1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

N900, Maemo 5, navigointi ja päivitykset

Viestiketju Maemo / MeeGo -osiossa. Ketjun avasi muppis 24.02.2011.

 1. muppis

  muppis Regular member

  Liittynyt:
  13.07.2007
  Viestejä:
  224
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
  Kun tuolla N950 -uutiskeskustelussa (linkki kirjoitushetkellä viimeisempään viestiin) ruvettiin vääntämään N900:n tämän hetkisestä tilasta, ajattelin hieman oikoa rautiekiskoa:

  1) Maemo 5:en tulee päivityksiä. Ohjeet voi lukea Maemo.org:n wikistä.

  2) Navigointia löytyy keskustelusta mainituista maksullisesta Sygicin Mobile Mapsista aina ilmaiseen, myöskin ääniopastuksen sisältävän, Mapperoon.

  3) Maemo.org:n Downloads -osastolta löytyy jos jonkin näköistä softaa, ilmaiseksi. Jos tuntuu siltä ettei ne ole hyviä, kun ne maksa mitään, niin saa niistä maksaa suoraan koodarille jos se tekee itselle paremman mielen. Koodarille se ainakin tekee, ja varmasti kannustaa jatkamaan aloitettua työtä.

  Tähän ketjuun saa jatkaa, jos tulee mieleen jotain mainetsemisen arvoista.
   
 2.  
 3. OJ_Ghost

  OJ_Ghost Member

  Liittynyt:
  09.09.2009
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hieno aloitus! Tarpeellista tietoa ainakin minulle. N900:nen on käytössä, mutta en ole niin vihkiytynyt Maemo 5:sen tulevaisuuteen/päivitykseen, joten odotan innolla mitä tähän viestiketjuun jatkossa tuleekaan. ;)

  Tuosta Mapperosta. Koitin sitä asentaa N900:sen kautta. Sanoo, että "osa asennuksessa tarvittavista sovelluspakkauksista puuttuu." Appdowloaderin kautta sitä koitin ladata ja asentaa.

  Saako tohon Mapperoon tai johonkin muuhun karraohjelmaan ladattua karttoja valmiiksi? Olen menossa keväällä Pariisiin matkalle ja sinne vois olla kiva ottaa kartta mukaan ilman, että luuri alkaa kyseleen datayhteyksiä....
   
 4. muppis

  muppis Regular member

  Liittynyt:
  13.07.2007
  Viestejä:
  224
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
  Mitä äkkiseltään tuossa löysin, niin sillä tavalla ainakin Mapperoon, että katsoo ne alueet valmiiksi jolloin ohjelma lataa ne kartat ja pitää muistissa.
  Jos äänireititystä ei tarvitse, niin huhujen mukaan Ovi Kartat -ohjelmaankin saa Ovi Suitella ladattua etukäteen kartat valmiiksi.
   

Jaa tämä sivu