1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Legendaarisen ketjun uudelleen avaaminen

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Xounari 27.05.2016.

 1. Xounari

  Xounari Regular member

  Liittynyt:
  10.05.2015
  Viestejä:
  438
  Kiitokset:
  60
  Pisteet:
  38
 2.  
 3. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,476
  Kiitokset:
  705
  Pisteet:
  193
  Laitetaas alkusanoiksi, jos keskustelu tulee täällä menemään päättömyyksiin ja turhaan päättymättömään jahkailuun, väittelyyn, pilkaamiseen ja ivaamiseen. Jos keskustelu ei pysy asiallisella linjalla kaikkien mielipiteitä kunnioittaen, ilman solvaamisia ja henkilöön meneviä hyökkäyksiä, niin voi sulkeminen täälläkin tulla eteen myöhemmin. Sananvapautta tullaan sääntöjen ja nettiketin puitteissa tarpeen tullen rajoittamaan.
  Edit: Otsiko nimi voisi olla kesksustelun aihetta kuvaava, koska ei tällä mitään vanhaa Legendaa uudelleen avata.
   
  Viimeksi muokattu: 27.05.2016
  rick79 kiitti tästä.
 4. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,123
  Kiitokset:
  546
  Pisteet:
  173
  Ei sitte ikinä tarvi avata sitä paskaa. Ja tosiaan legendaarinen on totaalisen väärä sana kuvaamaan sitä pökälettä
   
  Themu kiitti tästä.
 5. akselic

  akselic Active member

  Liittynyt:
  28.09.2012
  Viestejä:
  393
  Kiitokset:
  110
  Pisteet:
  53
  Mun mielestä tämmösissä ketjuissa on kyllä yks ja tasan yks tärkeä tehtävä. Samoin kuin esimerkiksi murossa jo melkein 3500 sivua pitkä PS4 vs XBOX vs PC ketju.

  Jos sen loputtoman nahinan saa keskittymään yhteen ketjuun, jonka kaikki tietää ja modet hyväksyy, niin se vähentää samaa kitinää muista ketjuista.
   
 6. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,123
  Kiitokset:
  546
  Pisteet:
  173
  Ei se keskittyny yhteen ketjuun, ja lisäks on ketjun sisältö oli kuin suoraan suoli24:sta. Ei mitään asiaa vaan kaikki asian vierestä.
   
 7. Darkening

  Darkening Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2014
  Viestejä:
  203
  Kiitokset:
  25
  Pisteet:
  38
  Sehän on moderoinnin vika jos keskustelu on huonolla tolalla ketjussa. Poistelee ja editoi niitä viestejä sitten että ne pysyy asiassa niin asiallinen keskustelu ja ilmapiiri synnyttää vain lisää asiallisuutta. Modejen siinä pitää tehdä töitä ja palvella foorumia, nythän tässä on tilanne se että tämä foorumi on moden egon jatke ja mielenoikkujen varassa ja oikeita töitä ei huvita tehdä mitä moden tehtävät edellyttäisi. Jos ketjua ei ole tarpeen avata uudelleen niin mitkä on sitten perusteet jättää se ylipäänsä lojumaan foorumille eikä kadottaa suoraan bittiavaruuteen mikä olisi se moderoinnin oikeampi muoto?

  Nythän tuo lukotettuna on vain modejen egoilua ja meidän pitäisi heittäytyä polvilleen ja vaikertaa asiasta että voisko kiltti mode sen taas avata, niin hellisi sopivasti moden egoa ja armopala saattaisi taas heltyä meille poloisille alamaisille.

  EDIT:

  Ja niin eihän tälläsessä kioskissa näköjään ole aktiivisia kirjoittajia kuin alle 10 kappaletta. Olen vähän tätä vain seurannut ja muistan kaikki aktiivikirjoittajat helposti ja samat ukot on ikäänkuin joka topicissa. Uusia viestejä tulee näköjään erittäin harvakseltaan ja hyvään moderointiin tällöin kykeneisi ihan yksikin henkilö joka saisi hommat uusille urille kun eihän tätä tartte olla kyttäämässä kuin minuutin verran kerran päivässä.

  Koska IlmoPJ on kykenemätön tekemään moderaattorin hommia, ei omaa itse minkäänlaista tietoteknista harrastuneisuutta tai tunnista edes selviä trolleja esim. linkkauksista mitkä on olleet puutaheinää niin ehdotan uudeksi modesi nimim. I7Extreme joka on aina käyttäytynyt asiallisesti ja sen lisäksi omaa itserakennetun tehokkaan tietokoneen mikä ei ole edes harrastajien valtavirtaa vaan vähän extraa vielä siitä - sopisi huomattavan hyvin modeksi ja samalla avattaisiin legendaketju uudella alustuksella ja roskat sieltä siivoten pois - ja linkkien aukikirjoittamispakko, että mitä pointtia ajaa tarkalleen takaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2016
  Xounari kiitti tästä.
 8. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,123
  Kiitokset:
  546
  Pisteet:
  173
  Niin sehän ei tietenkään ole niiden vika jotka sitä paskaa suoltaa vaan muutaman moden jotka ei 24/7 vahtaa silmä kovana jokaisen ketjun jokaista sanaa...
   
 9. Darkening

  Darkening Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2014
  Viestejä:
  203
  Kiitokset:
  25
  Pisteet:
  38
  Ei niin, jos modet on kykenemättömiä tekemään tehtäviään, heidän tulisi normaalisti erota. Kyllä nyt käyttäjät aisoihin saahaan, moden tehtävähän on kuitenkin olla palvelija ja foorumin siistijä, ei se mitään herkkua ole tai kiitollinen jobi, mutta sitä tehtävänimikettä ei tule ottaa vastaan jos sitä käyttää vain egon jatkeeksi.
   
 10. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,123
  Kiitokset:
  546
  Pisteet:
  173
  Juupajuu... Sun ideologiaa voi jatkojalostaa...maailmassa ei ole rikollisia eikä pahoja ihmisiä. Meillon vaan täysin paskat poliisit jotka ei saa niitä kuriin. Täten vaadin että kaikki Suomen poliisit erotetaan ja paikalle hommataan sellaset jepet että rikostilastot tippuu nollaan...

  Täällähän ei oo pakko roikkua. Voi ihan vapaasti poistua kulkematta lähtöruudun kautta jos noin paljon ahistaa
   
  IlmoPJ kiitti tästä.
 11. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,476
  Kiitokset:
  705
  Pisteet:
  193
  Koska tuo aika vahva henkilökohtainen hyökkäys minua kohtaan, niin pitää kysyä, kristalippallosiko kertoi tuon, että en omaa minkäänlaista tietoteknistä harrastuneisuuta? Kristallipallosi näyttää väärin.

  Trollien tunnistaminen ei aina ole helppoa, koska eri kirjoittajien ulosanti ja ongelman kuvaaminen vaihtelee huomattavasti sanallisesti ja kieliopillisesti. Yleensä olisi kuitenkin hyvä antaa asiallinen vastaus oli sitten trolli tai ei.
  Tärkeitä minusta on, että keskustelua käydään asiallisesti sääntöjen puitteissa ja ilman henkilökohtaisuuksia solvauksia ja hyökkäyksiä.
   
  Gereti kiitti tästä.
 12. Darkening

  Darkening Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2014
  Viestejä:
  203
  Kiitokset:
  25
  Pisteet:
  38
  Niin sitä voisi jatkojalostaa ja muodostaa vaikka mun sanomisista kontekstista irrallaan olevia lauseitakin, mutta se on kaikki niin lapsellista egoilua eikä liity aiheeseen, että jätäppä tuo jatkojalostus tekemättä, enkä nyt varsinaisesti kysynyt että mitä voisit tehdä tai keksiä.

  "Koska tuo aika vahva henkilökohtainen hyökkäys minua kohtaan, niin pitää kysyä, kristalippallosiko kertoi tuon, että en omaa minkäänlaista tietoteknistä harrastuneisuuta? Kristallipallosi näyttää väärin."

  Oikeinhan se näytti kun et nyttekään kertonut mitään itsestäsi, onhan tätä asiaa tivattu. Itsehän sanoit ettei ole aikaa ja tietämystä selata lähdelinkkejä läpi mitä keskusteluissa viuhuu, vaan oikasut on kirjottajien varassa, tämähän se sinun politiikkasi on että peset kätesi näistä oikeista töistä mitä moderointiin tulee, ja keskityt vain tähän egoiluun esim. kristallipalloista. Ja ethän sinä myöskään voi yrittää halkaista modejen tehtävää että se on joko/tai -tason touhua, joko keskityt siihen ettei kukaan solvaa ketään tai sitten luet itsekkin lähdelinkkejä ja seuraat keskustelua oikeasti, ei kuuleppas sinun tulee tehdä näitä kaikkia yhtäaikaa ja jos et siihen kykene niin silloinhan olet modeksi epäsopiva.
   
 13. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,476
  Kiitokset:
  705
  Pisteet:
  193
  Koska jatkat tätä omaa tarinaasi, niin annetaan sille vähän taustaa.
  Nämä liittyvät kohta lähes vuoden takaiseen viestittelyymme, kun käyttäydyit muita kohtaan hyökkäävästi.
  Samassa yhteydessä kyselit, miksi emme toimi valheiden poliisina. Alla oleva kommentini on kaikki, mitä siihen vastasin.
  Tämän vastauksen olen kirjoittanut sinulle 27.08.2015, joten olen pahoillani jos siitä joku on jäänyt korpeamaan.
  Toiseksi se on melko mahdoton tehtävä vapaaehtoisten moderaattorien lukea kaikki täällä julkaistut linkit ja päättää sitten onko puhuttu totta vai valehdeltu.
  Keskustelijat ja moderaattoritkin ovat oikaiseet joitain ihan selviä tapauksia, jossa kysyjälle on selvästi annettu ongelmatapauksissa väärää infoa, joka mahdollisesti olisi pahentanut tilannetta.

  Mainittakoon vielä, että tämä asia liittyi tuohon aloituksessa mainittuun legendaariseen keskusteluun, jossa parhaimmillaan annettiin linkkejä vilkkaina päivinä kymmenittäin ja keskustelu pääasiallisesti oli pelkkää vääntämistä puoleen tai toiseen.

  Eiköhän tämä riitä aiheesta.

  Edit: Mikäli tuosta (26.08.2015 alkaen) käymästämme kahdenvälisestä keskustelusta on vielä jotain kommentoitavaa, voit luvallani julkaista koko keskustelun.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2016
  rick79 kiitti tästä.
 14. ajaJako

  ajaJako Active member

  Liittynyt:
  31.10.2011
  Viestejä:
  3,872
  Kiitokset:
  330
  Pisteet:
  93
  Ei riitä
  Tällä hetkellä sekä Intel että AMD ovat julkaisemassa uusia Prossuja

  NVidialta tuli jo FE lypsyjakkarat ja Miss Lisa Su julisti AMDn seuraavan perässä omilla refuillaan

  Tässä tarvittaisiin avointa ketjua missä kommentointi huhuihin onnistuisi ilman pilkun viilaamista
   
 15. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  3,214
  Kiitokset:
  655
  Pisteet:
  123
 16. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,476
  Kiitokset:
  705
  Pisteet:
  193
  Intelin uusista näytönohjaimista on olemassa jo keskustelu. http://keskustelu.afterdawn.com/threads/nvidia-1070-1080.761658/
  Ei kukaan estä avaamasta uutta keskustelua uusista julkaisuista, mutta pidetään keskustelu siistinä, eikä mennä legendaarisen tasolle.

  edit: tuli nimi väärin, kun katselin tuota edellisen viestin linkkiä. Intel pitää olla NVIDIA.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2016
 17. akselic

  akselic Active member

  Liittynyt:
  28.09.2012
  Viestejä:
  393
  Kiitokset:
  110
  Pisteet:
  53
  IlmoPJ kiitti tästä.
 18. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,476
  Kiitokset:
  705
  Pisteet:
  193
  Sorry oli ajatukset muualla, hyvä korjaus.
   
 19. Xounari

  Xounari Regular member

  Liittynyt:
  10.05.2015
  Viestejä:
  438
  Kiitokset:
  60
  Pisteet:
  38
  Ketjuhan meni perseelleen kun BPVest heitti jotain omia random paska tuulesta temmattuja argumentteja päivästä toiseen ja bipolaarinen Darkening kyseenalaisti ne. Niin pahasti ei täällä omasta mielestäni ole koskaan mennyt överiksi, että tarvitsisi ketjua sulkea (rasismi, uhkaukset, yksityisyyden suoja).

  Ja modeista sen verran, että jos modeksi suomalaiselle tietokonefoorumille pääsee google translaten varassa copy pasteeva kanukki niin ei muuta ko MORJENSTA PÄIVÄÄ!

  Ja jos kerta saa uuden ketjun avata samalla nimellä niin miksei vanhaa ketjua voisi vain avata? Turhaa egoilua modeilta kieltämättä. "Hahaa kävitte yötä päivää keskustelua mutta nyt suljen ketjun hihihi."

  [​IMG]
   
  Themu kiitti tästä.
 20. Xounari

  Xounari Regular member

  Liittynyt:
  10.05.2015
  Viestejä:
  438
  Kiitokset:
  60
  Pisteet:
  38
  Ei jumalauta mikä jätkä tää Rick79. Ootko ihan sekaisin? Tarkistappa kuka siellä eniten haastoi riitaa...
   
 21. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,123
  Kiitokset:
  546
  Pisteet:
  173
  Mitä vittua sä nyt urputat.opettele ees lukemaan. Puhuin monikossa ketjuista ja viesteistä. Sillä oo paskan väliä kuka siellon riitaa haastanu. Saitin taso nous ku se syöpäle sulettiin. Sun pitää mennä vauvapalstalle. Siellä saa trollailla ja riidellä rauhassa
   

Jaa tämä sivu