1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Anysee kaapeliverkkoon (Anysee E30 C Plus)

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi yogee 18.10.2006.

 1. whome001

  whome001 Member

  Liittynyt:
  28.05.2007
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  [ WinXP SP3, Anysee E30C+, ProgDVB5.14.08 + BDA anysee bda tuner (dvb-c) BDA.Device laitelistasta aktivoitu ]

  Varmaankin minun kone on sitten harvinainen tapaus, ei toimi Anysee viritin ilman "herätestarttia". Myös Hasse@Daimleriltakin kysytty neuvoja. Ohjeen mukaisesti asensin *712 ajurin.
  Uninstalloin Series30 beta ajurin (anysee BDA Capture Device(2008.03.12,AD01050870)) sekä AnyseeViewer-ohjelman.

  Asensin Anysee-drivers-anyseeDriver_Setup_All_20071126.zip paketista pelkän ajurin (anysee BDA Capture Device(2007.11.26,AD01050712)), joka on edellisen sukupolven virallinen versio.

  ProgDVB ja DVBViewer TrandEdit -skanneritesti eivät onnistu lukitsemaan viritintä omin avuin.

  Herätestartin teen nykyään DCDVBScan.exe ohjelmalla (Delphi ohjelma), joka skannaa kanavalistan bda virittimistä. Sillä pystyy valitsemaan tehdäänkö lukitus+skannaus BDA Tunerequests tai BDA Interfaces directx rajapinnan kautta.

  BDA Interfaces ei toimi kaikkien laitteiden kanssa, joten useimmat ohjelmat suosivat BDA Tunerequests mallia, jonka pitäisi toimia kaikissa laitteissa.

  Yllätys yllätys, eipäs toimikaan ainakaan minun E30C+ asennuksessa. Pitää valita BDA Interfaces -skannaustyyppi, jolloin onnistuu lukistemaan virittimen.

  * ProgDVB5.x käyntiin
  * DCDVBScan.exe käyntiin, valitse bda interfaces moodi, skannaa
  * ProgDVB välittömästi saa signaalin ja nappaa virittimen käytön itselleen
  * Stoppaa dcdvbscan.exen skannaus ja sulje ohjelma

  dcdvbscan.exe
  http://www.dsp-worx.de/?n=11
  voisin joku viikonloppu raapia lähdekoodista simppelimmän version jolla voisi tehdä herätestartin.

  Tosin voisin selvästikin käyttää Series-beta ajureita koska vanha ja beta tarvitsevat minun koneelle ulkoisen ohjelman herätestartin. Pitää joku päivä asentaa takaisin pelkkä series-ajuri ilman AViewer ohjelmaa.

  edit:
  Testasin DVBViewerin TransEdit.exe scanneriapuohjelmalle samaa temppua. Sekin nappaa virittimen itselleen kunhan välissä käytän dcdvbscan.exeä BDA Interfaces moodissa. Tämä vanhalla *712 ajurilla ja veikkaan saman toimivan beta-ajurille.

  Selkeästi(?) osoitta Anysee ajurin olevan heikossa hapessa BDA Tunerequests rajapinnan edessä. Sitä useimmat ohjelmat käyttävät. Postasin löydöksen myös dvbviewer foorumiin, katsellaan kommentoivatko heidän kooderit ongelmaa.

  edit (kommentti alaspäin)
  yogee: no oliko vaikeata lukea kirjoituksestani mitä tässä yritetään saavuttaa? Ettei tartte kikkailla, mutta viritin ei vaan halua totella. Kantsii googlata afterdawn ja en todellakaan ole yksin Anysee virittimen ihmeellisyyksien kanssa. ps: mikä käyttis sinulla on?

  edit:
  Kun kommentoitte toimii/ei toimi, listatkaa aina käyttis, servicepack taso, käytettävä katseluohjelma, ajurin versio, varmistus dvb-c vai dvb-t viritin, jotta tiedetään haarukoida asiaa oikeaan suuntaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2008
 2.  
 3. yogee

  yogee Member

  Liittynyt:
  01.08.2006
  Viestejä:
  71
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Täällä toimii ProgDVB ilman mitään Delphi-virityksiä *712-ajurilla. Pitääkö aina tehdä kaikki niin vaikeaksi?
   
 4. Joensuu

  Joensuu Active member

  Liittynyt:
  08.05.2007
  Viestejä:
  2,545
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  68
  On ollut käytössä 3kk toimii moitteettomasti kaikiltaosin, alkuun oli kyllä pätkimistä ylen kanavilla mutta se hoitui kun laitoin antennivahvistimen oma softa toimii viimeisellä päivityksellä moitteettomasti en tiedä missä on vikoja kun kovin monella on tämän asian kanssa päänvaivaa.
   
 5. reissu

  reissu Member

  Liittynyt:
  13.06.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Samat kokemukset kuin nimim. Joensuulla.

  Softan asennus, Anyseen kiinnitys USBiin, ajurin haku ja kanavat talteen. Asennus-cd:n softatkin samat kuin viimeisin virallinen release. Kaikki toimi kerralla:
  - Kuva ei pätki ja ääni ei katkeile muuten kuin pyörittämällä OO 2.4 versiota taustalla ja silloinkin vain jos haluaa siirtää ikkunan paikkaa
  - Timeshift toimii ainakin 20 minuuttia
  - Normaali nauhoitus EPG:stä 2½h

  Jos jotain vikaa pitää hakea, niin Maikkarilla ja Subilla äänen huulisynkka ei ole ihan kohdallaan.
   
 6. esalil

  esalil Member

  Liittynyt:
  10.06.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Turkulaisille: Anysee 30c plus, jonka oma tallennusohjelma on anuksesta, toimii DVBviewer pron (15 €)kanssa loistavasti. Jälkimmäinen tosin ei ihan helpolla löydä turkulaisia kaapelikanavia , mutta kun menettelee kuin Jussi aiemmin tällä sivustolla on neuvonut, niin saa toimimaan. Pari kysymystä vielä, saako anyseen kaukosäätimen toimimaan minkään apuohjelman avulla dvbviewerin kanssa? Saako dvbviewerin opetettua avaamaan tietokoneen, kun ajastettu ohjelma tulee kohdalle, vai missä tilassa tietokoneen pitäisi silloin olla, että tallennus pääsee alkamaan? Käyttöjärjestelmä on Vista (ikävä kyllä).
   
 7. TKrisa

  TKrisa Member

  Liittynyt:
  30.08.2007
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Voin jälleen kerran vahvistaa saman: Anysee E30 C Plus toimii erittäin hienosti loistavan, 15 euron DVBViewerin kanssa. Ei mitään ongelmia, ei mitään "Anysee-aloitusherätetarpeita", joista jotkut täällä puhuvat. Kone käyntiin, DVBViewer auki ja ei ku nauttimaan. :)

  Itse olen Helsingissä Welhon kaapelissa, käyttikseni on Vista.

  DVBViewer- ja Welho-asioista puhun tarkemmin tässä viestissäni.
   
 8. whome001

  whome001 Member

  Liittynyt:
  28.05.2007
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sain kontaktin Korean koodereihin. Lupasivat katsoa E30C+ ja ProgDVB ongelmia (sama myös DVViewerin kanssa, eli tarvitsee herätestartin) ja raportoida takaisin mitä löytyy. Kerroin heille käyttämäni Delphi ohjelmankin jolla saan tehtyä herätestartin. Siitä on sorsakoodit olemassa.

  Muutama kommentoinut laitteen toimivan hyvin. Heillä on kaikilla(?) ollut Vista käyttis. Tosin ajuriversiota ei tiedossa eli onko vanha *712 sukupolvi vai uusi SeriesE30 betapaketti.

  Jos mahdollista, tarkistakaa Control Panel/Device listasta mikä ajuriversio asennettu. Samoin käyttis, sekä katseluohjelma.

  Anyseen omalla Viewerillä toimii ilman herätestarttia WinXP-sp3 koneessakin, mutta sepä ei välttämättä käytä BDA ajuria tai tekee BDA interfaces -moodissa lukon. Kaikki WinXP pätsit asennettu mitä tarjolla on. Joten olen edelleen vakuuttunut heidän BDA ajurien kusevan WinXP ympäristössä.
   
 9. jporiseva

  jporiseva Regular member

  Liittynyt:
  15.08.2006
  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tähän auttoi aiemmin kun valitsi äänikanavaksi joko oikean tai vasemman. Mutta uuteen koneeseeni kun asensin Anyseen, niin nyt tuosta Eurosportin yhtäaikaisesti äänestä ei pääse eroon vaikka valitsisikin vain jomman kumman äänikanavan.

  Onko kellään muita ideoita miten tuon äänen saisi niin että vain suomi kuuluisi?
   
 10. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  niinpä niin, taas puhutaan simppeliversion (suunniteltu vain c-verkon käyttöön) ohjelmistosta.

  Kyseessähän on WANHA ajuri,WANHA ohjelmistopohja... ne kun suunnittelee jo yhteissoftaa... ai niin, siis täällä.
  http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/652611

  Huomioikaa nyt siis, ettei enää suunnitella uutta versiota tuolle c tai t versioille erikseen, niitä ei tulla kehittämään eteenpäin.

  siis niitä EI KEHITETÄ eteenpäin, kun heidän koodauksensa kohdistuu yhteissoftan bugien purkuun, jotta saataisiin alfa versio, joka toimii kaikilla anysee laitteilla.
   
 11. jekejee

  jekejee Member

  Liittynyt:
  23.11.2007
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Lol, kun katsoo tätäkin palstaa alusta lähtien, miten ne muka voisi
  saada jonkin yhteissoftan toimimaan kun edes tämä ei toimi ...
   
 12. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  totta, mutta sinä mieluummin käytät sellaista versiota, jota ei kehitellä, jonka kaikki ominaisuudet ja + ovat toisessa ohjelmistossa jota kehitellään koska...
  ???

  meh, itse en keksi tähän kysymykseen jatkoa.

  yleissofta perustuu nöihin softiin, mutta on kehitetty eteenpäin, tietääkseni c-mallista puuttuu kokonaan myös teräväpiirtoyuki, joka yleissoftassa jo on.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2008
 13. whome001

  whome001 Member

  Liittynyt:
  28.05.2007
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kuinka nykyisen usb E30 C/T virittimen ostajille käy ajurien osalta, jäädäänkö ikuiseen limboon ja kun vaihdetaan emme taatusti osta uutta Anysee viritintä?

  Ovatko luvanneet tuoda yleissoftaversion vanhoille C/T usb virittimille, vai tukevatko ainoastaan uutta comboviritinboxia joka tulee myyntiin joskus?

  Vai onko E30Series beta-ajuri tämä mainittu uusi softa, joka toimii tulevaale CT combovirittimelle, sekä nykyisille erillis C/T virittimen omistajille?

  Itsellä käytössä WinXP-sp3, AMD64 Athlon, anysee BDA Capture device(2008.03.12) winkkuajuri. Nykyisin käytän ProgDVB katseluohjelmaa, mutta edelleen tarvitsen herätestartin ulkoisella exellä BDAInterfaces moodissa, jotta viritin avautuu. Korean pojat eivät ole löytäneet ongelmaan ratkaisua, enkä enää pidättele hengitystä.

  (en saanut DVBViewer clienttia toimimaan edes herätestartilla)
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2008
 14. crope

  crope Member

  Liittynyt:
  12.10.2006
  Viestejä:
  34
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Samalla softalla toimivat kaikki laitteet nyt ja varmaan tulevaisuudessakin. Käsittääkseni tämä uusi softa tehtiin siksi kun tuotiin markkinoille Combo-malli.
   
 15. JHawx

  JHawx Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  tarkoitus on, että uudella softalla toimivat kaikki anysee mallit, ettei tarvitse erikseen ladata eri versiota eri laitteille.

  ja ajurit jotka toimitetaan softan mukana olisi myös universaali anysee ajuri
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2008
 16. Joensuu

  Joensuu Active member

  Liittynyt:
  08.05.2007
  Viestejä:
  2,545
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  68
  Anysee E30 C Plus on ollut käytössä reilun ½ vuotta tähänasti olen käyttänyt 1.3.6 versiota mutta uuden asennuksen myötä koetin CD:llä olevaa 1.3.5 versioo elikkä astetta vanhempaa ja homma toimii silläkin versiolla aivan loistavasti, jotta kortissa ei vikaa ole kyllä ne on kone antenni tai käytön vikoja jos homma ei toimi tietenkin on mahdollista jotta kortti on tehdasvikanen sen saa selville vaihtamalla.
   
 17. tuket

  tuket Member

  Liittynyt:
  31.08.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen nyt kaksi päivää taistellut anysee e30c+:n kanssa. Ongelmana on kanavien löytäminen. Autoscan löytää kanavaniput, muttei kanavia niiden sisältä.

  Toisella koneella (winxp) boksi toimii moitteetta, mutta tällä vista-koneella ei löydä kanavia mitenkään..


  edit:

  tallensin myös toisella koneella kanavalistan ja siirsin sen vista-koneelle. Kun yritän katsoa mitä tahansa kanavaa, tulee ohjelmatiedoiksi
  nyt: inion does not exist
  seuraavaksi: inion does not exist
   
  Viimeksi muokattu: 31.08.2008
 18. TKrisa

  TKrisa Member

  Liittynyt:
  30.08.2007
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Onkohan sinulla käytössä sama ja/tai yhtä hyvä TV-antennikaapeli noiden molempien koneiden kanssa?

  Minulla hyvin vastaava ongelma ratkesi yksinkertaisesti sillä, että vaihdoin antennikaapelin paksumpaan eli parempilaatuiseen pituuden pysyessä samana. Kaikki kaapelikanavat, maksulliset ja ilmaiset, alkoivat heti löytyä nipuista (Anysee E30 C Plus ja Vista).

  Ehkäpä sinulla on jokin kokonaan toinen ongelma, mutta tulipahan tuokin mainituksi. Onnea matkaan! :)
   
 19. tuket

  tuket Member

  Liittynyt:
  31.08.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Samaa kaapelia käytin molemmissa.. ainoa minkä irrotin siirron yhteydessä oli usb-kaapeli
   
 20. frstrm

  frstrm Member

  Liittynyt:
  31.08.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kävin tänään ostamassa Anysee E30 Combo Plus (DVB-C & DVB-T). Kokeilin eka mukana tullutta antennia jolla löyty ylen kanavat, mutta signaali oli niin huono ettei näytölle ilmestynyt kuin puolikas freimi. Sitten pistin kaapeliverkkoon kiinni ja suoritin uuden haun ja kaikissa kanavissa signaalin voimakkuus oli 70%-100%, mutta kaikissa laatu oli tasan 0. Missä vika?

  Kokeilin myös toisella koneella jossa oli vista.
   
  Viimeksi muokattu: 31.08.2008
 21. klahets

  klahets Member

  Liittynyt:
  07.06.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Nyt on kyseinen laite ostettu, ja yritetty saada toimimaan useamman päivän, mutta vielä ei ole onnisutnut kyseinen yritys. Olen asentanut uusimmat ohjelmat/ajurit, mutta aina kun yritän käynnistää ohjelman se valittaa "VIRHE: Tarkista kodekit ja USB-liitännän toimivuus. VIRHEKOODI: -331 (Tarkista USB-ajuri ja käynnistä ohjelma uudelleen.)External Exception 80000003. EAccessViolation." Mistä moinen voisi johtua? Päivitin mielestäni USB-ajurit jo, mutta silti saan kyseisen virhe-ilmoituksen. Vai johtuuko tämä siitä, että koneeni suoritin on vain Pentium III, vaikka laitevaatimukset vaativat Pentium IV:tä? Kiitoksia jo etukäteen.
   

Jaa tämä sivu