1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nokia 5230 jumittui epäonnistuneen päivityksen jälkeen

Viestiketju Nokia - S60 / Symbian-puhelimet -osiossa. Ketjun avasi MegaRatt4 11.07.2011.

 1. MegaRatt4

  MegaRatt4 Member

  Liittynyt:
  11.07.2011
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olin kesämokillä ja tarkastin ihan mielenkiinnolla puhelimen päivityksiä. Siellä näkyi, että puhelinohjelmisto oli päivitettävissä. Tuota ei voinut nähtävästi päivittää kapulalla itsellään vaan piti liittää usb-johdolla tietokoneeseen.

  No tulin sitten kotiin ja liitin puhelimen masiinaan. Tietenkin piti sitten ladata "Nokia Ovi Suite" päivittääkseni kapulan. Erittäin pitkään kestäneen asennuksen jälkeen etsin kohdan missä voisin päivittää. Ensimmäisellä kerralla Suite valitti alhaista akunvirtaa. "Akkusi on oltava ladattu vähintään 25%".

  Pistin latinkiin ja odottelin siinä sitten sen vartin ja yritin uudestaan. Tällä kertaa päivitys alkoi latautua. Aloin jo ajattella toivekkaasti, mutta tunnelman katkaisi viesti:"Päivitys epäonnistui. Tarkista internet-yhteytesi ja palomuurisi." Pettyneenä yritin avata sitten puhelimen lukitus näppäimellä: ei mittän henkeä. Uudelleen: sama juttu. Painoinpa sitten virtanappia. Näyttö meni valkoiseksi. Odotin jälleen että jotain tapahtuisi.

  Hermot meni ja yritin painaa taas virtanappia, eikä tapahtunut taaskaan mitään. Otin sitten akun pois ja annoin lukemani ohjeiden mukaan olla akun rauhassa muutaman minuutin. Uusi yritys. Painan nappia puhelin värähtää ja pistää luurivalot päälle ja sitten simahtaa uudestaan pimeäksi. Pistin lataukseen ja ilmeni että jokaisen 15 sekunnin välein laturissa ollessaan puhelin piippaa ja pistää luurivalot päälle. Olen yrittänyt ottaa välillä laturin pois ja käynnistää mutta aina sama juttu.

  Voi vietävä jos tämä menee kalliiseen huoltoon tai joutuu ostamaan uuden. Onko tässä jotain tehtävissä itse vai mennäänkö huoltoon? Mielummin tekisin ite. Jos takuu auttaa niin tämä on viime joulukuussa ostettu Nokia 5230.
   
 2.  
 3. valdos

  valdos Member

  Liittynyt:
  06.07.2011
  Viestejä:
  42
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  1.KEINO: Hard reset voi auttaa, elikäs sammutat puhelimen, jonka jälkeen painat samaan aikaan seuraavia näppäimiä: Vihreä luuri, Punainen luuri, Kameranäppäin ja Sammutus-/Käynnistysnäppäin.. Puhelimen pitäis palautua samaan tilaan, jossa se oli ostattaessa.
  2.KEINO: Huomattavasti vaikeampi toteuttaa, muttei suinkaan mahdoton. Eli lataat Seuraavat ohjelmat: Navifirm, J.A.F , PKEY.. Sen jälkeen Navifirmistä lataat puhelintasi vastaavan ohjelmiston ja flashaat sen J.A.F:in avulla puhelimeesi.. Googlettamalla löytyy tarkat ohjeet
  3.KEINO: --> HUOLTO

  Jos siis puhelimessa takuuta jäljellä niin kannattaa viedä kapula ensisijaisesti huoltoon, jossa se korjataan ilmaiseksi ! ;)
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2011
 4. MegaRatt4

  MegaRatt4 Member

  Liittynyt:
  11.07.2011
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ok. Onneksi huolto on ilmaista! Huhhuijaa! :)
   

Jaa tämä sivu