1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Xbox 360 Slim mediasoittimeksi?

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi Sotamise 09.10.2012.

 1. Sotamise

  Sotamise Regular member

  Liittynyt:
  15.07.2006
  Viestejä:
  417
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  En oikein teidä olisiko tämä pitännyt laittaa mediasoittimet osioon vai tänne, mutta koitetaan nyt ainakin aluksi täältä.

  Tarkoitukseni olisi saada modattua Xbox 360 Slim 250gb konsoli näppäräksi kotiverkossa toimivaksi mediasoittimeksi, joka toistaisi HD laatuiset videot MKV H264 jne tekstityksien ja dts, dolby digital äänien kera aivan kuten nykyinen AC Ryan Play On HD:ni.

  Niille jotka tässä vaiheessa kysyvät miksi en käyttäisi AC ryan laitettani tähän on vastauksena, koska se on hidas valikoissa eikä se löydä aina tai edes joka kerta kotiverkkoani ollenkaan, vaikka muut verkkoyhteydet laitteessa toimivat (youtube, winamp nettiradio jne), vaikkakin toimiessaan varsin näppärä enkä tätä haluaisi vaihtaakkaan jos vain toimisi aina.

  Xboxin päätin valita tähän tarkoitukseen siksi koska ostin sen noin vuosi sitten expert expoilta ja siitä asti boxi on seissyt täysin käyttämättömänä joka tuntuu jokseenkin turhalta. Eilen menin varmaankin tekemään elämäni mokauksen, koska koitin toistaa xboxilla videoita hosti koneeltani Windows Media Player 11 soittimen avulla (koneessa xp 32bit joten siinä EI ole Windows Media Centteriä)
  Aluksi boxi valitti että ei voi toistaa mitään videotiedostoa ennenkuin olen päivittännyt konsolin uusimmalla firmiksellä ja tässä kohtaa sitten tein virheen, päivitin xboxini jossa oli vanhin mahdollinen firmware ja täten luultavsti olisi ollut haluttua tavaraa modaus piireissä! Päivityksen jälkeen xboxilla pystyi toistamaan vain avi tiedostoja ja ehkä jotain muutakin, mutta nekin ilman tekstityksiä, MKV teidostoja boxi ei suostunnut tunnistamaan ollenkaan.

  Joten mikä on se taikakonsti millä xboxista saisi täydellisen verkkomedia laitteen?

  Pahoitteluni mahdollisesti epäselvästä tekstistä, mutta en näin neljältä aamuyöstä parempaankaan pysty.
   
 2.  
 3. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,505
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Valitettavasti haluamasi ei ole mahdollista. Alkuperäiseen boxiin sai aikoinaan kaikille mahdollisille videoille tuen XBMC:n kautta mutta tuo 360:n onkin sitten erijuttu. Tai onhan modattuihin boxeihin kehitetty joitain mediasoittimia mutta ne on niin epävakaita ja huonoja että en voi suositella.

  Eli suosittelen katselemaan parasta medialaitetta jostain muualta. Itse varmaan hommaisin jonkin atom pohjaisen miniläppärin (saattaa tosin olla hieman alitehoinen FullHD videoille) tai seuraisin Raspberry Pi:n kehitysta (tai oikeistaan sitä että koska XBMC saadaan siihen vakaaksi).
   
 4. Bodomed

  Bodomed Regular member

  Liittynyt:
  18.11.2006
  Viestejä:
  362
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Oma vastaukseni on että yritä etisä käsiisi joku vanhempi PS3:nen joku fat malli jossa on max 60gb:n kovo. Varmista toki että konsolissa on alempi kuin 3.55 FWM. Tuosta saakin sitten oivan mediasoittimen kun on Blu-ray ja muistikortin lukiat mukana. Samoin myös toistaa PS2 pelit suoraan levyltä.
   
 5. Sotamise

  Sotamise Regular member

  Liittynyt:
  15.07.2006
  Viestejä:
  417
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jaa eli enpä saa vieläkään tuolle xboxille mitään käyttöä.
  Htpc xbmc ohjelmalla ratkasua olen itsekkin miettinnyt, mutta halusin nyt ensin tiedustella saako tuolla xboxilla hoidettua samaa asiaa, nähtävästi ei.

  Ja Bodomed minulla on jo PS3 60Gb versio, tosin tuoreimmalla firmwarella, mutta en kuitenkaan usko että pleikkari toimisi paljoakaan sen paremmin verkkomediasoittimena kuin xboxikaan.

  Mutta kiitokset vastauksista, tästä taidankin ruveta miettimään tarkemmin tulevan htpcn palikoita.
   
 6. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,505
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Jos ny meinaat jotain uutta ja halpaa konetta lähteä kasaamaan niin suosittelen lähtemään tuosta liikkeelle. Halpa mutta tarpeeksi tehokas.
   

Jaa tämä sivu