1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Xbox 360 Pelejä ulkoiselta kovalevyltä?

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi WRest 19.09.2013.

 1. WRest

  WRest Newbie

  Liittynyt:
  27.08.2013
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Hei!

  Joo,eli tästä piti kysyä. Pitkän aikaa miettiny tuota boxin modaamista,koska bänneistä ei juurikaan ole huolta (Liveaikaa en ole kahteen vuoteen ostanut) ja olisi muutama mielenkiintonen julkaisu jota kiinnostaisi testata.

  Mikä olisi helpoin tapa ns.hakkeroida boxi? Löytyis tuollanen buffalon 800 gigan kokoinen ulkoinen kovo laatikosta,onko mahdollista ladata pelejä sinne ja jotenkin saada boxi tunnistamaan ne? Hakkeroitu wii löytyy ja tuo on kyllä kätevä kun saa satoja pelejä pelattua ilman levyjä.

  Oon kuullu tuosta poltetuilla levyillä pelaamisesta,mutta tuo kovalevy systeemi tuntuu omasta mielestä helpommalta. Onko se mahdollista?

  Kiitoksia :)
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,563
  Kiitokset:
  70
  Pisteet:
  58
  Pelitietoja(tallennuksia ja peliprofiileita) voi kyllä lukea ja tallentaa USB-muisteille, mutta pelejä ei ainakaan modaamattomalla boxilla voi pelata ulkoiselta kovolta suoraan, pelin käynnistämiseen tarvitaan aina pelilevy boxin omassa asemassa.

  Jtag-modatulla boxilla pitäisi onnistua, mutta en osaa tässä asiassa sen enempää neuvoa. Googlella ja youtubella löytyy kumminkin ohjeita miten tuo on mahdollista toteuttaa, joten jos kiinnostusta asiaan on, kannattaa sitä ainakin tutkia.
   

Jaa tämä sivu