1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

E63 navigointi

Viestiketju S60 -ohjelmat -osiossa. Ketjun avasi pitokokka 08.01.2011.

 1. pitokokka

  pitokokka Regular member

  Liittynyt:
  12.11.2008
  Viestejä:
  163
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Päivitin käyttiksen ja vaihdon muistikortin. Samalla meni kartat. Ei sillä, että ko. puhelimessa olisi Karttaohjelmaa tarvinnut, mutta hävisipä kuitenkin. Ulkomaan sivustoilta sai lukea, että viimeisin E63 versio on 3.0?, sitä ei saa saa enää Ovi Storesta eikä vanhaa versiota pysty asentamaan Ovi Suitella. Google Mapsin sentään pystyy asentamaan menemällä googlen sivuille. Mistä muista vanhemman mallin puhelimista ovat hävinneet Nokian kartat? Onko yhtiön politiikka versioinnissa lopettaa tuki tietyille malleille versionnin yhteydessä joten elinikäinen ilmainen navigointi on vain kunnes päivität käyttiksen ja uudempaa versiota Mapsista ei ole saatavilla? Tällä on merkitystä (harmitus) niille, jotka ajattelevat saavansa nokian navigoinnin vanhaan (käytettyyn) puhelimeen. Esim. E90 on pidetty kapine, mutta siihen ei enää saa (ilman kikkailua) karttoja asennettua uudelleen. Muita malleja, joista on hävinnyt mahdollisuus asentaa kartat puhelimeen ovat mm. E51, E65, E70.

  Googlemaps ajaa sen mitä vanhassa puhelimessa on tarvis. Eniten ehkä yllättää, ettei Nokian nyk. Pc Suitella pysty asentamaan vanhaa ohjelmaa takaisin kännykkään, vaikka se tallessa olisi.
  -- tarkennuksena että, Mapsin 2.jotain verio säilyi? työkaluissa, mutta 3. versio ilmaisella ääniopastuksella oli jossain vaiheessa puhelimessa. Eiköhän tuolla 2. verisolla pärjää puhelin omista sen mitä tarvis, eli tarvittaessa katsoo/hakee osoitetetta vieraassa paikaissa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.01.2011
 2.  
 3. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Viimeisin ohjelmistojulkaisu Nokia E63 -laitteeseen on 500.21.009. Nokian sivujen mukaan tuossa mallissa ei ole ilmaista navigointia.... Karttoja saat ladattua Nokia Ovi suitella.
   

Jaa tämä sivu