1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

zipatut tiedostot kokonaiseksi dvd:ksi

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi sirpapii 24.07.2006.

 1. sirpapii

  sirpapii Member

  Liittynyt:
  07.08.2003
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kaveri lähetti Afrikan safariltaan ottamia dvd:eitä. Se oli kuitenkin zipannu ne siten, että yhessä on 38 rar-filee, toisessa 46. Kun aloitin purkaa niitä, ne tuli purettuna samannimisinä, eli en pysty polttamaan niitä DVD:lle, kun Nero ilmoittaa, että on jo sen niminen tiedosto olemassa. En ole vielä kokeillu PUKUNZIPpiä, mutta mikä purkuohjelma ois niin viisas, että saisin kerralla valittua kaikki zipatut paketit ja purettua ne samaan kansioon?

  Kiitos avusta jo etukäteen ja aurinkoista kesää!

  Sirpa
   
 2.  
 3. microbi

  microbi Active member

  Liittynyt:
  23.02.2005
  Viestejä:
  1,376
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  68
  WinRAR tai 7-Zip

  Siis sinulla rar-tiedostoja, jotka purettuna ovat 1 iso zip-tiedosto, saman nimisiä? Joka tapauksessa, molemmilla ohjelmilla voit purkaa noita rar-tiedostoja - valitse se *.rar-tiedosto ja sen jälkeen purkaa ne ERI HAKEMISTOON (eli ei haittaa jos ovat saman nimisiä). Sitten vain, jos ovat siis nyt *-zip => purkaat ne sip-tiedostot siihen kansioon johon olet ne alkuperäiset rar-tiedostot purkanut => esim. hakemisto SAFARI1 ja SAFARI2, joissa nyt molemmissa omat leffansa.

  Sen jälkeen kun leffat ovat purettu (=eivät ole siis rar eikä zip-tiedostoja enää), ne PITÄISI olla tyyliin: SAFARI1-hakemisto, jonka alla 2 hakemistoa: VIDEO_TS ja AUDIO_TS, mikä ne kaveri leffat siis ovat DVD_muodossa => sitten vain Nerolla poltat ne VIDEO_TS-hemistojen SISÄLLÖT tyyliin: Uusi-DVD-Video, ja sitten SINUN VIDEO_TS-hakemistossa olevat tiedostot (*.VOB ym.) laitat sinne Neron (punainen) VIDEO_TS-hakemistoon ja poltat.

  Tosin en tiedä ovat ne safari-leffat todella DVD-muodossa? Jos eivät (siis sen jälkeen kun kaikki purettu=eivät ole enää rar eikä zip-tiedostoja), sinun täytyy konvertoida (muokata) niitä niin, että dvd-soitin osaa toistaa niitä - se on jo toinen homma, joten selviutetään ensin tämä.
   
 4. sirpapii

  sirpapii Member

  Liittynyt:
  07.08.2003
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jee!!! Kiitos tiedosta ja neuvosta. Aattelin ittekin samaa, mutta tonttu tohelo en uskaltanu kokeilla. Kyllä varmaan teen sen, kun pääsen töistä kotiin. Kyllä ne kaverin mukaan ovat ihan normaaleja DVD-nauhoitteitta (eli VIDEO-TS ja AUDIO-TS näkyy ainakin hänellä itsellään).

  Miljoonat kiitokset nopeesta vastauksestasi!!
  Sirpa
   
 5. microbi

  microbi Active member

  Liittynyt:
  23.02.2005
  Viestejä:
  1,376
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  68
  juu olkaa hyvä, mukavaa että ikuisen typottajan (siis minun) ohjeista saa jotain selvää :D

  //edit: typot :D
   
  Viimeksi muokattu: 24.07.2006

Jaa tämä sivu