1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

XFounds - Serverit, klaanit, peliyhteisöt ja livestreamit helposti!

Viestiketju Kaikki muut pelikonsolit -osiossa. Ketjun avasi jjoona 04.07.2011.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. jjoona

  jjoona Member

  Liittynyt:
  02.07.2010
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Suuren uurastuksen työ on tullut valmiiksi. XFounds projektia on tehty jo jonkin aikaa. Ensiksi sivut koodattiin html ja php-koodikielillä, mutta loppujen lopuksi tyydyimme sittenkn WordPressiin helppouden vuoksi, koska sivuja ylläpitää kaksi henkilöä. Sivustoista sen verran, että teema suomennetaan sitten, kun WordPress on saatu kunnolla toimimaan, koska jotain vikaa siinä on, mutta se ei muuten sivujen kehittämiseen vaikuta. Sivusto tulee myöhemmin. Foorumille tulee ajan mukaan suomenkieliset kuvakkeet.

  XFounds on kahden ihmisen tekemä projekti, johon lähes jokainen voi ilmoittaa oman peliyhteisönsä, serverinsä tai klaaninsa. Foorumille pääset laittamaan ilmoitustasi peliyhteisöstäsi, klaanistasi, servereitäsi, kotisivujasi tai muita peleihin liittyvää materiaalia, kunhan luet mainostuksen säännöt ensin. Sivuillamme ja foorumeillamme on tottakai aluksi vähän materiaalia, miten lähes jokaisella sivuilla alkuvaiheissa. Aluksi hyödynnämme servut.ussin sivutilaa, koska emme vielä tiedä, miten projekti tulee menestymään. Jos kävijöitä tulee paljonkin, niin domainin ostamme.

  Risut, ruusut ja kehitysideat ovat tervetulleita!

  Kotisivut http://xfounds.servut.us/
  Foorumi: http://xfounds.servut.us/foorumi

  XFoundsissa on arvonta menossa Call of Duty: Black Opsin Annihilation karttapaketista Xbox 360 konsolille ja Rise Of Immortals pelin beta-avaimesta. Osallistu mukaan, ohjeet näkyvät aiheissa. Molempiin arvontoihin tarvitaan vähintään 10 henkilöä ja niistä sitten arvomme, kuka voittaa. Osallistuaksesi arvontaan sinun täytyy rekisteröityä foorumeillemme.

  Rise Of Immortals beta-avain - http://xfounds.servut.us/foorumi/viewtopic.php?f=22&t=42
  Call of Duty: Black Ops Annihilation karttapaketti - http://xfounds.servut.us/foorumi/viewtopic.php?f=22&t=41
   
  Viimeksi muokattu: 04.07.2011
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu