1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Yleinen poweriketju

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Uppmas 24.05.2013.

  1. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    Ei ole koiraa haudattuna, munkkina on vain nykypäivän standardeihin verrattuna paska hyötysuhde.
    Eikä tuo mitenkään erityisen halpa ole.
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,221
    Kiitokset:
    1,287
    Pisteet:
    243
  4. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    Lisätty aloituspostiin.
     
  5. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Saas nähdä, miten jaksaa kone puhista kohta
    Koneessa:
    -6990+6970
    -960T joka vaihtuu 1055T
    -chieftec 750W+XFX550W
    -Chieftec: Antaa yhden virtajohon 6970:n 8pin paikalle, ja toisen 6990:n 8pin paikalle
    -XFX: Yksi 6pin johto 6970:lle, yksi 8pin johto 6990:lle, virta emolle, virta prossulle, kahdelle kovolle+ dvd asemalle että parille härpäkkeelle
     
  6. Themu

    Themu Active member

    Liittynyt:
    18.01.2006
    Viestejä:
    3,105
    Kiitokset:
    85
    Pisteet:
    78
    Jaksaa kunhan jakaa hyvin 12v linjat.
     
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    chieftec omasi 4x18A +12V linjoja ja XFX yhden
    kuulemma annettu virtaa 7970:lle niin kaitpa se nyt jaksanee ilman muuta kuormaa pyöritellä noita, jos ei niin sitten lähdetään ostamaan uutta poweria/lyödään kolmas poweri perkele kiinni...
     
  8. Themu

    Themu Active member

    Liittynyt:
    18.01.2006
    Viestejä:
    3,105
    Kiitokset:
    85
    Pisteet:
    78
    Kolmas kiinni tietenkin! Näppärä ja katseen kestävä.
     
  9. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Kyllä siinä katossa on toiselle powerille vielä ihan hyvin tilaa ;)
     
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,221
    Kiitokset:
    1,287
    Pisteet:
    243
    Tuumailtiin tuossa projektipuolella sellaista että masiinassa olisi kaksi poweria. Hyppyjohdolla virtalähde no. 2 käyntiin. Tämä ohjaisi näyttistä (näyttiksiä) ja ykköspoweri vain konetta muuten. Mutta allaoleva kysymys putkahti ilmoille:
    e. Justiin tuo Geretin powerijuttu. Tai empäs hänen kytkennöistä tiedä... mutta tuo 3.3V juttu. Vaatiiko virtalähde tuollaista että olisi full power? Grande Mucho DIY rompe. :D
     
    Viimeksi muokattu: 09.11.2013
  11. PalleTheBoy

    PalleTheBoy Active member

    Liittynyt:
    22.03.2012
    Viestejä:
    1,020
    Kiitokset:
    37
    Pisteet:
    58
    Ajattelin tänne päivitellä juttua, kun Jimmsin lankaa toisaalla lueskelin. Mielestäni oikein hyviä uutisia:

     
  12. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    Todella hyviä uutisia tosiaan.
     
  13. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    jep, tosin itsellä ei hurraamista kun jos poweri menisi ostoon, tulisi se kustantamaan hunajaa kun pitäisi hankkia yli 800W poweri... ;/
     
  14. Themu

    Themu Active member

    Liittynyt:
    18.01.2006
    Viestejä:
    3,105
    Kiitokset:
    85
    Pisteet:
    78
    No ei nyt oma super floweri niin kallis ollut. Taisin saada 150e tai jotain sinnepäin.
     
  15. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    noni, se on 150e enemmän kuin minulla on
    ostin tuon chieftekin 25e sis postit, ja adapterit näyttävät maksavan tuohon (mitkä tarvitsen) niin kympin luokkaa

    joulukuussa pitäisi tulla koululta ruokarahoja 171e, jos ostan jimmsiltä näyttiksille jäähyt+ emon(ehkä), kuluu niihin verottomilla hinnoilla 170,294e muistaakseni
    ...siinähän on 150e melkein xD
     
  16. Themu

    Themu Active member

    Liittynyt:
    18.01.2006
    Viestejä:
    3,105
    Kiitokset:
    85
    Pisteet:
    78
    Kaikki on niin suhteellista. :D omaan koneeseen on menny varmaan 1300e+ niin 150e on vähän.
     
  17. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    on sitä vamrmaan itselläkin mennyt +1000e tähän rotiskoon
    -140e pross
    -60e prossu(ostin juuri 1055T)
    -50e ddr3 ramit
    -109e emo
    -40e reilu prossujäähy lisätuuletinkiinnikkeineen
    -60e koppa
    -220e näyttis (7870 josta maksoin hikisesti puolet mutta kumminkin)
    -207,40e+5450+postit 6990 kortista
    -80e 6970+2x2gb ddr3 ramia
    -60e xfx550w
    -65e varaemo
    -25e chieftec 750w
    -10e adapterit sille
    -20e tuulettimia koteloon
    -7,80e tullettimiin
    -3e adapteriin
    -45e tuulettimeen+ adaptereihin/sälään aikoinaan (ollut tässä koneessakin kiinni)
    olikohan siinä vielä kaikki...
     
  18. Lurluck

    Lurluck Active member

    Liittynyt:
    14.11.2010
    Viestejä:
    3,422
    Kiitokset:
    117
    Pisteet:
    73
    Hyviä uutisia, sillä yksi parhaimmista suomalaisista kaupoista ottaa Super Flower powerit jälleen myyntiin. Kyseessä on siis tietenkin Jimms!

    Muro - Jimm'sille Super Flower -virtalähteiden maahantuonti ja silent rigin takuuasiat

    Toivottavasti hintataso paranee entisestään ;)
     
  19. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    oot lurluck hieman hidas ;)

     
  20. Lurluck

    Lurluck Active member

    Liittynyt:
    14.11.2010
    Viestejä:
    3,422
    Kiitokset:
    117
    Pisteet:
    73
    Olikos jokin yllätys? Eipä oikeastaan... :D

    Tuon voisi päivittää pienellä tekstillä tuonne etusivulle...
     
  21. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Millaistas poweria minun pitäisi lähteä katsomaan tälläiselle kokoonpanolle jos tahtoisin vielä kellottaa, ja tulevaisuudessa heittäisin esim, FX8XXX sarjalaisen kiinni ja kellottaisin näyttiksi/prossua?

    -Gigabyte Radeon 6990
    -HIS Radeon 6970
    -Phenom II 1055T
    -muutama kovo ja härpäke

    nythän minulla on kiinni: chieftec 750W+XFX550W, mutta XFX hoitaa tällä hetkellä:
    -6990:n 8pin paikan+toisen 8pin paikan 2xmolex8pin sovittimen molex paikoista
    -6970:n 6pin paikan,
    -emon virrat
    -prossun 8pin lisävirrat
    Chieftec hoitaa:
    6990:n 8pin molex sovikkeen toisen molex paikan
    6970:n 8pin paikan

    Iihan mielenkiinnosta kyselen :)
     

Jaa tämä sivu