1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

CD levyt tietokoneelle?

Viestiketju Musiikki-CD-levyjen varmuuskopiointi -osiossa. Ketjun avasi lampi 10.03.2007.

 1. lampi

  lampi Member

  Liittynyt:
  10.03.2007
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moi,

  Kysyisin teiltä hyviä vinkkejä, kun pitäisi tässä siirtää kaikki musiikki pikku hiljaa tietokoneelle ja olen aika pihalla näistä jutuista.

  Tällä hetkellä tarkoituksena on vain saada luotua erilaisia soittolistoja mp3-soittimeen, mutta jatkossa tietokone voisi myös toimia soittimena kotistereoissa. Lisäksi musiikkia pitää pystyä polttamaan koneelta takaisin levylle tavalliseen audiomuotoon. (Saako esim. iTunesilla tai Windows Media Playerillä tallennettua musiikkitiedostot koneelle .cda muodossa??)

  Eli ennenkö aloitan siirtämään musaa koneeelle kovalevy sauhuten, kannattaisiko jotain juttuja ottaa huomioon tässä vaiheessa?

  Kiitos etukäteen kaikista vastauksista!
   
 2.  
 3. Siku

  Siku Regular member

  Liittynyt:
  05.10.2002
  Viestejä:
  822
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jos aiot tehdä tietokoneestasi soittimen kotistereoihisi ja polttaa levyjä audioCD:ksi, on ainut järkevä ratkaisu tallentaa musiikki häviöttömänä koneelle. [kts. asiaan liittyvä keskustelu]

  Eli lyhyesti tiivistettynä: häviötön pakkaus mahdollistaa tismalleen saman äänenlaadun kuin CD, mutta vie CD:tä vähemmän tilaa. Häviöttömästä tiedostosta voit aina pakata helposti musiikkia MP3-soitinta varten haluamallasi laadulla. Ja kun haluat polttaa audioCD:n kokelmastasi, äänenlaatu aina yhtä hyvä kuin alkuperäisellä levyllä.

  Audiolevyjen rippaamiseen kannattaa käyttää EAC:ta. EAC:n laittaminen käyttökuntoon vaatii hieman opettelua, mutta kun sen tekee kerralla kunnolla, ei siitä tarvitse sitten enää huolehtia. Tässä on hyvä pikaopas ja jos haluat tutustua ohjelmaan laajemmin, niin sitäkin varten löytyy hyviä artikkeleita.
   
 4. temeole

  temeole Guest

  Khyyllä
   
 5. josef2

  josef2 Member

  Liittynyt:
  12.06.2013
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen kuullut ohjelmasta nimeltä CD Manipulator, jota myös auttaa tuossa.
   

Jaa tämä sivu