1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ZoneAlarmissa porttien avaaminen Neverwinter Nightsia varten

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi mawdrgn 27.05.2007.

 1. mawdrgn

  mawdrgn Regular member

  Liittynyt:
  02.01.2006
  Viestejä:
  469
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  (En muuten ole aivan varma tuleeko oikealle alueelle =/ Pahoittelen jos virheellinen aluevalinta, siirtäkää ihmeessä jos tarvis)

  Juu eli Neverwinter Nightsia netissä olen koittanut saada toimimaan, ja on ollut hieman ongelmallista sillä pitäisi näköjään portteja avata. Palomuurina on ZoneAlarm, jonka päivitin Security Suite -15 päivän testausversioon koska tarttisi juuri noita portteja availla.

  NWN:n webbisivujen ohjeistuksen mukaan tarttisi avata seuraavat UDP-portit:

  Neverwinter Nights uses UDP, not TCP for its connections. If you think that your firewall is preventing you from connecting to the game servers, please make sure that the following ports are open:

  * Ports 5120 through 5300
  * Port 6500
  * Port 6667
  * Port 27900
  * Port 28900

  In addition to opening the ports listed above, you may need to allow incoming connections on the port you are running your server on (5121 by default) and forward those connections to the computer running the server.


  Elikkä, osaako kukaan sanoa mitä minun tarkkaan ottaen pitäisi tehdä tuon ZA:n kanssa että nuo portit olisi auki, ja vaarantaisiko tämä koneeni tietoturvaa kuinka paljon?

  Kiitoksia jo etukäteen =)
   
 2.  
 3. NUIJJA

  NUIJJA Active member

  Liittynyt:
  12.01.2005
  Viestejä:
  4,410
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  http://m1.freeshare.us/148fs44196.jpg
  Tämä on ZA:n asetusten ydin. Täällä näet listan ohjelmista jotka ovat yrittäneet ottaa yhteyttä nettiin tietokoneeltasi. Kun valitset yhden ohjemista, näet lisätietoja siitä, kuten tiedoston nimen ja sijainnin ja niin edelleen. On tärkeää varmistaa ohjelman sijainti jotta kyseessä on tosiaankin se ohjelma jolta se vaikuttaakin, eikä esimerkiksi troijalainen joka on vain nimetty samaksi kuin vaikkapa Internet Explorerisi.

  Tuolla ei voi portteja availla, mutta voit kuvan mukaan kun siellä näkyy "Neverwinter Nightsia (tai mikä se onkaan)" <<Klick antaa luvat muuttu vihreäksi.
  Tai ask tulee kysymysmerkit riviin, joutuu antamaan luvan joka kerta erikseen käynnistäessä ohjelman.

  Edit; nuo porttien availut koskenevat modeemia ja niihin modeemin ja pelin mukaan asetuksia löytyy täältä.

  Esim.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2007

Jaa tämä sivu