1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Lumia435-miksei "löydä" Office-tiedostoja JA e-mailien liitteitä ei voi lukea?

Viestiketju Windows Phone -osiossa. Ketjun avasi wildlion 20.07.2016.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. wildlion

  wildlion Member

  Liittynyt:
  17.04.2009
  Viestejä:
  73
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Hei

  Olen koettanut kahdella tapaa läppäriltä siirtää (Windows 8.1 ja Office 2007) excel ja word-tiedostoja Lumiaan,jossa on myös Windows 8.1 update.
  Ensin koitin microsd-kortille ja laittamalla sen Lumia435:een,mutta miksi Lumia ei "löydä tai lue" niitä ollenkaan muistikortilta office-sovelluksen luetteloon SD-kortin tiedostoihin,että voisin avata ne excel:ssä tai word:ssä?

  Sitten koitin g-mail-sähköpostin liitetiedostoina googlen selaimella g-mail-sähkköpostista avata. Sekä excel-,word-, että pdf-tiedostot avautuvat,mutta aukeaa vain todella minimaalisen kokoista tekstiä ja viestit ilmoittavat vain,että "jos liitteessä on kuvia, ne eivät näy kunnolla".Eivätkä näy siis ollenkaan,
  eivätkä avatut office-liitetiedostot-luetteloonkaan ilmesty.

  Adobe Reader mobiilisovelluskin löytää ja avaa pdf-tiedoston vain jos se on Adobe acrobat:lla esiim.läppärilllä avattu ja sieltä tallennettuna erillisenä tiedostona muistikortilla,mutta miten sen voi siirtää sähköpostista acrobat-ohjelmaan ja muistikortille jos ei ole läpppäriä,jolla sen ensin tehdä liikkeellä ollessani?

  Pitääkö tehdä joku rekisteröityminen,että office-tiedostot ilmestyvät luetteloon ja voin niitä avata jos niin mistä ja miten?
  Yritin jo Office365 kohdassa outlook- ja toisenkin palvelun sähköpostitilillä tilin luomista,mutta ilmoittaa aina,että "tapahtui virhe,eikä voida luoda".

  Eka älypuhelin minulla ja en siis tiedä miten näiden pitäisi toimia ja näistä käyttöohjeessakaan ei kerrota mitään.

  SELVYYDEN VUOKSI : EN AIO SYNKRONOIDA MITÄÄN.Haluan nimenomaan säilyttää toisessa lähteessä edellisen version,kunnes itse haluan sinne toisessa laitteessa muokatun uudemman tiedoston siirtää.

  Vie älyttömästi aikaa ja hermot,kun käyttöohjeita ei enää tehdä kunnolla.Niissä kerrotaan vain mitä pitäisi olla mahdollista tehdä,muttei miten ja mitäs kun ei toimi...

  Please.Vääntäisikö joku rautalangasta selkeät step by step mitä-mistä-miten -ohjeet aloittelijalle jos tietää miten saisin tiedostot löytymään ja luettavaksi? Toivottavasti muokattavaksikin. Kiitos.
   
  Viimeksi muokattu: 20.07.2016
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu