1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

YLE Areena ongelma

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi jaska46 15.09.2021.

  1. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    735
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mistä mahtais kiikastaa kun telkkari ei suostu avamaan YLE arenaa jää vaan lataamaan. Telkkari on yhdistetty langattomasti reititin boxiin. Telkkari on Philips 55PUT6400/12
     
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,666
    Kiitokset:
    1,121
    Pisteet:
    223
  4. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,201
    Kiitokset:
    173
    Pisteet:
    93
    Appi voi olla myös päivitystä vailla, joten tarkista sekin töllön sovelluskaupasta.

    T: Vesku
     
  5. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    735
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ohjelmistopäivitys on uusin telkussa. Netflix ainakin toimii. Ei pääse Google play kauppaan ku ei jostain syystä hyväksy Google tili kirjautumista vaikka on ihan oikeat tunnukset.
     
  6. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    735
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mistä ton saa että käyttää WLAN yhteyttä YLE Areena?
     
  7. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,666
    Kiitokset:
    1,121
    Pisteet:
    223
    Verkko asetuksista kytketään, millä yhteydellä laite toimii (LAN tai WLAN (WiFi)).
    Sillä ei ole merkitystä, jos jollakin muulla toimii. Yhteys ei valitse, millä toimii ja millä ei.
     
  8. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    735
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Langaton yhteys ainakin on telkkariin yhdistetty
     
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,666
    Kiitokset:
    1,121
    Pisteet:
    223
    Sitten TV käyttää kaikkiin yhteyksiin Wlania.
     
  10. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,201
    Kiitokset:
    173
    Pisteet:
    93
    Tuo on eri asia kuin Apin päivitys.
    Appi voi vaatia päivitämistä riippumatta töllön ohjausohjelmistosta.
    Itsellä ainakin LG:ssä eri apit on päivittyneet useammin kuin itse töllön ohjemisto.

    T: Vesku
     
  11. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    735
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,666
    Kiitokset:
    1,121
    Pisteet:
    223
  13. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    735
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Saakohan ton reitittimen asetuksista muutettua ettei käyttäis 5g?
     
  14. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,201
    Kiitokset:
    173
    Pisteet:
    93
    Tuolla ei ole asiaasi, eli YLE Areenan toimimattomuuteen mitään tekoa.
    Edit: Sitäpaitsi tuolla linkkaamallasi laitteella ei ole mitään tekemistä 5g:n kanssa.

    Kyllä se nyt vaan pitää se sovelluskauppa siinä töllössä saada auki sen Areenan apin päivitystä varten.
    Tarkista nyt ne tunnukset ja salasanat, että varmasti kirjoitat ne oikein, kun kirjainkoollakin on väliä.
    Sen salasanan saa myös vaihdettua jos tuo on päässyt unohtumaan.

    T: Vesku
     
  15. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,446
    Kiitokset:
    1,087
    Pisteet:
    243
    Kysyjä tarkoitti varmaankin 5 GHz WiFiä (WLAN), mutta kuten sanoit, sillä ei ole mitään tekemistä Areena-ongelman kanssa, tuleeko WiFi-yhteys 5 GHz:llä vai 2.4 GHz:llä.

    Vastus kysymykseen on, että 5 GHz WiFin voi asetuksista poistaa käytöstä(, mutta siihen ei siis pitäisi olla tarvetta).
     
  16. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    735
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Toi 5g kysymys oli wifi lamppuun ku se ei löydä sitäkään ja siinä sanottiin älä käytä 5g. Salasana on vaihdettu mutta silti se Googlen tilin kirjautuminen valittaa ettei ois oikein.
     
  17. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,666
    Kiitokset:
    1,121
    Pisteet:
    223
    Sitten pitää pyytä salasanan uudistus, Kohdasta "Unohditko salasanasi"?
    Tarkista nyt kuitenkin ensin, että kirjotat tiedot (osoitteen ja salasanan) oikein.

    En oikein ymmärtänyt viestiäsi kokonaan.
    Mitä tämä tarkoittaa?
    Edit: Taisin ymmärtää, onko se langattoman verkon ohjauksella toimiva valaisin.
     
    Viimeksi muokattu: 17.09.2021
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,666
    Kiitokset:
    1,121
    Pisteet:
    223
    Onko noita ongelmia useissa asioissa? Yle Areenan näkymättömyydellä ja google tilillä ei kai ole yhtymäkohtaa.
     
  19. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    735
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ongelmana on toi YLE Areena, Google tiliin kirjautuminen niin pääsis sinne play kauppaa päivittämään sovelluksen ja nytten uutena se wifi lamppu jonka sovellus on kännykässä.
     
  20. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    735
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  21. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,666
    Kiitokset:
    1,121
    Pisteet:
    223
    Lampun tiedossa mainittu, toimii WiFi yhteydellä, eli toimii kummalla tahansa 2,4 GHz tai 5 GHz:llä yhteydellä.

    Nyt taidat sotkea liian monta asiaa yksinkertaisen asian yhteyteen ja se sekoittaa sinuakin.
    Kannattaa pitäytyä nyt ongelmaisessa Yle Areenassa pelkästään.

    Yritätkö kirjautua telkkarin sovelluskauppaan, josta voi ladata uudelleen Yle Areenan?

    Edit: Eikö voi tehdä uutta Google osoitetta telkkaria varten? Onko telkku Android järjestelmällä?
     
    Viimeksi muokattu: 17.09.2021

Jaa tämä sivu