1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Youtube video lopettaa toimimisen kesken katsomisen.

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Darkened666 17.11.2015.

 1. Darkened666

  Darkened666 Regular member

  Liittynyt:
  20.08.2012
  Viestejä:
  135
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tuli tämmöne ongelma viikko pari sitte kun yritin katsoa Youtube videota nii joskus kävi sillai, että video yhtäkkiä stoppaa kokonaan ja kuulokkeista kuuluu korkea ja nopea "kirkaisu". Koitin tossa pari päivää sitte päivittää Flash Playeriä, mutta juuri äsken sama tapahtui uudelleen, joten tuo päivitys ei vaikuttanut yhtään. Muilla sivuilla videot kyllä toimivat esim. Iltalehden sivuilla jos jonkin satunnaisen videonpätkän katsoo.
  Ei ole tietokone koskaan ennen tehnyt tälläistä ja muutenkin toiminut moitteetta kaksi vuotta ilman mitään ongelmaa.
  Voisin kyllä lisätä vielä sen, että oli koko viimeviikon ongelmia nettiyhteyden kanssa, mutta nyt toimii taas ihan normaalisti.
   
 2.  
 3. Darkened666

  Darkened666 Regular member

  Liittynyt:
  20.08.2012
  Viestejä:
  135
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eikö ketään tiedä ongelmasta mitään? Tänään taas sama juttu. Muuten toiminut tietokone normaalisti.
   
 4. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  7,988
  Kiitokset:
  1,015
  Pisteet:
  243
  Aika vaikeahan tuohon on mitään sanoa, kun ei edes tiedä, millä laitteella, selaimella ja yhteydellä Youtubea katselet. Tuliko ongelma tosiaan pari viikkoa sitten vai viime tiistaina/keskiviikkona, jolloin Microsofft jakoi päivityksiä? Yksi mahdollisuus nimittäin on, että Windowsin päivityksien ohessa tuli joku sopimaton päivitys. Itse aloittaisin päivittämällä uudelleen käytössä olevan yhteyden verkkokortin (LAN tai WLAN) ajurin. Jos se ai auta, tarkistaisin näytönohjaimen ajurin. Jos se on hiljattain vaihtunut, lataisin edellisen version takaisin. Koska minulla on Lenovon läppäri, hakisin ajurit Lenovon sivulta. Jos taas olisi erillisistä komponenteista koottu kone, etsisin ajureita kunkin komponentin valmistajan sivuilta. Yleisimmin ajuriongelma tulee kuitenkin silloin, kun pakettikoneeseen asennetaan jonkin komponentin valmistajan ajuri pakettikoneen valmistajan tarjoaman ajurin sijalle.
   

Jaa tämä sivu