1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Zoom Player asetukset

Viestiketju DivX, XviD ja muut MPEG-4 -formaatit -osiossa. Ketjun avasi PETE11 03.09.2009.

 1. PETE11

  PETE11 Regular member

  Liittynyt:
  22.10.2006
  Viestejä:
  653
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
  Moikka..

  Joutuuko Zoom Playeriä mitenkään säätämään asetuksista kun on käytössä AC3,CCCP+Haali ja CoreAVC??Samoi,mikäli käyttää DVD kiekkojen katseluun tätä ohjelmaa,ei siis pelkätää kiintolevyllä oleville videotiedostoille,niin joutuuko jotain asetusta muuttamaan?

  Onko millään sivulla opasta tämän käyttöön?
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2009
 2.  
 3. _Jarvis_

  _Jarvis_ Member

  Liittynyt:
  08.01.2008
  Viestejä:
  59
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eipä siihen oikein tarvitse koskea, paitsi jos ääniasetuksia ffdshow:n puolelta siinä muuttelee (en ainakaan itse ole kuva-asetuksiin sen kummemmin puuttunut). Kaiken lisäksi tuo CCCP:n mukana tuleva Zoom Player 5.50 Beta ei pyöritä DVD:tä, huomaat sen kyllä :p Jos haluat että pyörittää, lataa inmatrixin sivulta niitä kokeiluversioita (Home Prerium, MAX...)
   
 4. PETE11

  PETE11 Regular member

  Liittynyt:
  22.10.2006
  Viestejä:
  653
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
  Moi..

  Luultavasti joudun poistamaan tämän CCCP:n ja asentamaan uudestaan ilman tätä playeriä.Tämän jälkeen joudun latamaan erikseen tämän Zoom playerin sivuilta josta neuvoit.Itse olen hieman tuskastunut,kun DVD kiekkoja joita katson niin tuli tämän koneen mukana sellainen playeri kuin "CyperLink"(Power DVD6)Siinä on ollut koko ajan säätämistä.Tiedostoja joita olen katsonut kiintolevyltäni on käytössä ollut tuo MPCHC.Siinä ei ole ollut ongelmia.Ajattelin vain jos saisi playerin,joka ajaa nämä molemmat asiat.

  Sivumennen sanoen tässä on ollut näitten koodekkien kanssa ongelmia.Yritin ainakin 500 kertaa tuota ffdshow:ta koneelleni.Meinas hermot mennä.En saanut kuvaa sellaiseksi kuin olisin halunnut.Nyt on koneellani tuo CCCP+Haali,CoreAVC ja AC3.Ainakin se mulla toimii loistavasti.

  Osaatko neuvoa,miten nuo äänet pitäisi tuolta ffdshow:n puolelta säätää,kun haluaisin,että tuo AC3:n hoitaisi koko äänipuolen.Olen AC3:n ottanut pois käytöstä(ffdshow)Pitääkö tuohon äänipuoleen mielestäsi tehdä tuossa CCCP:n asetuksissa muutoksia? En tiedä mikä koodekki systeemi on sulla käytössä,mutta kunhan kysyin..

  Toimii kuitenkin hyvin,vaikka kysäsinkin sulta neuvoja...
   
 5. WillKane

  WillKane Regular member

  Liittynyt:
  07.01.2008
  Viestejä:
  291
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Mikset voi MPC-HC :llä katsoa DVD-levyjä?
   

Jaa tämä sivu