1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Xbox 360 slim ModzZz

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi boju 01.11.2014.

 1. boju

  boju Newbie

  Liittynyt:
  01.11.2014
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Terve! kyselisin tässä boxin modauksesta,tapojahan on erilaisia chipit,firmit, bootdisc ( en tiedä toimiiko ) yms,eli ohjeita hakusessa että pystyisi pelaamaan backuppeja/poltettuja (kyse ei ole piratismista),helpoin tapa luultavasti olisi ostaa uusi konsoli ja modata se, mutta tosiaan linkkejä/ohjeita kaivataan,myös ohjeet siihen että live pelaaminen ilman banaania olisi vielä mahdollista would be great, eli juurikin tuon chipin käyttö kait,onko olemassa pelkkiä kolvattavia chippejä vai löytyykö myös ns helpompia bolt-on chippejä? Yleisin tapa taitaa olla tuo levyaseman firmin muutto,jos sen modaa niin riippuu vissiin pitkälle ohjelmasta kuinka uusia pelejä sillä voi pelata? hieman ehkä epäselvästi haeskeltu mutta toivottavasti tästä saa jotain tolkkua :) pelien polttelusta kattelinkin jo ohjeita mutta saa niitä tähänkin threadiin laitella :)
   
 2.  
 3. boju

  boju Newbie

  Liittynyt:
  01.11.2014
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Edit: http://www.konsolifin.net/bbs/pelialaan-liittyva-keskustelu/50296-48-h-live-27.html tonne postasinkin jo ohjeet viikon ilmaiseen liveen :)

  http://livekortti.com/Xbox-Live-7-paivaa - suora linkki viikon ilmaiseen liveen,testasin itse kahdella eri tunnuksella ja koneella! :) toimii..
   
 4. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  "Valitettavasti emme voi hyväksyä sinua (enää) ilmaisen tuotteen saajaksi."
  Jos vaan jätettäisiin ne phishing-sivustot vaan postaamatta.
   
 5. Ketola

  Ketola Turned ninja Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  1,244
  Kiitokset:
  95
  Pisteet:
  78
  Onko Livekortti.com:n phishing-epäilyistä muuta näyttöä kuin tuo epäonnistunut live-koodin tilaaminen? Joka tapauksessa @boju , tuo toinen viestisi ei millään tavalla liity avaukseesi. =)
   
 6. boju

  boju Newbie

  Liittynyt:
  01.11.2014
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  livokoodi toimii,ekalla kerralla en itse saanut koodia jonka jälkeen palautetta ja sain toimivan koodin :p en ole mikään v*tun späm botti tj,kuhan nyt vaan heitin et jos porukalle kelpaa viikko ilmasta liveä mikä ei tosin ole gold jäsenyyttä mutta pystyy pelaa livessä :p ja eihän se liity mut jos ei kelepaa ni... speakless... :D "Valitettavasti emme voi hyväksyä sinua (enää) ilmaisen tuotteen saajaksi." tuo tulee kun yrität samalla ipllä tilata kahteen kertaan nimimerkillä kokeiltu ja eri tunnuksella,vaiha ip tai kai foxyproxykin toimii,tosiaan kahdella koneella ja eri tunnuksella sain pari viikkoa :) täytyy seuraavaks kokeilla ip changerin kans,vaikuttas ainaki unlimited liveltä :p
   
 7. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Ihan ADSL-yhteys käytössä kiinteällä IP-osoitteella. En ollut aiemmin sivustolla käynyt. Suomessa ei mikään ole ilmaista. Veikkaisin että joko koodit loppuneet tai muuten vaan täydellinen fail koko sivuston koodaus. Mihin lie tiedot sitten eteenpäin vuotavatkaan tuolta sivulta, en osaa sanoa. Kyseisen lafkan Facebook-sivuillakin osa kyselee miksi koodit eivät toimi tai miksi niitä ei yleensä edes saa. Veikkaisin myös pakotetun "Tykkäämisen" tai "Seuraamisen" olevan Facebookin käyttöehtojen vastaista, kun pelkästään sitä vastaan saa tuon koodin.

  E: Tykkäämisen/seuraamisen lisäksi pitää antaa oikeudet tilitietojen tarkasteluun, eli nimi, osoitetiedot, sähköposti, jne. Tästä syystä siis kyse on tietojenkalastelusta henkilötietojen osalta. Kyseiset henkilötiedot luovutetaan todennäköisesti eteenpäin eniten maksavalle mainostajalle "Xboxkortit.com käyttää vastapuolen toimittamia tietoja -- Xboxkortit.com -sivuston toiminnan pyörittämiseen." Tuollainen ehto antaa aika vapaat kädet tehdä tiedoilla mitä lystäävät. Sinänsä outoa, että kyseinen ehdoissa mainittu sivusto ei ole enää edes toiminnassa. Ilmeisesti copy-pastettu ehdot vanhalta sivustolta. Ehdoissa mainitaan myös toinenkin sivusto, Xboxlivekortti.com joka on myös jo kuopattu. Sivuston omistajasta ei ota erkkikään selvää. Todennäköisesti brittiläinen mobiilipelien sovelluskehittäjä ei ole sivuston omistaja tai yleensä mitenkään tekemisissä sivuston kanssa, vaan todellinen omistaja on joku hollantilainen heppu. Suomentamaton sivusto pyörii tuolla:
  http://livekaarten.nl/
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2014
 8. boju

  boju Newbie

  Liittynyt:
  01.11.2014
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  no vähän varoen lähin itekkin kokeilemaan sen takia tekastulla tunnuksella ja tuli alkuu et koodi on jo käytetty,pistin palautetta ja sain toimivan koodin,tulin kotio tein toisella emaililla saman homman ja koodi toimi suoraa, kiinteästä puhutaankin mut kyl muut systeemit saanu toimii ainaki ip changerilla / plugilla,voin laitella myöhemmin kun jaksan perehtyä,nyt otan skoolia eikä hirveesti jaksa nämä asiat kiinnostaa,sry about that.. sivusto mulla toiminut se että ei sulla / muilla toimi en osaa syitä sanoa :/ eikai mikään ole täysin "aukotonta"
   
 9. Ketola

  Ketola Turned ninja Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  1,244
  Kiitokset:
  95
  Pisteet:
  78
  Kiitokset molemmille täsmennyksistä. Todettakoon siis että tuota kannattaa ainakin suurella varauksella käyttää, jos ilmaisen koodin perässä lähtee maailmalle. =)
   

Jaa tämä sivu