1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

1000 e all in one pelikone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi LazaLazovic 13.07.2015.

  1. LazaLazovic

    LazaLazovic Newbie

    Liittynyt:
    13.07.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    [​IMG] [​IMG]Budjetti?: 1000 - 1200 e
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: En
    Kotelon koko: Tavallinen (ATX)
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Hiljaisuudella ei ole paljoa väliä
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: On
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: En kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Ei
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Näyttö
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Ei
    Desctop screenshot.
    [​IMG] Tuollaista on jo itse kasaillut.
    Onko jotain vikaa, vai voisiko sitä kilpailluttaa

    Kiitos jo etukäteen :)
     
    Viimeksi muokattu: 13.07.2015
  2.  
  3. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Näyttää tyhjää koria... Ota kuvakaappaus
     
  4. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Emo aika kallis, poweri korkeintaan kohtuulaatua, kovo OK, muistiks ennemmin 1866, näyttis vaan 2 gigan muistilla (R9 280/380 esim 3/4 gigaa ja halvemmalla?), prossu FX-8350, näytöstä en sano mitään, koppa Suomesta koska postikulut ja toinen poweri jää turhaks.

    Eli käytännössä kaikki vaihtoon ja SSD:n poisjätössä ei mitään järkee. Haluukko tuolta kaupasta vai käykö Mindfactory?
     
  5. power_age

    power_age Active member

    Liittynyt:
    06.05.2009
    Viestejä:
    1,697
    Kiitokset:
    148
    Pisteet:
    73
  6. LazaLazovic

    LazaLazovic Newbie

    Liittynyt:
    13.07.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kaupalla ei sinällä väliä, mistä kannattaa ns. halvimmalla vaan tilata.
    Mietin tuota oisko parempi mennä intel i5 4690k vai sit xeon 1234v3 verratuna amd, että kumpi on parempi.
    Ssd jos saa hyvään hintaan ja se nyt jos on niin välttämätön niin sit sen voi laittaa siihen.

    Yritän tuohon budjettiin saada tuon näytönkin mahtumaan niin tuo gtx 970 taitaa jäädä pois, on tuo 960 sen verran halvempi.

    Ei tosissaan ole todellakaan huono tuo mindfactoryn setti.
     
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    AMD vs Intel http://keskustelu.afterdawn.com/threads/satasen-prossut-ja-yleinen-amd-intel-ketju.235000/unread

    SSD esim http://www.mindfactory.de/product_i...--SATA-6Gb-s-MLC--CT250MX200SSD1-_992809.html

    Miten olis http://www.mindfactory.de/product_i...Aktiv-PCIe-3-0-x16--Lite-Retail-_1005955.html
     
  8. power_age

    power_age Active member

    Liittynyt:
    06.05.2009
    Viestejä:
    1,697
    Kiitokset:
    148
    Pisteet:
    73
    Xeon on lähellä i7 prossua, tuossa suuntaa http://www.anandtech.com/bench/CPU/39

    Jos tuota i5 K prossua meinaat niin katso sitten jos kellotus on mielessä z srj.n joku n. 150€ emolankku tuon H srj.sen tilalle esim. jotain tähän tapaan:
    http://www.mindfactory.de/product_i...1150-Dual-Channel-DDR3-ATX-Retail_961243.html
    http://www.mindfactory.de/product_i...1150-Dual-Channel-DDR3-ATX-Retail_961221.html
    http://www.mindfactory.de/product_i...1150-Dual-Channel-DDR3-ATX-Retail_961220.html
    http://www.mindfactory.de/product_i...1150-Dual-Channel-DDR3-ATX-Retail_961249.html
     
  9. LazaLazovic

    LazaLazovic Newbie

    Liittynyt:
    13.07.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Desctop screenshot. Vähän fiksasin oman budjetin mukaan, miltä näyttää ?
    tuostahan puuttuu kotelo ja näyttö vielä mut sen saa siihen 200 e laitettuu.

    Onko tosiaan niin että ei kätevästi voi tilata koteloa ja näyttöä samasta paikasta, tuleeko posteja sen verran ennemmän, tai ehjänä kotiin asti :D
     
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Vaihda WD Musta WD Sininen. http://www.mindfactory.de/product_i...X-64MB-3-5Zoll--8-9cm--SATA-6Gb-s_806194.html

    Olla Hiljainen vois olla myös mereltä http://www.mindfactory.de/product_i...2II-Bronze-Non-Modular-80--Bronze_638249.html

    Näyttikseks Safiiri http://www.mindfactory.de/product_i...Aktiv-PCIe-3-0-x16--Lite-Retail-_1005955.html
     
  11. LazaLazovic

    LazaLazovic Newbie

    Liittynyt:
    13.07.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos todella paljon kaikesta avusta ja asiantuntemuksesta, säästää rahaa ja järkeä kun antaa fiksun tehdä :)
     
  12. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Taas tuli Intel/AMD ketju ja intelistit vaihtoi väkisin huippunopean CPUn etana malliin , tätä se on fanitus
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,488
    Kiitokset:
    2,657
    Pisteet:
    223
    En nyt noinkaan sanoisi: http://www.anandtech.com/bench/product/1289?vs=836. Joissakin testeissä Intel on vähän hitaampi, mutta yleisesti ottaen pärjää ihan mukavasti.
     
    Phat-J kiitti tästä.
  14. Phat-J

    Phat-J Active member

    Liittynyt:
    25.07.2012
    Viestejä:
    346
    Kiitokset:
    116
    Pisteet:
    53
    Tässä oikeen rutistettuna, niin saa Xeonin, GTX-970:n, hyvän kokosen SSD:n ja muut perushärpäkkeet:

    Capture.JPG
    Tohon postikulut päälle (+ 30€ nykyään? )

    Näyttöön ja koteloon jää vielä yhteensä sellaset mukavat 230€ ja vielä pysytään tuossa tonnikahdensadan budjetissa.
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,488
    Kiitokset:
    2,657
    Pisteet:
    223
  16. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Modet vois naulata tämän korin valmiiksi aloitukseen , kysyy kuka mitä tahansa vastaus on sama , täällä epäiltiin ääneen salaliittoteorioita , ehkä , mutta ainakin sivustoilla majailee Xeon-faniklubi , joka ei kuitenkaan luota siihen ettei box kykene jäähdyttämään 80W kulutusta joka kaikki tietysti muuttuu pelitehoksi , ilman lämpöjäämiä.

    Emolevyhän valitaan aina ominaisuuksien perusteella ja näihin paketteisiin on vakiintunut paras mahdollinen noista kymmenistä vaihtoehdoista.
    Hyvä puolihan tietenkin on että pronssikausi on haudattu ja osat valitaan uusimpien listausten mukaan

    Eikö täällä eväät riittäneet FX-9590 paketin kasaamiseen, häh

    Prossun nopeushan ei vaikuta mihinkään , mitä , ihan sama onko 3GHz vai 5GHz http://www.mindfactory.de/Hardware/Prozessoren+(CPU)/AMD+Desktop/Sockel+AM3plus.html
     
  17. Phat-J

    Phat-J Active member

    Liittynyt:
    25.07.2012
    Viestejä:
    346
    Kiitokset:
    116
    Pisteet:
    53
    Ei muutu missään prossussa mikään pelitehoksi. Sähköenergia vaan muuttuu lämpöenergiaksi laskutoimituksia suorittamalla. Eli jos prossu vie 80W seinästä, tuottaa se 80w lämpökuorman... ja sama koskee tuota +200W älyttömyyttä. Sitä ei ainakaan perusjäähyillä jäähdytellä... Tossa Xeonin tapauksessa onpahan True Spiritti alkuperäistä boxedia hiljaisempi ja tehokkaampi (aina parempi, oli kokoonpano mikä tahansa).
    Emolevy on valittu juuri sen mukaan mikä budjettiin sopii... Ei todellakaan omasta mielestä paras mahdollinen, mutta riittää (kellotuskelpaamattoman) Xeonin kanssa. Jos joustoa olisi vielä muutaman kymppi, voisi emon ja näyttiksen valita "parempina" versioina. Mutta nyt on kyllä hinta/teho-suhde parhaimmillaan...
    Enpä näe sinunkaan ehdotustas...?!
    Sehän siinä onkin, että prossun arkkitehtuuri vaikuttaa huomattavasti enemmän kuin kellotaajuudet. Siksi tuo (z97-emolla) 3,8Ghz turbo Xeon on kaikissa peleissä nopeampi kuin 5GHz FX-9590. Ja suurimmassa osassa ohjelmiakin... Ainoa missä tuo överi FX voittaa on virtuaalikoneiden moniajo (tänks BPVest), tehonkulutus ja lämmöntuotto. Vaatii vielä minimissään sellasen 150€uron emolevyn ja 100€uron jäähyn kaveriksi (näin kärjistettynä).
     
    power_age kiitti tästä.
  18. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Toi aloitusviesti oli senverran vivaihteikas etten nähnyt otolliselsi ehdottaa http://www.mindfactory.de/product_i...AM3--Dual-Channel-DDR3-ATX-Retail_829232.html
    Ja siitä eteenpäin yhteensopivaa , mutta se että vanhassa varastossa on kuvakaappaukset ostoskoreista ja niitä pakkomyydään aloittajille joilla pelimerkit on hakusessa , en siltikään pidä rakentavana keskusteluna

    Eipäs ole , se on hidas 4-ytiminen ja pysyy sellaisena. nuo HTn virtuaalisäikeeteet ei nopeuta yhtään mitään , se että Intel nimeää huonot sirut rajoitetuiksi Xeoneiksi ei suinkaan ole laadun nostoa

    Mutta jottei jäis pelkäksi rutinaksi pistetään pakettiin pari 2x8-pin vaihtoehtoa http://www.mindfactory.de/product_i...New-Edition-Aktiv-PCIe-3-0-x16--L_993605.html
    Ja http://www.mindfactory.de/product_i...g-G1-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1005048.html
    Näissä ei ole muistivammoja
     
  19. power_age

    power_age Active member

    Liittynyt:
    06.05.2009
    Viestejä:
    1,697
    Kiitokset:
    148
    Pisteet:
    73
    Ei oo muisti vaivaa ei, mutta jää 970.lle joka tapauksessa monessa asiassa jälkeen ja monissa peleissä, siksi itsekin käännyin takasin 970 puoleen, 970 vaan vie ja ratukka jää jalkoihin vaikka joutuisikin vähän asetuksista tinkimään joissakin peleissä, ratukalla kun joudut vielä enemmän sitä tekemään jotta pysyy vauhdissa mukana, se nyt vaan kulkee niin ei siinä auta selitellyt.

    http://www.anandtech.com/bench/GPU14/815

    Joo täytyy koittaa ketju siistinä eikä tehdä tästä AMD,vs Intel vs Nvidia ketjua ennen kun IlmoPJ tai joku mode tulee muistuttamaan asiasta, tuolla on näiden vääntöjen paikka http://keskustelu.afterdawn.com/threads/satasen-prossut-ja-yleinen-amd-intel-ketju.235000/
    jos vänkäämään aletaan asioista, jossa ei paina testitaulukot ei testit mitään.
     
    Viimeksi muokattu: 14.07.2015
    rick79 kiitti tästä.
  20. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Tuota Sapphiren korttia et löydä tuosta testistäsi se ei ole Uber, vaan uutta trimmattua sarjaa
    Tässä teille ihmettä http://www.mindfactory.de/product_i...-295X2--Devil-13-Aktiv-PCIe-3-0-x_967463.html
    Selittäkääs selittäjät klisheenne siitä että 500W pronze riittää yhdelle kortille, miten Te sen teette ilman kaatuilua ?

    Mutta jotta modet voivat keskittyä ulkonäköjuttuihin niin aloittajalle poweri jonka laatu ja teho riittää vaatimattomaan käyttöön http://www.mindfactory.de/product_i...Platinum-660-Modular-80--Platinum_821551.html
     
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,488
    Kiitokset:
    2,657
    Pisteet:
    223
    Kohtuullisen kallis näyttis tonnin pakettiin. Eikä tuollaista kukaan suosittele muutenkaan.

    En tuota kyllä ajelisi 660 wattisellakaan.

    Edit: Tuossa paketissa on 2 näyttistä, jos et sattunut huomaamaan.
     

Jaa tämä sivu