1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Xbox - jumalainen vehje!?

Viestiketju Alkuperäinen Xbox -osiossa. Ketjun avasi kuqu 29.09.2003.

 1. kuqu

  kuqu Regular member

  Liittynyt:
  09.10.2002
  Viestejä:
  314
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Olen harkinnut siirtymistä konsoli puolelle! Ootteko olleet mitenkä tyytyväisiä Xboxiin?

  Toistaako modattu Xbox mitenkä ongelmitta cd-r, cd-rw, dvd +- r ja dvd +-rw formaatteja?

  Entäs pyöriikö xvidit+divx:t+tekstit?

  Cdrohlingestä meinasin tilailla ison satsin Medianca 4x Speed DVD-R kiekkoa+Sentinel DVD+RW Medium/Medianca DVD+RW kiekkoa. Pyöriikö noi, heittäkää kokemuksia!

  Millanen on Xboxin kuvan+äänenlaatu leffakäytössä? Tarviiko millasen lisäkaapelin, et saa dolby digital 5.1. äänet leffateatteripaketin kautta? Millanen kuva+ääni on vakiokaapelilla?

  Pistäkäähän tulemaan käyttökokemuksianne Xboxista, niin jospa mäkin sit hommaisin sellaisen :)
   
 2.  
 3. naapuri

  naapuri Guest

  Erilaisten formaattien toisto riippuu täysin Xboxin dvd-asemasta. Eräät toistavat paremmin eräät huonommin. Käsittääkseni samsungin valmistama asema on ainoa joka toistaa CD-R. Divx/Xvid toisto onnistuu modauksen jälkeen ja veikkaisin että tekstitykset saa myös mukaan. Mod-piiri + linux ja maittava soppa on valmis :) Plussaa Xboxissa on kovo, jota voi käyttää vaikka ja mihin. Tosin muutaman tunnin pelaamisen jälkeen jäi ohjaimesta paha maku suuhun ja tuli sellainen olo, että eikös tämän kaiken voi tehdä myös tietokoneella... Koska aika suuri osa Xboxin peleistä on myös PC-versiona, niin ostaa vain adapterin jolla voi yhdistää xboxin ohjaimen tietokoneeseen :)

  ---IMHO---
  Oletko ajatellut PS2? Mod-piiri vain sisään ja PS2 muuttuu viihdekeskukseksi. Voi kattoo Divx/Xvid tekstityksineen. Optisella piuhalla voi yhdistää pleikkarin vahvistimeen ja dolby 5.1 (en tiedä digitaalisesta)/ac3 äänet ovat käytettävissä. Joissain peleissä on myös dolby 5.1 (tjsp) ja ne toistuvat mainiosti. Ja kyllä uusin V7 ps2 toistaa dvd-/+R(w) ja cd-r(w) Unohtamatta tietenkään, että pelit on ps2:ella parempia ;)
  ---IMHO---
   
 4. kuqu

  kuqu Regular member

  Liittynyt:
  09.10.2002
  Viestejä:
  314
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kiitokset kommenteistasi :)

  Syyskuun Mikrobitin luettuani mulle iski kaamea Xboxkärpänen ;) Innostuin juuri siitä, et pääsisin vanhasta DVD-soittimesta eroon ku kattoisin leffat Xboxin kautta+saisin samalla verrattoman pelikoneen!

  Kaveri kerkes jo käydä hakemassa Xboxin+kävin tuos jo tsiikaamassa tuota "jumalaista vehjettä!". Hyvä grafiikka näky olevan :) Kaverilla oli käyny munkki ku oli saanu Samsungin kelkan :)

  Taitaa sulla itelläs olla toi ps2 kun kertaa pleikkarin pelit kepittää Xboxin? Oon nimittäin kuullu puhuttavan ihan päin vastaista!!? Vai tarkoitatko vain pelkästään saatavuutta ;)

  Anttilas ois toistaiseks paras tarjous Xbox+Splinter Cell peli 199€. Pelästyin vaan ku Anttilan esittelykoneessa oli Thomsoni alla!! :( Mut sitähän ei sit tiedä mikä siin korkkaamattomassa ostamassani Xboxis on :p Pistän sit viestiä kehiin, et miten kävi ;)

  Meinasin sit samalla ostaa sen kaukosäätimen+ sit oliko se ny advanced scart cable, millä saan purkista ulos vähän parempaa signaalia+pitääkö vielä hakea optista piuhaa!?

  Saa nähdä vaan miten meikän käy noitten yllä mainitsemieni plattojen kans, et syökö Xbox niitä! Modaaja on jo ns. voideltu, mut jännäks menee noitten dvd plattojen kaa :/
   
 5. Rattus

  Rattus Guest

  Meillä on perheessä pc, xbox sekä ps2.

  Se mikä noista on paras, on täysin makuasia.
  Mikäli minun pitäisi laittaa koneet johonkin järjestykseen, niin ensimäiseksi asettaisin pc:n, toiseksi xbox:in ja kolmanneksi ps2:en. Pelivalikoima tosin on xbox:lla huomattavasti suppeampi mitä ps2:lla.

  Omassa xbox koneessani on Thomsonin DVD-asema, joka ei suostu lukemaan ensimäistäkään cd-r levyä. Toistaiseksi kaikki CD-RW, DVD -/+ R ja -/+ RW levyt se on lukenut loistavasti.

  Nyt jälkeen päin ajateltuna olisin voinut maksaa hieman enemmän Xboxista jossa on Samsungin asema sisällä.
   
 6. naapuri

  naapuri Guest

  Nooh kuten mainitsin näkyvästi, kommentit PS2:esta oliva täysin minun omia :) Ja kyllä omistan PS2:sen, joten hieman kotiin päin vedin ;)

  Mutta, jos Xboxissa on optinen ulostulo, niin käytä sitä ihmeessä! Takaa hyvän äänenlaadun...

   
 7. kuqu

  kuqu Regular member

  Liittynyt:
  09.10.2002
  Viestejä:
  314
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kävin noukkimassa Anttilasta Xboxin+peli tuli mukaan. Vähän on vielä laimea fiilis. Ei tullut kuuta taivaalta, enkä tiedä et muuttuko lopulta mikään. No, jospa se fiilis siitä Xboxin kans paranee, kun saan systeemit viilattua kuntoon+viikonloppu täs lähestyy.

  Oli onneks Xboxissa Samsungin kelkka! Otin jo vähän tuntumaa pelaamiseen. Ihan hyvältä tuntui näpeissä tuo Controller S-ohjain. Et ei ollut varmaankaan padin vika, et en päässy training campiltä erikoisjoukkoihin! :D No, pitää täs harjoitella, niin hyvä tulee - meikänkin tapauksessa :)
   
 8. mcmauu

  mcmauu Guest

  joo skidi ainakin diggaa siitä mikkisoftan laitteesta ja niin myös ittekkin..ainoo mikä pikkasen ottaa kaalii ni on se että kaikki palikat aina eriksee ostettava,mutta kyllä se oin ihan jees laite,pelit salee paranee ja muutenkin kuhan se nyt täs kotosuomessa saa jalan sijaa ni eiköhän päästä ihan kivojen pelien kimppuun..rayman 3 on pop:)
   

Jaa tämä sivu