1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

xbox:in kiintolevyn vaihto kysymys

Viestiketju Alkuperäinen Xbox -osiossa. Ketjun avasi BitLoop 13.03.2006.

 1. osku3200

  osku3200 Guest

  Olihan sulla myös oman koneesi verkkokortti-asetukset oikein, eli määriteltynä ip 192.168.0.1 ym.
  Avasitko myös palomuuriin reiän?
  Kannattaa kokeilla ottaa palomuurit hetkeksi pois käytöstä ja kokeilla sitten.

  Ainakin minulta löyty toi backup homma
  System Utils --> Backup

  Trainers on jotain peleihin liittyviä koodeja/huijauksia.
  http://www.tdubel.com/artikkelit/evoxtrainers.html
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 16.03.2006
 2.  
 3. BitLoop

  BitLoop Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2005
  Viestejä:
  713
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  hmm.. eli kerroppas vähän tarkemmin tuosta verkkokortti ip jutusta? :)

  minulla on windows xp ja integroitu verkkokortti niin ainakin netti toimii muutakuin piuhan tökkää verkkokortiin kun se kait automaattisesti ne kaikki asetukset löytää :)

  ja mitenkäs sen MS Dashboard - Use to change Time/Date and TV Settings" jutun kanssa pitää tehdä kun tilttaa kerta jos siitä klikkaa :I tai tulee se ilmoitus.. kun kai se nyt on pakko laajakuva tila jostain saada päälle

  edit: niin ja palomuureja eikä viruksen torjunta ohjelmia ole tällä hetkellä ollenkaan :D eilen windowssin asentelin uusiksi niin on vielä asentamatta

  edit2: niin ja kun koetan ottaa yhteyttä xboxiin niin eikai xboxissa pidä olla joku tietty ohjelma käynnissä? koska en ainakaan löytänyt minkäänlaisia ftp softia..
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2006
 4. osku3200

  osku3200 Guest

  Elikkä sun pitäs myös laittaa verkkokorttis asetukset:

  TDubel.com:

  Klikkaa Start -> Control Panel ja sieltä Network and Internet Connections. Valitse uudesta ikkunasta Network Connections. Jatka valitsemalla Local Area Connection -> Internet Protocol (TCP/IP) -> Properties. a) Muuta asetukset seuraaviksi:

  * Ruksi kohtaan: Use the following IP address
  * IP address (IP-osoite): 192.168.0.1
  * Subnet mask (Aliverkon peite): 255.255.255.0
  * Jätä tyhjäksi: Default gateway

  Ja sit ku haluut taas nettii vaiha ne asetukset takas automaattiselle.
  Kannattaa myös miettiä erillisen verkkokortin hankintaa, pääsee nettiin kyselemään apua samalla eikä tarvii niitä asetuksia kokoajan vaihdella. Kun verkkokortti maksaa tosiaan sen ~10e


  Eikä xboxissa tarvii mitään erillistä ohjelmaa, kunhan et ole missään pelissä sen aikana. Anna xboxin avautua siihe evolutionX iha tavallisesti.

  En kyllä osaa vastata siihe laajakuva ongelmaan.
   
 5. BitLoop

  BitLoop Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2005
  Viestejä:
  713
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  hahaa! kiitos todella paljon tuollahan se alkoi pelittämään :)

  minulla on kyllä yhdessä vanhassa tietokoneessa pci väyläinen verkkokortti mutta saa nähdä tunnistaako xp sitä suoraan kun ei taida ajureitakaan siihen enää löytyä.. mutta pitää testailla :)

  kyselen taas myöhemmin jotain kun kuitekin jotain ongelmia ilmenee sen kovon tekemisen kanssa ;D
   
 6. BitLoop

  BitLoop Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2005
  Viestejä:
  713
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  hmmh.. no nyt tuli taas ongelmia.

  latasin xboxhdm_v1.9.rar paketin ja purin sen. ohjeissa käsketään tekemään xbox kiintolevyllä olevista C ja E kansioista ne backup tiedostot. noh C kansiosta ne löytyy ja kopsasin ne talteen mutta mitäs kuN E kansiossa niitä ei ole? siellä on vaan kansiot nimeltä CACHE, HDDLoader, TDATA, UDATA ja sitten screendump kuvatiedosto..

  mutta siellä xbox kovolla oli myös paljon muita kansioita kuten kansio Z jossa tiedostot hdsound, hdsound.fat, weaponpack, weaponpack.fat ja joku sounds_xb kansio. sitten kovolta löytyi myös muutamia muita kirjainkansioita mutta ne oli tyhjiä ja sitten vielä kansio nimeltään F jossa on sisällä ainakin Apps kansio, HDDloader, Music, Pics, Videos ja noiden kansioiden sisällä on paljon muita ja osassa on muutamia pelikansioita jne..

  mutta ongelma on nyt siis että miten etenen sen uuden kiintolevyn tekemisessä? koska siellä E kansiossa niitä backup tiedostoja ei ollut.. eikä niitä näy xboxilla edes pystyvän tekevän koska en mistään löytänyt backupin tehokohtaa..
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2006
 7. BitLoop

  BitLoop Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2005
  Viestejä:
  713
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  huoh kun pitää olla aina jotain ongelmia :)


  vastatkaa noihin edellisiin viesteihin kun kerkiätte :) kyselen tässä vielä lisäksi sitä että miten jos tietokoneella on pelistä ISO image niin millä se siirretään xbox kovolle? koska ainakin tuo yksi peli mikä kovolla näkyi olevan niin siinä on satoja tiedostoja.. ei ole minkäänlaisena yhtenä isona imagena
  edit: tähän taisin jo löytää onneksi ratkaisun. xISO ohjelman.. korjata silti saa jos ei ole oikea tai jos on olemassa parempia =D  ja kolmas kysymys että eikö tämä kaikki kävisi kaikkein yksinkertaisimmin niin että laittaisin xbox kovon pc:hen ja windowsxp:n käynnistäisin ja kopioisin aivan kaikki tiedostot xbox kovolta isompaan tyhjään kovoon ja laittaisin sen sitten xboxiin =D siis CTRL+A ja CTRL+C ja sitten vaan CTRL+V
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2006
 8. BitLoop

  BitLoop Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2005
  Viestejä:
  713
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  nyt opin sitten tekemään nuo imagetkin xbox kovolle mutta hittolainen kun vaan saisin jotenkin sen uuden xbox kovon tehtyä mutta eihän se onnistu jos kerta ei niitä varmuuskopiotiedostoja ole siellä E asemassa :/

  eikä xboxissa näy missään sitä varmuuskopiointi kohtaakaan.. :(

  EDIT: hei mikäs se tämä on? http://www.tdubel.com/artikkelit/slayersevox.html kovon teko ohjeissa sanottiin että jos backup tiedostoja ei ole niin ne saa myös tuosta ohjelmasta? selittääpäs vähän miten saan tehtyä sen uuden kovon niin että tuo ohjelma olisi siellä sitten asennettuna? minusta tuntuu että juuri tuo ohjelma siellä xbox kovolla onkin tällähetkellä asennettuna koska ainakin kaikki nuo listassa mainitut jutut löytyy kovolta =)

  eli lataanko tuon jostain jos enää löytyy ja otan siitä ne muutama t tiedostot ja sitten teen sen formatointi levyn jolla teen xbox kovon?
  mutta entäs sen jälkeen? poltanko sitten tuon Slayers Evox levyn ja pistän xboxiin ja asentelen sen? vai tarviiko sitä tehdä ollenkaan..


  EDIT2 joop latailin ja poltin sen mutta pc ei ainakaan sieltä levyltä mitään tietoja osaa näyttää.. xbox varmaan ainoastaan..

  ei sulla osku3200 sattuis olemaan niitä C ja E asemien backuppeja ;) lähettäisit kun en kerta jostain syystä itse niitä voi tehdä xboxilla.

  vai onko mitään muuta keinoa tuon kovon tekemiseen?
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2006
 9. BitLoop

  BitLoop Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2005
  Viestejä:
  713
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  heh! aloin purkamaan xboxia ja katsomaan minkälainen 20gb kovo siellä on :) ajattelin laittaa 40gb tilalle mutta kun aukaisin niin siellähän oli jo 40gb sisällä ;D eli kovon vaihto ratkesi nyt tällä.

  eli ainut ongelma on nyt tuo laajakuva asetuksen päälle saaminen? aiemmissa viesteissä kirjoitinkin mitä tapahtuu jos sinne valikkoon koettaa mennä. eli tähän jos joku osaa vastata niin upea homma.

  niin ja mietin vaan että eikö muka xbox kovon formatointiin ole mitään muuta mahdollisuutta ellei noita backup tiedostoja saa tehtyä? kun mitenkäs esim siinä tapauksessa jos kovo hajoaa totaalisesti yhtäkkiä. eihän niitä backupeja silloinkaan saa otettua..
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2006
 10. osku3200

  osku3200 Guest

  Elikkä tossa ku backcupin teet se luo sen backup kansioin vaa C:lle eikä E:llä mitään backup kansioita pitäisi löytyäkkään. Sitten siirrät koneelle SEN YHDEN backup kansion ja koko C ja E asemat.

  Ja mitäs tässä vielä =) öö.. toi Z asema taitaa olla pelien väliaikaistiedostoille, mitä pelit ite luo sinne.

  Hyvä että ongelma ratkesi.
   
 11. BitLoop

  BitLoop Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2005
  Viestejä:
  713
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  juu, kiitti paljon. nyt varmaan tosiaan onnistuisi jo sitten isommankin kovon tekeminen mutta ei nyt toistaiseksi ainakaan tarvi.

  ainut probleema enää on tosin se, että miksi xbox tilttaa jos koettaa niitä tv asetuksia muutella.. joku jos siihen vielä osaisi neuvoa antaa niin olisi mahtava homma ;) tarkemmat selitykset siitä ongelmasta löytyy noista aiemmista viesteistäni
   
 12. BitLoop

  BitLoop Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2005
  Viestejä:
  713
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  mitenkäs kun mietin jos tuossa evolutionx asetuksissa on jotain häikkää.. tai että edellinen omistaja on mennyt muuttelemaan jotain tiedostoja ja siksi sotkenut tuon koska sitä kohtaa "MS Dashboard - Use to change Time/Date and TV Settings" ei voi klikata koska muuten alkaa xbox vilkuttaa punaista valoa.. koska eikö tuolta nyt luulisi laajakuvatilan saavanlaitettua päälle?

  eli onko mahdollista asentaa noita evolutiox tiedostoja uudestaan entisten päälle? siis ilman mitään kovon formatointeja.. F asemalla on paljon snes emulaattoreita ja pelejä ja sitten joku divx/mp3 soitin näkyy olevan ja aluekoodivapaa dvd-soitin. niin olisiko noita mahdollista säilyttää? vai häipyiskö ne jos jotain asentaisi uudestaan päälle

  jos voi niin laittakaas tarkkaa ohjetta tulemaan mitä lataan mistä ja miten ja miten asennan ;)
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2006
 13. BitLoop

  BitLoop Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2005
  Viestejä:
  713
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  huh! homma laajakuva tv hommakin selvisikin onneksi tällä konstilla :)

  http://www.tdubel.com/artikkelit/msdashevox.html

  eli tein nuo jutut ohjeiden mukaan jonka jälkeen pääsin klikkaamaan MS DASHBOARD kohtaa ja sieltä laittamaan laajakuvan päälle :) nyt ainakin parissa pelissä näkyy se toimivan ihan moitteettomasti.

  toinen hyväpuoli on se, että nyt tuolta voin myös poistaa turhia talletuksia kiintolevyltä pois. en tiedä olisiko niiden poisto onnistunut myös ftp:n kautta mutta itse en ainakaan sitä osannut =)
   

Jaa tämä sivu