1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Xboxsissani vikaa?

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi Kone2007 10.04.2008.

 1. Kone2007

  Kone2007 Member

  Liittynyt:
  08.12.2007
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jonkin aikaa sitten ostamani peli Naruto - Rise Of A Ninja peli ei toimi. Savea ladatessa sanoo että kiintolevyä ei löydy. Pelissä on mahdollista pelata vain kaksin peliä(aina ei onnistu). Peli lopetti toimintansa reilun viikon pelaamisen jälkeen. Levyssä vain pieniä CD- aseman aiheuttamia naarmuja.

  Myös toinen peli guitar Hero 3 ei toimi yhtä tiettyä kappaletta yrittäessä soittaa peli sulkeutuu ja sanoo että levyä ei voi lukea. Ongelma toistuu jos vain menee kyseisen kappaleen kohdalle valikosta. Tässä kään levyssä ei näy mitää naarmuja.

  Pelejä säilytetty vain niiden bokseissa ja CD-asemassa. Eli onko kellään ollut samoja ongelmia ja kannattaisiko tämä Xbox360 viedä takuuseen korjattavaksi.

  PS: Muissa peleissä ei ole ollut vikaa. Vika peleissä vai konsoleissa?
   
 2.  
 3. venalaine

  venalaine Regular member

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  893
  Kiitokset:
  11
  Pisteet:
  28
  Saattaa olla että boksisi asema on losahtamassa rikki tai sitten ei vain jostain syystä tykkää ko. levyistä. Itselläni jumahti aina Halo 3:n kanssa, levy oli täysin naarmuton ja uusi, mutta aina kaatui samassa kohdassa. Hommasin uuden pelin, jolla toimi täysin ok, myös vanha levyni toimi kaverin boksissa ilman ongelmia. Joskus siis on niin, että joku tietty levy ja asema ei vain käy yksiin.
   

Jaa tämä sivu