1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

E71 tehtävien näkyminen?

Viestiketju S60 -ohjelmat -osiossa. Ketjun avasi Bemoan 11.01.2010.

 1. Bemoan

  Bemoan Member

  Liittynyt:
  17.03.2005
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itsellä Nokia E71 ja kun lisään tulevaisuuteen tehtävän, niin tehtävä näkyy samantien alkunäytössä. Jos tehtäviä on useampi, niin sitten näkyy, että 2 tehtävää tai jotenkin tuollaisella sanamuodolla. Tehtävä herättää kyllä sitten ihan asiallisesti aikanaan, jos olen muistutusherätyksen sille laittanut.

  Tavoite: saada tehtävät näkymään siten, että tehtävä tulisi näkyviin sinä päivänä kun se on ajankohtainen, samoin kuin esim. kokoukset, joista näkyvät alkunäytöllä ne, jotka ovat sinä päivänä vuorossa. Onko tällainen asetus mahdollinen?
   
 2.  
 3. Argetlam

  Argetlam Regular member

  Liittynyt:
  13.11.2008
  Viestejä:
  161
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Itse käytän usein asioiden muistamiseen kokous -vaihtoehtoa. Se näyttää seuraavana olevan "kokouksen" pari päivää ennen kuin se on ajankohtainen mutta idea toimii. Kun kyseinen "kokous" on kulunut loppuun, luuri vetäisee seuraavan parin päivän sisällä olevan "kokouksen" näkyville. Jos tälläista ei ole, ilmoittaa puhelin "Ei muita merkint. tälle päivälle" tms.

  Kätevää.

  Muistiinpanothan näkyvät näytöllä vain sinä päivänä, kun ne on asetettu muistuttamaan. Ikävä kyllä niissä ei taida olla hälytystä.
   
 4. Bemoan

  Bemoan Member

  Liittynyt:
  17.03.2005
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tuo kokouksen käyttö on vähän tylsää, kun töissäkin meillä on jaetut kalenterit ja sitten se tehtävä näkyisi siellä. Töissä käytän enimmäkseen tehtäviä, mutta tosin vain niiden tehtävien kohdalla jotka aion tehdä töissä. Muut tehtävät sitten laittaisin puhelimeen - esim muistettavat puhelut, kun reissussa, tehtävät kotona jne).

  Ilman herätystoimintoa puhelut työreissuissa kyllä unohtuu soittaa oikeaan aikaan. Tuosta tekstistäsi sain kuitenkin idean kokeilla merkkipäivä vaihtoehtoa tehtävien kirjaamiseen, koska siitä löytyy herätys. Nyt asia on kokeilussa ja saa nähdä miten merkkipäivä ilmestyy näkyviin etusivulle puhelimessa.
   

Jaa tämä sivu