei varmastikaan palvele alkuperäisiä kysyjiä nämä tappelut.

  Tuo vanha prossu ketju voi pysyä lukittuna, koska on hieman harhaanjohtava. Ei sieltä ulkopuolinen hirveästi tietoa satasen prossuista saa. Joten nyrkkeilyhanskat käteen ja uutta lankaa. Intel vs AMD vs Nvidia.
   
 4. i9Extreme

  i9Extreme Senior member

  Liittynyt:
  22.09.2011
  Viestejä:
  2,650
  Kiitokset:
  396
  Pisteet:
  113
  Aiemmin modet/ ylläpito sanoivat ettei toista väittelyä saa avata, vaan niistäkin voi väitellä ym. ketjussa.
  Eikä sitä ole avattu, tuskin avataankaan.

  Esim. turhasta väittelystä (ei auta kysyjää):
  http://keskustelu.afterdawn.com/threads/black-friday-pelikone.759543/page-3#post-5081338
  http://keskustelu.afterdawn.com/thr...seuraavan-htpc-peli-pc-n.759524/#post-5081272
   
 5. Whatta Heck

  Whatta Heck Senior member

  Liittynyt:
  16.09.2011
  Viestejä:
  10,257
  Kiitokset:
  1,290
  Pisteet:
  243
  Kiitoksia kommentoijille.

  Kannattaisi varmaankin painottaa mitä ostaja haluaa ja käyttötarkoitus niin kuin on kyllä tehtykin. Alle tonnin budjetilla tilanne on aika selvä mutta hieman kalliimpi kokoonpano antaa jo mahdollisuuksia valintoihin, kumpaa sitten alle. Kieltämättä ei ole helppo rasti jos saksan tilaaminen ei onnistu ja käyttiskin sekä kokoaminen kuuluisi pakettiin.

  Kovasti ovat pelipainotteisia nuo kyselyt masiinoista. Teineillä on prioriteettina toki atm pelaaminen mutta kone voisi palvella myöhemminkin vaikka muissakin tarkoituksissa. Painottaisin pitkäikäisyyttä valintojen suhteen, ainakin kopan, emon, prossun ja ramien kohdalla. Gpu saattaa vaihtua tai jos pääpaino ei olekaan enää pelaamisessa niin wanhallakin menee pitkään jos se on ok nyt. Jotkut saavat elämälleen uusia suuntia esim. armeijan jälkeen jolloin ympärivuorokautinen pelaaminen ei olekaan enää se "juttu". Nelisilmäisesti red bullin voimalla...

  Keskustelkaa pakettien valitsijat aloituspostaajan näkökulmasta ajatellen. Aina ne vehkeet ovat kompromisseja kun budjetti on rajallinen. :)
   

Jaa tämä sivu