1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ylen kanaville teksti kanssa ? ( Twinhan 2033 etc. )

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi eijeih 06.07.2007.

  1. eijeih

    eijeih Member

    Liittynyt:
    17.05.2007
    Viestejä:
    59
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Terveeks.

    ( Twinhan 2033 CI Cab )

    Ostin tollasen, pelasi, ei pelannut. Lopulta myyjäliikkeen atk - mies sai pelaan ok, paitsi : YLEN : n kanavilla EI tekstitys pelaa....

    Mikä neuvoksi ? Wempeleen "ehostanut" kertoi, että ei tule pelaamaan, ennen kuin joku keksii jotain softaa juuri YLE :n tekstitys - juttuihin. Kuulemma Yle ainoa, joka "polttaa" tekstin eri lailla kuin muut.... Maikkarin ja muiden kanavien kohdalla asia siis ok.

    Muilla vastaavia kokemuksia ?
    T :
    Poropeukalo
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    YLE ei polta, muut polttavat. YLE lähettää erillisenä tekstinä. Tämä ominaisuus yleensä pitää kytkeä toimimaan katseluohjelmasta käsin.

    En tunne Twinhan ohjelmaa, mutta aivan varmaan siellä jossakin on valinta, jolla erillisen tekstityksen näyttäminen valitaan.
     
  4. eijeih

    eijeih Member

    Liittynyt:
    17.05.2007
    Viestejä:
    59
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kiitosta, taas.
    Juu, niin päinhän se olikin..... Toinen juu : On, on joku, ( se DVB - viewer ? ) katseluohjelma, jolla saa tekstityksen valittua , mutta , ja iso mutta = vaihtiksina vaan englanti , ruotsi, manner - Kiina ja Taivan + ranska.
    Myyjä / guru totesi, että " ei tulekaan toimimaan, ennen kuin joku keksii vippaskonstin, jolla myös YLE :n tekstitys näkyviin "...

    Harmittaa, silti.......
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    En oikein ymmärtänyt viestiäsi, kun ilmeisesti useita asioita on kirjoitettu samaan pötköön. Voitko kirjoittaa selkeämmin?
    En usko, että tähän on olemassa mitään vippaskonstia, edelleen kyllä uskon ohjelmasta löytyvän ratkaisun.
    Mainitsit DVBViewerin, sillä ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia tekstityskielen valitsemisessa, suosittelen, kaikkein paras ja varmimmin toimiva katseluohjelma!
     
  6. eijeih

    eijeih Member

    Liittynyt:
    17.05.2007
    Viestejä:
    59
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    hmmm. Pitänee tutustua tarkemmin ( ja kertoa selkeämmin ), mistä kyse.

    Myyjäguru kyllä stemmannut tuon Twin ' in niin, että näkyy ( luultavasti ? ) sillä omalla katseluohjelmallaan, varma en ole. Miten USKALLAn testata tuon DVB - Player ' in ? Ettei mene, taas, ihan kaikki ns. sekaasi ?
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    DVBViewer ei sekoita minkään muun katseluohjelman asetuksia
     
  8. eijeih

    eijeih Member

    Liittynyt:
    17.05.2007
    Viestejä:
    59
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ok. Kokeilen........ Kädet kurkkuu myöten ristissä, että en mokaa mitään.....
     
  9. eijeih

    eijeih Member

    Liittynyt:
    17.05.2007
    Viestejä:
    59
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Terve.

    Testasin, ymmärtääkseni tuo Twin... stemmattu juuri DVB - viewerille. Ei tipu tekstitystä, ei. Toisaalta ei niin iso asia ole muuten, mutta :
    " Imettäjä " ( kin ) varmaan - joskus - haluaisi katsella ohjelmia, jotka olen polttanut DVD - levyille.........., tallentanut tietysti ensin.

    PS : Oletuskieleksi asettu = finnish eli suami.
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Käypä tarkkaan läpi DVBViewerin "Valinnat" ja sieltä "Tallennin", sekä "Tekstitys". Pane ruksit kohdalleen, niin tekstitys näkyy.
     
  11. eijeih

    eijeih Member

    Liittynyt:
    17.05.2007
    Viestejä:
    59
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Juu, juu. Tehty on, tulos = nolla. Eli : EI tule tekstitystä , ei, ei ja ei. Voisitko - vielä - " juurta jaksain " neuvoa.........?
    Ns. Ykköskieleksi laitettu ( tekstitys siis ) finnish, kakkoskieleksi swedish....... Muuten, mitä ...ttua ovat nuo ( jenkkejä varten ? ) olemassa olevat asetukset ?? Kohdassa tekstitys........
     
  12. SJK

    SJK Regular member

    Liittynyt:
    25.07.2004
    Viestejä:
    205
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eli tekstit saa näkymään, kun asetukset on tehty kuvan osoittamalla tavalla:

    [​IMG]

    Tallennuksiin tekstit saa mukaan näin:

    [​IMG]

    Jos tekstit eivät edelleenkään näy, tarkista, että tekstitys on valittuna.

    [​IMG]

    Kuten kuvasta näkyy, tekstit toimivat, kunhan asetukset on säädetty oikein.
     
  13. I-Gorilla

    I-Gorilla Guest

    Oma ongelma sopisi tähän jatkoksi, joten:
    A-linkin tikku DTU(m) olis koneessa ja sen mukana tullut katseluohjelma totalmedia3. Ohjelman olen päivittänyt viimeisimpään versioon mitä löysin valmistajan sivuilta. Kaikki muuten mukavasti, kanavat näkyy ja Ylellä tekstit pelittää. Ongelma on ettei Ylen tekstitystä en saa tallennettua. Mpeg muotoon näyttäisi tallentavan ohjelmat. Kokeilin myös MSI:n tikun mukana tulleella ohjelmalla, Presto!PVR, ja sama ongelma, tekstit näykyy katsottaessa "suorana" mutta tallennuksessa ei niitä näy. Kiitos ja kumarrus sille joka osaa auttaa tässä.
     
  14. Miitti

    Miitti Regular member

    Liittynyt:
    12.02.2005
    Viestejä:
    1,610
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Ainoastaan .ts tiedostomuotoon pystyy tallentamaan YLE:n tekstit mukaan.
     
  15. eijeih

    eijeih Member

    Liittynyt:
    17.05.2007
    Viestejä:
    59
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Nyt vasta pihalla oonkin. Näet : tuo DVB player on kai oletuskatseluohjelma . Kun laittaa ikonista ( huom ! ) DVB :n päälle = ei ainuttakaan kanavaa "olemassa". Eikä se sitäpaitsi anna Asetukset - lehdellä mitään muuta vaihtista kuin ' Tekstitys ' = EI. Eli ei anna noita Sun näyttämiä vaihtoehtoja.... Nyt vasta sormi, koko handu , suuhun menikin........
     
  16. SJK

    SJK Regular member

    Liittynyt:
    25.07.2004
    Viestejä:
    205
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eli ohjelmasi ei olekaan DVBViewer vaan Twinhanin oma (dvb player?). Itse olen täysin kyllästynyt näihin valmistajien omiin ohjelmiin ja ostin DVBViewerin (15 €) ja suosittelen samaa muillekin, jos oma laite sitä vain tukee. Laitteeseen pitää siis olla BDA-ajurit olemassa. Ohjelman saa hankittua osoitteesta http://www.dvbviewer.com/fi/index.php?page=ordering
     
  17. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    eijeih! Onko sulla DVBViewer, vai ei. Jos ei, niin tilaa äkkiä edellisestä linkistä, niin kaikki lähtee toimimaan.
     
  18. eijeih

    eijeih Member

    Liittynyt:
    17.05.2007
    Viestejä:
    59
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    TERVE.

    En todellakaan tiedä, enää, mikä ohjelma (katselu- ? ) pyörii tässä hökötyksessä. On, on ostettu tuo 15 öön DVB . juttu , kahteenkin kertaan, ladattu ( purettu siis myös ) .Saa sillä jotain näkyyn, mutta esim. tekstitysvaihtoehdoiksi ei anna " suomi ". Vain english + french + italian ( ynnä mandariini - kiina ! ) Löytyy sieltä kyllä finnish, mutta ei auta. Kohdassa Asetukset --> tekstitys vaihtoehtona VAIN
    " ei ". Ei niinkuin kuvissa ylhäällä. Joku X SOFT Media Player tähän on istutettu, kun oli syynissä viikon myyjäfirmassa, että sai ees ton Twinin oman ( ? ) katseluohjelman pelaan.... Nut ei sekään näytä YLE :n kanavilla tekstejä......... Suoraan sanoen vituttaa jo,
    " puljaaminen ", sen kanssa...
    Vaikuttaako tuo Tallennin - valikon asetus ' / tallennusmuoto siihen, näkyykö tekstitys myös ns. livenä ?
    Joko olisi saatavana , päivittäen / muulla tavalla " parempi kielipaketti " ?
    Anteeksi : Nyt tämä vasta sekavaa onkin.........
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Teepä asiat ensin selväksi itsellesi. Nuo kuvat yllä ovat DVBVieweristä, onko sulla tämä ohjelma vai ei.
    Selvitäpä nyt ohjelmasi nimi ja versionumero. Ei kukaan voi suo auttaa, jos itse et pysty auttamaan.
     
  20. eijeih

    eijeih Member

    Liittynyt:
    17.05.2007
    Viestejä:
    59
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    No on on. Tuo DVB Viewer siis ei toimi ? Selvitellään, selvitellään.... Joku ns. kielipaketti siellä näkyi olevan , aika tuore ?

    Obs ! Kun avaan tuon Twinin oman ( ? ) Kuvakkeen, ruutuun pläjähtää kyllä ' aloitussivuksi ' DVB - viewer. Osin siis on ja ei ole ?
    Miksi tähän sitten on törkätty joku X - Soft Player lisäksi ?
    Oliko myyjä - guru ( ? ) kuitenkin jotenkin itsekin ns. ymmällä ?
    minä ainakin olen...........

    Muuten : MIHIN puran tuon germaanien " kielipaketin " ? Tähänkö " X - Soft - juttuun vaiko tuonne DVB Vieveriin ??
     
  21. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Tämä on täysin sekopäistä juttua. Yritä nyt hyvä ihminen käsitellä loogisesti yhtä asiaa kerrallaan.

    DVBVieweriin ei ole erikseen, eikä tarvitse purkaa mitään kielipaketteja. Kaikki kielipaketit sisältyvät ohjelmaan.

    Ilmeisesti sinä nyt vahvasti sekoitat eri ohjelmia keskenään, etkä itse et enää tiedä mitä olet tekemässä.

    KERROPPAS NYT MIKÄ OHJELMA JA VERSIO SULLA ON?

    X - Soft Player, Twinin oman ja myyjä - guru. Älä sekoita näitä asioita DVBVieweriin, sillä näillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

    Keskity nyt siihen myös mitä kirjoitat, jotta siitä tulisi ymmärrettävää.
     

Jaa tämä sivu