1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

xbox 360 huolto

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi Pume 07.03.2007.

 1. jl78

  jl78 Member

  Liittynyt:
  10.10.2006
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
   
 2.  
 3. Fabre

  Fabre Guest

  Itse soitin XBOX 360 asiakaspalveluun tänään. Merkkejä konsolin vioista oli jo nähtävillä kuukausia aiemmin(väriviat,lataus- ym. jumitukset). Lopullinen niitti oli kun eilen ostettu GTA 4 ei käynnistynyt lainkaan konsolissa(jumittui ensimmäisiin varsinaisiin lautauksiin) ja kun CD:n otin ulos niin 1cm paksu viiva naarmuja. Ei enää käynnisty peli, heittää vaan kuvaesityksen ruutuun, jossa lukee, että peliä ei voida enää lukea. Vituttaa sinänsä, että vaikka en tiedä yhtään kuinka kauan konsolin hoitamiseen menee(asiakaspalvelun neuvojan mukaan 1-2pv lähetteen saapumiseen sähköpostiin 20-25pv korjaamiseen ja palauttamiseen) niin vielä lisäksi uusi GTA4 rikki. Eikä varmanaakaan korvaa TILT pelikauppa sitä! Voisin sanoa jopa varmaksi. Se on ainakin varmaa, että Microsoft tai mikä muu vastuuhenkilö ei tule korvaamaan sitä, sillä kyseessä ei ole heidän pelitalonsa julkaisu. Näin olen ymmärtänyt, vaikka se XBOX 360 sen pelin hajotti!!

  :edit: Ihmettelin vielä sitä, että ei saa käyttää XBOX 360 mukana tullutta pakettia, vaan täytyy väsätä joku oma parin päivän sisällä.

  Toinen asia mikä jäi mietityttämään on se, että sain jonkin numeron, minkä tarkkaa tarkoitusta en koskaan saanut selville. Jos yhtään kuulin oikein, kyseessä on numero, johon pitää soittaa jollei asiat etene oikeen? Ei kyllä mitään käryä onko edes puhelinnumero :D

  :edit2: Vai lieneekö numero, johon pitää soittaa kun paketti ja lähete valmiina matkaan? No voihan sitä kokeilla soittamalla..
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 30.04.2008
 4. venalaine

  venalaine Regular member

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  893
  Kiitokset:
  11
  Pisteet:
  28
  Se numero minkä sait sieltä on tapausnumero. Välttämättä et tee sillä yhtään mitään. Se numero on siksi, että jos soitat tukeen uudestaan, ei sinun tarvitse selostaa alusta asti koko hommaa, vaan löytäävät tapauksesi sillä numerolla ja tietäävät mistä puhutaan..
   
 5. Fabre

  Fabre Guest

  Okei selväksi tuli. Paketti on nyt pakattu ja tarvittavat paperit täytetty. Huomenna soitan UPS:lle, että tulee noutamaan pakettini. Toivotaan, että saan paketin 2 viikon sisällä.
   
 6. Strobe

  Strobe Member

  Liittynyt:
  15.05.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Onko kellään muulla oolut ongelmia levyjen esim. GTA4:n naarmuuntumisen kanssa? Minulla on mennyt jo yksi rikki. Tuntuu että ne on painettu todella paskoille levyille, jossa reunat ovat rösöisiä, kun ostin Kuopion alueelta kahdesta eri kaupasta ja ihan yhtä huonoja molemmat levyt.

  Onko kenelläkään mennyt boxista DVD-asema rikki?
  Tai oletteko huomannut että pelit toimivat ainostaan kun boxi on pysty tai vaakatasossa?!!
   
 7. Strobe

  Strobe Member

  Liittynyt:
  15.05.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Nyt se GTA lähti sitten toimimaan, mutta vain pystyasennossa.
  Taitaa mennä tuo DVD-asema rikki(philips)??! Mutta miten se voi olla mahdollista jos kaikki muut pelit skulaavat hyvin molemmissa asennoissa.
  Ei viittis lähettää saksaan asti boxia huoltoon. Jos lähetän, saavat kyllä antaa hdmi-boxin tilalle.:)
   
 8. Kone2007

  Kone2007 Member

  Liittynyt:
  08.12.2007
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tänään tuli boksi noin kahden viikon jälkeen Saksanmaalta korjauksesta. Vika oli ollut monissa peleissä esim. GTA4 ei toiminut ollenkaan. Kun sain boksin mukana tulleessa kirjeessä sanottiin, että vika oli ollut levyasemassa, joka on nyt vaihdettu uuteen. Kone oli myös käynyt läpi jonkin moisen hienon testijakson.

  Mutta Mikään ei ollut muuttunut mikään ei toiminut sen paremmin kuin alunperinkään. Hienoa! Mitä seuraavaksi, boksi takaisin Saksaan korjattavaksi?
   
 9. Strobe

  Strobe Member

  Liittynyt:
  15.05.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Lähetän itsekin boxin korjaukseen ensi viikolla, kun siinä on luultavasti DVD-asemassa jotain vikaa. GTA4 pyörii vain pysty asennossa, kun laitoin sen vaaka asentoon niin se teki ikävät naarmut pohjaan.
  Voi olla että sekä pelissä että boxissa on jotain vikaa.
  Jos pelisi on uusi niin kannattaa lähettää se maahantuojalle, jolta voit saada uuden.
   
 10. Jouko?

  Jouko? Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.07.2004
  Viestejä:
  3,858
  Kiitokset:
  32
  Pisteet:
  78
  Et kai kääntänyt konsolia kun se oli käynnissä? Mutta joo.. ekaa kertaa luen että GTA4 levyt olisi olleet huonoja tai eivät olisi toimineet :S Kavereilla on toiminut kyseinen peli moitteitta.
   
 11. Strobe

  Strobe Member

  Liittynyt:
  15.05.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  En kääntänyt, kun sitä kait ei sais ohjekirjojen mukaan edes tehdä.
  Mutta mulla on ilmeisesti DVD-asema kakkana, kun se levy lopetti toimintansa kokonaan. Kaksi GTA 4:sta jo paskana. Laitan maanantaina boxin menemään saksaan ja saa pojat ihmetellä siellä mitä Bill Gates on keksinyt taas. Olisi ehkä sittenkin pitänyt ostaa Nintendo. Eihän tämmöstä pelleilyä jaksa kukaan, aina joku juttu tuntuu kusevan!!!
   
 12. Strobe

  Strobe Member

  Liittynyt:
  15.05.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mitä ihmettä?! Eikö muka toiminut pelit tuliterällä asemalla??
  Kokeilitko muita pelejä? Siinä GTA:ssa voi olla vanhan aseman jäljiltä kunnon raipat pohjassa, että se ei toimi uudellakaan!?
   
 13. Kone2007

  Kone2007 Member

  Liittynyt:
  08.12.2007
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Siis ei GTA:n pohjassa ole mitää pahoja naarmuja se ei vaan toimi uudellakaan asemalla. Muutama muukin peli toimi joko huonosti tai ei ollenkaan, eikä mikään korjauksen jälkeen muutunut.

  Ei vaan jaksais uudestaan sinne Saksaan lähettää korjattaksi.
   
 14. Fabre

  Fabre Guest


  Itse lähetin 5.5.08 korjaukseen XBOX 360 pelikonsolini, mikä käy ilmi aikaisemmista viesteistä tällä kyseisellä threadilla. Syyt Saksan matkaan olivat seuraavat: NHL 08 -,Test Drive Unlimited -, Grand Theft Auto IV(GTA päätti naarmuuntua vakaana olevassa konsolissa, en ole muuten ainut!)jumittumiset, mitkä estivät lähes tai kokonaan pelien pelaamisen. Jos minulla ilmenee vastaavia ongelmia ensimmäisen korjauksen jälkeen, voisin vaatia jo korvauksia. Jos toinenkaan korjaus ei tule auttamaan ongelmien ratkaisussa, haastan Microsoftin oikeuteen.
   
 15. slash85

  slash85 Member

  Liittynyt:
  02.10.2005
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Juu mulla teki eilen kanssa gta iv itsarin ja otti pirun moiset skraidut pohjaansa. Samantien soitto boxin tukeen ja huomenna boxi saksaan huoltoon jo toista kertaa tuon samaisen naarmuttamisen takia. On menny jo sen verta monta peliä käyttökelvottomaksi että uusi boxi olisi parempi tulla tai homma ei kyllä varmasti jää tähän. Suomen xbox360 tukikin on aivan per***stä kun jankuttaa vaan että eivät he voi tehdä asialle muuta kun suositella laittamaan huoltoon eikä pelejä korvaa kukaan. Onko järkeä lähettää uudelleen ja uudelleen huoltoon kun mitään ei näytä tapahtuvan?
   
 16. Strobe

  Strobe Member

  Liittynyt:
  15.05.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pakkohan niitten sakemannien on vaihdettava vähintään uusi asema ja jos sekään ei skulaa niin antaa uusi boksi tai jotain, kun takuuta on jäljellä. Minä ainakin sain liikkeestä uuden GTA:n vanhan tilalle, jos et saa liikkeestä uutta niin kannattaa lähettää sinne pelin maahantuojalle, oliko se nyt Toptronics ja voit kokeilla saada uuden pelin sieltä. Vanhoissa peleissä se onkin vähän paska homma. Bill Gates vois ostaa sulle uudet pelit! :)
   
 17. Strobe

  Strobe Member

  Liittynyt:
  15.05.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tänään tuli xboxi saksanreissulta, meni vajaa pari viikkoa huoltoreissussa. Kuten arvelinkin, uuden aseman ne oli siihen vaihtanut, mutta myös emolevyn, joka pani kyllä ihmettelemään.
  Olen nyt testannut boxia ja se on pelittänyt hyvin ainakin tähän asti.
  1kk live aikaa sain boxin mukana, mutta se ei oikein pistä hymyilemään, kun kone pasko 2 uutta peliä!!

  Onko kellekään microsoft korvannut hajonneita pelejä??!
   
 18. thejammy

  thejammy Regular member

  Liittynyt:
  05.04.2006
  Viestejä:
  1,823
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  onko kukaan ottanut mikkisoftaan yhteyttä hajonneen gta IV:n takia? täältäkin löytyy yksi ja yhteyttä otettu ( s-postila, puhelinnumero ei toiminut, ei vastausta vaikka yli 10 päivää mennyt..)

  tässä vielä oma aihe tehty tuosta hajonneesta gta iv:stä, jos on kohtalotovereita niin tuonne turisemaan lisää.

  http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/667274
   
 19. Fabre

  Fabre Guest

  Siis homma menee niin, että Microsoft korvaa vain oman pelitalonsa pelit, mainittakoon nyt vaikka muun muassa Halo 3, eikä esimerkiksi GTA IV.

  Ja muuten Saksan reissuun meni se hieman yli 2 viikkoa, testit suoritettu ja paperilla luki, että uuden mallinen DVD asema saatu ja uusi emolevy myös, jotenka aika paskana boxi ilmeisesti ollut ennen korjausta :D Nyt toimii ilmiömäisen hyvin. Asiakaspalvelu saa arvosanan 9, Kuljetus 9 ja Saksan Guntherit 9, miinuksena se, että boxi tuli eri kunnossa kotiin: ikäviä tummia jäliä, joita sai puhdistella kaiken maailman alkoholeilla ja ihme tarraliimaa pitkin boxia, kuten uuden DVD aseman 'suojana'. Puhdistuksen jälkeen lähes alkuperäinen kunto, joten ehdottomasti tyytyväinen.
   
 20. thejammy

  thejammy Regular member

  Liittynyt:
  05.04.2006
  Viestejä:
  1,823
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  onko satunnainen ( useasti toistuva ) kaatuilu pätevä syy laittaa kone huoltoon? lähes kaikki pelit kaatuilevat ajoittan ja kone ilmoittaa syyksi disc read error, boottia ja taas pelaa satunnasen ajan..jokohan tuolla lähtisi kone taas saksaan?
   
 21. velokki

  velokki Member

  Liittynyt:
  08.01.2006
  Viestejä:
  53
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  En minä ainakaan tuollaista paskaa kauan jaksaisi; Saksaan vaan.
   

Jaa tämä sivu