1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Jokin syö juuri kasatun koneen suorituskyvyn.

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Ebinz92 10.01.2017.

  1. Ebinz92

    Ebinz92 Newbie

    Liittynyt:
    08.12.2016
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pahoittelut jo etukäteen jos tämä tuli väärälle alueelle.
    Elikkäs alta löytyvillä specseillä juuri kasattu kone jossa jokin syö ramin ja prossun suoritustehon.
    [​IMG]
    Yllä olevassa kuvassa voi prossun ja muistinkäytön nähdä jo työpöydällä olevan mitä sattuu.
    [​IMG]
    Tuossa jtn prosesseja mitä näkyi olevan päällä, mutta muistia nuo ei yhteensäkkään vie noin paljoa. Eli mistä tuota vikaa kannattaisi lähteä purkamaan? Kokeilin konetta myöskin pelikäytössä (warframe, eka ilmainen mikä tuli steamissa vastaan) jolloin melkein jokainen ydin lähenteli jo sataa prosenttia ja koneesta alkoi kuulua rasituksessa korkea sirinä. Voiko näillä asioilla olla yhteyttä?
    [​IMG]
    Tuossa vielä kuva n30-40min, testipelailun jälkeen.

    Win 7 sp1
    Intel Xeon E3 1231 v3, 3.4ghz
    Gigabyte z97p-d3
    Gtx 1070
    DDR3 8gb 1600mhz
    Corsair vengeance 550m
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,845
    Kiitokset:
    2,465
    Pisteet:
    223
    Taitaa päivittää windowsia.
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Juuri kasatun koneen... taitaa olla niin että alkaa pukkaamaan satoja päivityksiä. Seiska vissiin kyseessä?

    e. wwallu se aina kerkiää perrhana... :)
     
  5. Ebinz92

    Ebinz92 Newbie

    Liittynyt:
    08.12.2016
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pitääpä yrittää saada tarkistamaan päivitykset sitten. Tosiaan viimeisin päivitys oli Sp1, jotta tuo kone saa edes uusimmat päivitykset :D Jospa tuo olisi vain tukkinut konetta.
     
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Onhan CCleanerit yms. asennettu koneelle? Niillä on sitten käyttöä kun päivitykset ovat asentuneet.
     
  7. tumpelo

    tumpelo Member

    Liittynyt:
    02.02.2016
    Viestejä:
    47
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    Jos koneella on useampi käyttäjätili (?) niin kaikki prosessit ei näy tuossa ikkunassa. Kun valitsee näytä kaikkien käyttäjien prosessit niin näkyy enemmän. Kerran kuussa omalla koneella kun seiska valmistautuu päivitykseen vie TrustedInstaller-prosessi sekä prossun että muistin tehoja hetkellisesti.
     
  8. Ebinz92

    Ebinz92 Newbie

    Liittynyt:
    08.12.2016
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei ole muita käyttäjätilejä kuin yksi. CCleaneri pitää hommata kunhan saan päivitykset asentumaan. Kokeilin etsiä windowsiin päivityksiä, mutta kone jää loputtomalta tuntumaan looppiin sen päivitystenhaun kanssa. En tiedä kuinka pitkään porukka on joutunut normaalisti noita päivityksiä odottelemaan? Netistä löytyi sen verran infoa, että yleinen ongelma 7:sa tuo päivitysten hitaus/totaalinen takkuaminen. Pitää yrittää etsiä jtn korjaustiedostoa.
     
  9. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Whatta Heck kiitti tästä.
  10. Ebinz92

    Ebinz92 Newbie

    Liittynyt:
    08.12.2016
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Nuo tuossapa liitteenä vielä kuva kun järjestelmän prosessit näkyvät. Pitää kokeilla ensin tota 1pertin ehdottamaa tapaa, ja asentaa tämää päivityspaketti.
     

    Liitetyt tiedostot:

  11. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    1,929
    Kiitokset:
    79
    Pisteet:
    78
    Tällainenkin apu löytyy seiskan päivittäjille.
    http://www.mikrobitti.fi/2016/05/ke...ttyminen-ikuisuuden-kokeilepa-tata-ratkaisua/
     
  12. Ebinz92

    Ebinz92 Newbie

    Liittynyt:
    08.12.2016
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei näköjään jostakin syystä halua noita manuaalisestikkaan ladattuja päivityksiä asentaa. Jumiutuu kohtaan jossa "tarkastetaan päivityksiä tietokoneesta". Hmmh.. pitää illalla katsastella lisää, ja katsoa olisiko palomuurilla osuutta asiaan.

    Edit: Ongelma olikin kuin olikin nortonin palomuuri. Kiitti vastauksista!
     
    Viimeksi muokattu: 12.01.2017

Jaa tämä sivu