1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Xbox one s ohjaimen kuulokeliitäntä ongelma

Viestiketju Xbox One -osiossa. Ketjun avasi mokke 28.12.2018.

 1. mokke

  mokke Member

  Liittynyt:
  14.01.2008
  Viestejä:
  63
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Joulupukki toi tyttärelleni otsikonmukaisen konsolin.
  Itsellä nuo konsolin käytöt jääneet jo vähemmälle ja Microsoftin laitteista ei ole kokemusta, niin en saa hommaa eteenpäin..

  Eli uusi konsoli joka määritettiin ohjeiden mukaisesti käyttökuntoon.
  Kokeiltiin ihan normi kuulokkeilla jotka toimivat ohjaimen 3.5mm kuulokeliitännästä ihan alussa.
  Seuraavana päivänä eivät sitten sanoneet mitään, kokeiltiin myös toisilla kuulokkeilla tuloksetta. Haettiin myös uudet konsoliin yhteensopivat pelikuulokkeet kaupasta, mutta ei apua näistäkään. Kuulokeliitäntä tuntuu olevan aivan mykkä.

  Tämä uusi ohjain ei kaiketi vaadi sitä välikappaletta (jossa äänisäädöt) ohjaimen ja kuulokkeiden väliin, kun on tuo suora kuulokeliitäntä? Konsolin ääni asetuksista ei löydy mitään mikä auttaisi asiaan ja ohjaimelle ei uutta päivitystäkään löydy, on kuulemma ajantasalla. Eli kaikki Xbox-tuen konstit on jo kokeiltu..

  Onko ohjaimen kuulokeliitäntä siis rikki jo heti uutuuttaan, vai mikä juju tuossa on?
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Voihan se olla rikkikin.

  Itselläni on vastaava konsoli ja olen joskus kokeillut nappikuulokkeiden (Nykynappareissa on nykyään myös monesti mikrofoni, kännyn kanssa käytettäväksi, joten näitä voi käyttää kuulokemikrofonina) käyttöä nimenomaan tuon ohjaimen kuulokeliitännän kautta, ja hyvin on toiminut. Yleensä kyllä käytän telkkariin liitettyjä parempia kuulokkeita, kun ei tule paljon hölistyä muutenkaan Liven äänichätin kautta.

  Kuulokeliitännän tiukka sovitus (liitäntä on tosi tiukka ilmeisesti sen, takia ettei kuulokkeet irtoa liitännästä pelin tuoksinassa) voi aiheuttaa sen ettei plugi mene ihan pohjaan asti, ja sen vuoksi kuulokkeet jää ns. huulelle, eivätkä äänet toimi. Tiukka sovitus saattaa myös aiheuttaa sen että kiireen vilkkaa kuulokkeita rassatessa tulee runtattua liitäntä pilalle.

  Jos teillä on konsolille toinen ohjain, neuvoisin kokeilemaan toisella ohjaimella. Jos äänet sillä toimivat, voi alkuperäisen ohjaimen kuulokeliitäntä olla rikki.
   

Jaa tämä sivu