1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Lumia 735:lla kuvatun videon "katoaminen" ja muistin "syönti"

Viestiketju Windows Phone -osiossa. Ketjun avasi jariotus 19.12.2014.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. jariotus

  jariotus Member

  Liittynyt:
  19.06.2007
  Viestejä:
  99
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Hei!

  Eli, monia videoita ynnämuuta on tullut menestykkäästi oteltua ko. puhelimella ja läheteltyä eteenpäin pois kuleksimasta ja muistia viemästä puhelimesta.

  Nyt ensimmäisen kerran tuli vastaan ongelma. Otettuani noin minuutin mittaisen videon ja yrittäessäni lähettää sitä someen, kaikki meni ok, kaiketi, niinkuin ennenkin. Lataamisen jälkeen video ei kuitrnkaan näy siellä, jossa sen tarkoitus oli alunperin näkyä,. enkä myöskään muutaman hermoromahduksen jälkeen myöskään löydä sitä puhelimestani. Tallennustilan puhelin ilmoittaa loppuneen, vaikka kapulassani ei ole yhtään mitään ladattua musiikkia, paitsi 3 erilaista soittoääntä. Ei yhtään musiikkia muuta ladattuna, ei videoita, eikä kuvaa, tms.

  Asun Unkarissa (ikävä kyllä) ja täällä kielimuuri melkoinen, kätin puhelimen parissa eri liikkeessä vain huomatakseni, että eivät mitään muuta osaa, kuin ravistella päätään ja levitellä käsiään, vaikka muutin puhelimen kielen Unkariksi heitä varten.

  Kun avaan puhelimeni, saan ilmoituksen, " Puhelimessasi on muistitilaa liian vähän, poista tarpeettomia tiedostoja"..tai jotain sinnepäin aina. Puhelin sisältää SD-muistikortin. jossa ei ole kuin muutama ( yksi tai kaksi kuvaa). Asetuksissa tallennuspaikaksi ruksattu SD kortti kuville, musiikille, videoille, paitsi ei tietenkään asetksille, eikä sovelluksille, yms.

  Jokin "syö" muistiani, yleensä ottaen ennen SD korttia se oli videot, joiden edelleen lähettäminen ja deletointi auttoi saamaan niiden tarvitseman muistitilan takaisin.

  Käytän OneDrive'ä, sekin tyhjä. Tyhjensin sen, koska sisälsi kuvia ( ei videoita) melkolailla roskista myöyen, luullen että ne vievät muistini. Ei auttanut.

  Minun luullakseni se on tuo manitsemani video, joka luuraa jossain lumian syövereissä edelleenkin vieden muistin kokonaan.

  Ennenkuin Lumia lent'ää seinään ja wanha peruskapula otetaan käyttöön, osaako joku neuvoa ?

  Ja juu, en vaihda Androidiin, joten niiden pskojen kaupittelu turhaa.

  T. Jarppa
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu