1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nokia N85 - Käytettävyys ongelma

Viestiketju Nokia - S60 / Symbian-puhelimet -osiossa. Ketjun avasi Hylsy 01.04.2009.

 1. Hylsy

  Hylsy Guest

  Morjes.

  On ollu pientä propleema tuon luurin kanssa alusta asti. Veljen kanssa avattiin Saunalahdelta se kytkykauppa soppari, ja molemmat ottivat tuon Nokia N85 luurin kun kuukausihintaansa nähden tuntu täyttävän tarpeemme.

  Veljellä tuo on toiminut aivan mainiosti - toisin kuin itsellä. En tiedä mikä tuossa on, enkä liiemmin tiedä kuinka ongelma korjata, ensimmäin S60-pohjainen puhelin itelle kyseessä.

  Puhelin siis toimii aivan karmivan hitaasti. Mikään ei toimi sulavasti, kaikki aukeaa hirveellä viivellää. Avasinpa valikon, kameran tai viestit, kaikissa on 2-5 sekunnin viive, ja joskus ruutu jumittuu ja tietyt tekstinpalaset jäätyvät siihen, ja joutuu hakata takaisin nappia että pääsee alkuun taas.

  Videoita kun kattelee, ne pätkivät useinmiten. Internettiä selattaessa kauheaa viivettä (ei yhteyden muodostamisessa, vaan sivujen esiin tuomosisessa). Vähän väliä joutuu akkua takaa irrottamaan kun puhelin kaatuu jatkuvasti.

  Missä vika ja ennen kaikkea kuinka se korjata? USB-yhteyden kautta muutaman videon ja soittoäänen olen puhelimeen lisännyt, mutta siinä se hyvin pitkälti.

  Ikävä lukea kommentteja joissa ylistetään puhelinta ja sen ominaisuuksia, kun itsellä se ei toimi edes vanhan luurin tasolla.
   
 2.  
 3. Tiimoo

  Tiimoo Regular member

  Liittynyt:
  22.07.2008
  Viestejä:
  660
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jos veljelläsi toimii hyvin, niin itselläsi varmaan maanantaikappale? Itse juuri toisessa topicissa kehuin kuinka hyvin omani on toiminut. Veikkaisin, että softa on ollut asti vioittunut. Vie huoltoon. Veikkaan että uusi ohjelmisto täytyisi ajaa sisään.
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2009
 4. Thor1993

  Thor1993 Regular member

  Liittynyt:
  12.06.2007
  Viestejä:
  860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Voithan tietty itekkin sen softan päivittää Nokia PC Suiten ja Software Updaterin avulla.
   
 5. Tiimoo

  Tiimoo Regular member

  Liittynyt:
  22.07.2008
  Viestejä:
  660
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Aivan. Mutta tarkoitinkin että ajaa puhelimeen uudestaan koko softan. Ei vain uusinta päivitystä! En usko pelkän päivityksen auttavan. Pystyy Nokia PC Suiten tai Software Updaterin avulla ajamaan uusiksi koko softan?
   
 6. Hylsy

  Hylsy Guest

  Selvä, täytyy sitten huoltoon raahata tuo kapistus, toivottavasti sen jälkeen toimii moiteettomasti eikä ilmene ongelmia enää jatkossa, meinaan hyvä luurihan se varmaan ois joo jos toimis kunnolla.
   
 7. Tiimoo

  Tiimoo Regular member

  Liittynyt:
  22.07.2008
  Viestejä:
  660
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Juu-u kyllä se mielestäni on! Kysele sitten huollossa, että mitä meinaavat tehdä! Mun miuelestä ehdottomasti täysin uusi softa sisään, jos ei auta, niin sitten jotain osia vaihtoon!
   
 8. Tiimoo

  Tiimoo Regular member

  Liittynyt:
  22.07.2008
  Viestejä:
  660
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Mites nykypäivänä puhelimet pelaa?
   

Jaa tämä sivu