1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Yritin asentaa Comodo Internet Securityn 7 version ja kone leipas jumiin - apuja?

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi Soiva 17.11.2015.

 1. Soiva

  Soiva Member

  Liittynyt:
  02.11.2011
  Viestejä:
  20
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  11
  Jeps! Eli löytysköhän täältä apuja. Kuten otsikossa mainitsin yritin päivittää uutta Comodon Internet Securityä läppäriin (versio 7 koska ekaks yritin laittaaa uusimman joka oli joku 8.2 mutta sitä ei voinu asentaa ilman ton seiskaversion väliasennusta.) Konehan on tietty vanha, käyttis Windows 7 ja sillon joskus vuonna miekka ja kypärä olivat ihmiset sitä mieltä että Comodo on paras ilmasohjelma. Siitäpä syystä oon sitä pitäny enkä oo tietty päivittäny sitä kun nyt vasta kun se ilmotti että ei päivitä enää virustietokantoja. Ois varmasti ollu aiheellista poistaa koko asennus ja tutkia mitä ihmiset suosittelevat tänään (Bitdefender, Panda) mutta jäipähän tekemättä. Se on tässä päivänä parina koittanut sitä ohjelmaa asentaa ja pääsi tyyliin 99% eilen illalla ko keskeytin sen asennuksen ja pistin koneen kiinni. Nyt ei sitten toimi mikään kun koneen aukasin. En saa ohjauspaneelia enkä tehtävienhallintaa auki - ajattelin että oispahan voinu poistaa vaikka koko Comodon, mutta ei onnistu meikän taidoilla. Kone jässähtää het kun yrittää aukasta tehtävienhallinnan tai ohjauspaneelin. CtrlAltDel kun painaa niin se laittaa sellasen virheen että ei pysty avata tehtävienhallintaa kun kirjautumisprosessi on käynnissä ja että paina Esc tai sulje virtanapista jossei käyttis vastaa. No oon sulukenu, monta kertaa mutta ei auta. Olisko kellään mitään insighteja että mitenkäs tästä suosta noustaan?
   
 2.  
 3. NH91

  NH91 Regular member

  Liittynyt:
  21.06.2013
  Viestejä:
  428
  Kiitokset:
  86
  Pisteet:
  38
  Koitappa käynnistää vikasietotilassa.
   
 4. Soiva

  Soiva Member

  Liittynyt:
  02.11.2011
  Viestejä:
  20
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  11
  Joo. Sain sitten lopulta käynnistettyä vikasietotilassa, mut yllättävän monta kertaa piti yrittää vaikka kuinka paino f8:a käynnistäessä. Siinä oli just varmaan se viiminen asennusprosentti ja silaus joka sen tukki. Sain palautettua järjestelämän ja käynnistin uudelleen niin het paukautti asennusikkunan ja yritti alkaa uudelleen asentaan. Sain sen peruttua ja sitten poistettua koko Comodon. Nyt on Pandan ilmanen virustutka ja koneen oma palomuuri - katotaan kauanko pärjätään :)
   
  NH91 kiitti tästä.
 5. Tkonemies

  Tkonemies Regular member

  Liittynyt:
  09.07.2015
  Viestejä:
  249
  Kiitokset:
  26
  Pisteet:
  28
  Tuolla uudella systeemillä pärjää jopa paremmin kuin Comodolla:)
   
 6. NH91

  NH91 Regular member

  Liittynyt:
  21.06.2013
  Viestejä:
  428
  Kiitokset:
  86
  Pisteet:
  38
  Hyvä kuulla, että hommat lähti pelittämään :)
   
 7. power_age

  power_age Active member

  Liittynyt:
  06.05.2009
  Viestejä:
  1,697
  Kiitokset:
  148
  Pisteet:
  73
  Tuo Commodo on kyllä sellainen että joko se toimii tai sitten ei toimi yleensä ja asetusten kanssa pitää olla tarkkana jos aikoo netti sivustoille vielä päästä tai koko selaimen saada auki yleensä enää auki, Pandakin taitaa olla nykyään vähän sellainen ei niin suositeltava ilmaisversio ohjelmisto, no se on oma mielipiteeni.

  Tämä perusteella https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-7/
  https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-8/ yleensä olen Aviran ilmaista asennellut porukoille kun ovat koneita roudanneet tänne ajankuluksi laiteltavaksi, jos ei joku ole sitten välttämättä Avastia tahtonut windowsin omalla palomuurilla, sekä asentanut myös https://www.mywot.com/en/aboutus vaikka wot.ssa piilee myös nämä ongelmat http://nettihuijaukset.blogspot.fi/2009/08/wot-web-of-trust.html samalla olen yleensä asentanut https://adblockplus.org/ ja jos selain tukee niin https://www.ghostery.com/

  Todennut että järkeä voi käyttää ja ajatella eikä huoletonta selailua ja ohjelmien latailua sekä asentelemista ilman mitään ajattelua, että nämä suojaa kaikelta yleensä se viruksen koneelle ottaja istu siinä näytön ja tuolin välissä, mainoksiakaan ei tarvitse estää mutta ei niitä kannata paljon klikkailla jos taho on hiemankin epäilyttävä voita sitä ja tätä, ½ vuodessa tai minuutissa miljonääriksi jne. Aviran ilmasv. on istunut jopa tuohon W10.iin ongelmitta.

  Itse olen todennut http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html ohjelma niin tähän asti todella hyväksi ja toimivaksi ohjelmaksi vaikeiden ohjelmien ja vioittuneiden poistamiseen ei ole tarvinnut kun asentaa ohjelma uudelleen koneelle samaan paikkaan antanut asentaa kun olikin, poistaa sen jälkeen revolla mikäli näkyy revon ikkunassa kaikki roinat pois asentaa esim. vioittunut ajuri uudelleen ja taas toimii, olen jopa harkinnut ohjelman täysiversion ostamista itselle, tosin ilmaisversio on riittänyt tähän asti.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2015

Jaa tämä sivu