1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

nokia C2-01 Sim lukituksen purku

Viestiketju Nokia - Peruspuhelimet (S40) -osiossa. Ketjun avasi hubaaa 25.08.2011.

 1. hubaaa

  hubaaa Member

  Liittynyt:
  04.03.2003
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  hello,
  osaisko joku neuvoa ohjeet nokian C2-01 puhelimen sim kortin lukitukseen. millä sais sen pois. puhelin on DNa lukittu. kiitos vastauksista jo etu käteen
   
 2.  
 3. ep_

  ep_ Regular member

  Liittynyt:
  17.10.2010
  Viestejä:
  192
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kumpaa siis tarkoitat; operaattori- vai sim-lukitusta. Operattorilukitus on se että olet ostanut puhelimen kytkyllä ja siinä toimii vain esim DNA:n liittymä. Sim-lukitus taas lukitsee puhelimen mikäli siihen laitetaan toinen sim-kortti (vaikka olisi sama operaattori eli jos kortti vaihdetaan toiseen), suojaa siis varkauksien varalta.

  Jos tarkoitat sim-lukitusta:
  Menet asetuksiin ja sitten suojausasetuksiin ja sitten valitset sim-lukon pois.

  Jos tarkoitat operaattorilukitusta:
  Jos kytkysopimus on vielä kesken niin täytyy odotella se loppuun. Jos kytky on jo lopussa niin soittelet DNA:lle josta he antavat ohjeet puhelimen avaamiseen. Kaikissa DNA:n kytkyllä hankittavissa puhelimissa ei ole operaattorilukitusta (Vaikka monesti sellainen kuva useille jääkin. Itseasiassa muistanko väärin että nykyään operaattorin saa vaihtaa kesken kytkysopimuksen kunhan vaan maksaa kaikki maksut). Jos kaverilta löytyy eri operaattorin simi ni voitte kokeilla toimiiko se. Jos toimii ni silloin sun ei tarvitse soitella DNA:lle.
   

Jaa tämä sivu