1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Zotac GeForce 8800GTS 640MB

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi mikzzu 24.05.2007.

 1. Tuksu82

  Tuksu82 Active member

  Liittynyt:
  20.02.2006
  Viestejä:
  1,485
  Kiitokset:
  19
  Pisteet:
  68
  No tässä puhuttiinkin näyttiksen kellottamisesta, joka on yhtä vaikeaa kun pelin asentaminen. Eli jos ei osaa kellottaa näyttistä, tuskin osaa asentaa peliäkään, jotta jotenkin pääsisi näyttiksen hyödyistä nauttimaan.

  EDIT: Ja mitä siihen takuuseen tulee, meneehän se. Toinen asia on, onko sitä mainostettava, kun sitä yrittää takuuseen saada ;)
   
  Viimeksi muokattu: 27.05.2007
 2.  
 3. apilas

  apilas Guest

  Jep, ei tuo kelloittaminen ole "pelin asentamista" vaikeampaa, siis kaverille joka tietää mitä tekee ;)

  Mutta vaikka pelin asentaminen menee vituiksi niin siinä ei voi hajoittaa mitään, ehkä hermot voi korkeintaan mennä. Ylikelloittamisessa voi tietämätön tehdä oikeasti pahaa jälkeä koneelleen. Joten pelin asentaminen ja ylikelloittaminen eivät ole oikein keskenään vertailtavia asioita tai toimenpiteitä.
   
 4. tyson

  tyson Regular member

  Liittynyt:
  09.02.2006
  Viestejä:
  806
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Pyydän häntä kertomaan emolevynsä tarkan nimen. Sen jälkeen googletan emolevyn, ja katselen, että mikä liitäntä emosta löytyy. Olettaen, että neuvon esim AD:ssä, enkä fyysisesti konen ääresä olevana.
   
 5. apilas

  apilas Guest

  Ja kaiken tuon keskellä ymmärrät kaverin alhaisen tietämys tason atk-asioissa, joten osaat ehdoittaa overclock versiota vakiokelloisen sijaan. Eli jos hän ei osannut googlettaa oman emon tietoja niin päivän selvää on, ettei hän myöskään osaa nostaa näytönohjaimen coren ja memoryn kelloja!

  Noh nyt tämä ainakin tuli selväksi :D
   
 6. atholn

  atholn Regular member

  Liittynyt:
  16.12.2006
  Viestejä:
  1,079
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Joo kaikki tyypit tulee heti AD:n sivuille kysymääm neuvvoja toisilta kun eivät itse viitsi. Esim videontoisto ohjelmaa. Googlella löytyy tuhansia eri sivustoja videontoisto ohjelmaa varten. Tai uutta konepakettia 600e kun niitä on jo kymmenittäin.. Eli laiskaa porukkaa. Ketjun aloittaja yleensä sanoo onko hän huono näissä ATK asioissa tai onko "haka". Eli ei tarvii nostaa hirveetä jöötä siitä jos joku ehdottaa overclock versioita. Tai toisinpäin.

  Ja odottelen mielelläni taas uutta "tappelua" tästä minun tekstistä;)
   
 7. Tuksu82

  Tuksu82 Active member

  Liittynyt:
  20.02.2006
  Viestejä:
  1,485
  Kiitokset:
  19
  Pisteet:
  68
  Ymmärrä jo, että ei siinä tarvitse tietää mitään. Vain lukea ohjeet. Niin minäkin ensi kerran näyttistä kellotin. Ei siihen tarvita mitään proota kertomaan joka vaiheessa, mitä täytyy tehdä. Lukemistaito riittää.


   
 8. apilas

  apilas Guest

  Täysin samaa mieltä. Noin yksinkertaista se ylikelloitus on eli pelkkä lukemistaito riittää.


  Valitettavasti tuntuu vaan turhan usein siltä, ettei monikaan osaa tuota sivistyneen kansan perustaitoa. Esim montako kertaa täällä kootaan ~1000€:n konepaketteja? Vähintään joka toinen päivä. Ja kuitenkin joka toinen päivä tulee taas uusi kaveri ja pyytää kokoamaan täysin uudestaan ~1000€:n konepaketin!


  Montako kertaa täällä kysytään hyvää pelinäyttistä 200€-300€ luokkaan? Vähintään joka toinen päivä. Ja silti joka toinen päivä tulee taas uusi kaveri ja pyytää neuvoja hyvän pelinäyttiksen valintaan hinta haarukkaan 200€-300€.


  Eli se että: "ei siihen vaadita kuin lukutaito" niin ainakin minun mielestäni sekin on jo paljon vaadittu.
   
 9. Tuksu82

  Tuksu82 Active member

  Liittynyt:
  20.02.2006
  Viestejä:
  1,485
  Kiitokset:
  19
  Pisteet:
  68
  Jospa ne tahtoo tietää josko ne mielipiteet on yössä muuttuneet :) On putkahtanut uusi über kortti joka mullistaa kaiken.
   
 10. apilas

  apilas Guest

  Mitäs väliä sillä olisi? Ei se tulen uusi super kortti kuitenkaan mahtuisi budjettiin, koska harvemmin uudet mallit ovat saman hintaisia vanhojen mallien kanssa :D
   

Jaa tämä sivu