1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

YLE Areena ongelma

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi jaska46 15.09.2021.

  1. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Yritän kirjautua Google tiliin että pääsisin sinne play kauppaan ja TV on mun tietääkseni Android järjestelmällä
     
  2.  
  3. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Toisella tilillä on yritetty kirjautuu Google tiliin mutta ei mee
     
  4. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,240
    Kiitokset:
    178
    Pisteet:
    93
    Pääsetkö Googletilillesi tietokoneella?
    Tietosuojatarkistuksesta näet kaikki tiliä käyttävät, kohdasta Laitteet, mulla siellä näkyy tällä hetkellä 2 laitetta, tämä tietokone jolla kirjoitan ja oma AppleTV-laitteeni, joka kohdalla on taas kolmen pisten valikon takana lisää valintoja.

    T: Vesku
     
  5. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tonne pääsee mutta ei siellä oo tota telkkarii
     
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,767
    Kiitokset:
    1,140
    Pisteet:
    223
    Ei siellä tarvikkaan olla.
    Jos tietokoneella pääset kirjautumaan Google tilille, niin silloin pitää päästä telkkarillakin, jos telkkariin on verkkoyhteys, eli kytketty verkkoon.
    Tarkista nyt TV:n menun verkkoasetuksista, että se on yhdistetty verkkoon.

    Yritäthän kirjautua samalla e-mail osoitteella, mitä tietokoneellakin?
     
  7. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kytketty on verkkoon ja ihan samalla maililla on yritetty
     
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,767
    Kiitokset:
    1,140
    Pisteet:
    223
    Onko siinä joku Google Playta vastaava paikka, josta voi ladata ohjelmia? Pitääkö sillä yleensä kirjautua Google tilille ohjelmien lataamista varten vai onko siinä jossakin joku kuvake, millä mennä latauspalveluun tai vastaavaan.
     
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,767
    Kiitokset:
    1,140
    Pisteet:
    223
    Laitan nyt vielä tämän, kun luin käyttöopasta:
    https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55put6400_12/55put6400_12_dfu_fin.pdf

    Suosittelen lukemaan käyttöoppaan huolella.

    "Philips-sovellusvalikko
    Philips-sovellukset
    Jos haluat käyttää Philipsin valitsemia sovelluksia,
    yhdistä televisio internetiin Nämä sovellukset on
    kehitetty erityisesti televisiota
    varten. Philips-sovellusvalikossa on tarjolla useita
    erilaisia sovelluksia. Joissakin maissa voit asentaa
    paikallisten videokauppojen tai televisiokanavien
    sovelluksia. Jälkimmäiset voivat tarjota Catch-Up TV
    -palveluita.
    Philips-sovellusvalikon sovellukset voivat vaihdella
    maan tai alueen mukaan.
    Jotkin sovellusvalikon sovelluksista on valmiiksi asennettu televisioosi. Jos haluat asentaa
    sovellusvalikosta muita sovelluksia, sinua pyydetään
    hyväksymään käyttöehdot. Voit määrittää yksityisyysasetukset haluamiksesi."
    ======================================================

    "Google-tili
    Kirjaudu
    Jos haluat nauttia Philips Android TV:n kaikista
    ominaisuuksista, voit kirjautua Googleen omalla
    Google-tililläsi.
    Sisäänkirjautumisen jälkeen voit pelata
    suosikkipelejäsi niin puhelimella, tabletilla kuin
    televisiolla. Saat myös mukautettuja video- ja
    musiikkisuosituksia televisiosi aloitusnäyttöön ja voit
    käyttää YouTubea, Google Play -palvelua ja muita
    sovelluksia.
    Kirjaudu
    Kirjaudu Googleen televisiolla käyttämällä olemassa
    olevaa Google-tiliäsi. Google-tili koostuu
    sähköpostiosoitteesta ja salasanasta. Jos sinulla ei
    vielä ole Google-tiliä, voit luoda sellaisen
    tietokoneella tai tabletilla (accounts.google.com).
    Tarvitset Google+-profiilin, jotta voit pelata pelejä
    Google Play -palvelulla. Jos et kirjautunut sisään
    ensimmäisen TV-asennuksen aikana, voit aina
    kirjautua sisään myöhemmin.
    Seuraavassa on kuvattu, kuinka voit kirjautua sisään
    ensimmäisen TV-asennuksen jälkeen.
    asennettu televisioosi. Jos haluat asentaa sovellusvalikosta muita sovelluksia, sinua pyydetään hyväksymään käyttöehdot. Voit määrittää yksityisyysasetukset haluamiksesi."

    Jatkoa tähän käyttöoppaan sivulla 11.
     
    Viimeksi muokattu: 20.09.2021
  10. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Jollei TV ois nettiyhteys niin ei ees Netflix toimeis
     
  11. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,240
    Kiitokset:
    178
    Pisteet:
    93
    Kokeillaas vielä.
    Mene sinne Philips-sovellusvalikkoon ja tutki onko siellä sovelluksille päivitysmahdollisuutta, jätetään se Google pois tästä yhtälöstä kokonaan.

    Muuten poista tuo Areena-sovellus töllöstä, sammuta ja käynnistä töllö uudelleen mahdollisesti jopa töpseli seinästä väillä pois ottaen.
    Asenna se Areena-sovellus uudestaan ja kokeile toimintaa.
    Mikäli ei vieläkään toimi, palauta töllö kaupasta uloskantotilaan eli alkuasetuksiin sieltä valikoista ja tee kaikki alkutoiminnot uudestaan tuo Areena-sovellus asentaen sieltä Philipsin omasta sovellusvalikosta, ei sotketa nyt sitä Googlea tähän.

    Areenahan nykyään tahtoo YLE-tunnukset käyttöön, ne saa taas YLE:n sivuilta luotua, tuo liittyy ohjelmien keskeytyneen katsomisen jatkamiseen yms. hommiin.

    T: Vesku
     
  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,767
    Kiitokset:
    1,140
    Pisteet:
    223
    Kysymys on siitä, onko Philipsillä Yle-Areena appsia. Sen tiedän, että Google Playlta se löytyy varmuudella.
    Pikaisella Googlauksella en onnistunut löytämään, mitä appseja Philips tarjoaa.

    Mitä teen jos Philips TV:n sovellus ei toimi?
     
  13. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Se YLE areenan versio on 9
     
  14. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,767
    Kiitokset:
    1,140
    Pisteet:
    223
    Lataa uudempi, jos löytyy. Aika vaikeaa, kun ei tiedä ollenkaan, missä mennään.

    Näin me ei päästä eteen päin. Oletko ollenkaan lukenut noita ohjeita ja linkkejä, mitä olemme laittaneet?
    Et ole kertaakaan kommentoinut niistä mitään, tämä alkaa tuntua aika turhalta.
     
  15. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Saiskos sen ladattua USB tikun kautta ton uudemman version YLE areenasta telkkariin? Äsken taas koitin kaikkea laittaa tehdasasetuksiin yms ja nettiselaimella menee eri osotteisiin eli kyllä siinä nettiyhteys on päällä
     
  16. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Koitettu on oikeella tunnuksilla Google play kauppaan mutta ei vaan hyväksy
     
  17. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,767
    Kiitokset:
    1,140
    Pisteet:
    223
  18. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Oon lukenut ton
     
  19. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tehtiin uus s Posti ei auttanut. Käyttäjätunnus ja salasana eivät sovi yhteen valittaa
     
  20. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,767
    Kiitokset:
    1,140
    Pisteet:
    223
    Jos eivät sovi yhteen, olet itse kyllä sählännyt jotain, muuten se ei ole mahdollista.

    Laita oikea osoite ja siihen kuuluva salasana, jolla olet osoitteen tehnyt.
    Tämä alkaa saada vähän uskomattomia piirteitä.
     
  21. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    767
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ihan oikeet on kyllä käyttäjätunnus ja salasana ku tehtiin se just äsken uus s posti
     

Jaa tämä sivu