1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

xbox 360 ristikko-ohjaimesta tattiin vaihto

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi xrami80 30.06.2012.

 1. xrami80

  xrami80 Member

  Liittynyt:
  12.02.2012
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hieman sekava otsikko mutta toivottavasti pienen selostuksen jälkeen aukeaa ongelma.

  Eli normaalisti pelatessa niin vasemman puolisesta tatista on ohjattu tyyppiä, autoa jne. Nyt sitten pojat ovat tuossa ohjaimen sekoittaneet jotenkin niin, että ristikosta ja oikean puolisesta tatista liikkuu tyyppi/auto jne. Tämä taas vaikeuttaa pelaamista koska tatilla pelaaminen jää pois, koska ei voi ohjata ja painaa nappeja samalla.

  Millä konstilla saan palautettua ohjauksen vasemman puoliseen tattiin. Kiitos vastauksista ja lisäkysymyksiä saa esittää jos vika ei selvinnyt tuosta selostukesta.
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Pelin asetuksista pitäisi löytyä Controls, Controller Layout tjsp. josta pystyy tuota säätämään. Ruudulla yleensä näytetään säädettäessä millainen järjestys on kyseessä, mutta yleensä Layout A tai Layout 1 on se perus-layoutti missä ohjaaminen tapahtuu vasemmalta tatilta. Joskus nappien (buttons) ja tattien (thumbsticks) asetukset ovat erikseen säädettävissä. Itse ohjaimen sekoittaminen on mahdotonta, koska kontrollit määrittyvät pelin asetusten mukaan.
   
 4. xrami80

  xrami80 Member

  Liittynyt:
  12.02.2012
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Uusi päivitys kyseessä.

  Löytyi "ominaisuudet" ja sieltä pelin ominaisuudet jossa oli vaihtoehtona general, action ja race. Sieltä oli sitten muutettu tuo liikkuvuus oikeaan tattiin. En sitten tiedä oliko vanhassa päivityksessä samanlainen valikko. Nyt homma pelittää, toivottavasti.
   

Jaa tämä sivu