1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

xbmc ei anna faileja jakoon

Viestiketju Alkuperäinen Xbox -osiossa. Ketjun avasi Inflamer80 10.09.2012.

 1. Inflamer80

  Inflamer80 Member

  Liittynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  En saa tiedostoja jakoon uudelle läppärille xbmcllä (windows 7). Vanhalla pöytäkoneella (windows xp) failit sain jakoon lisäämällä vain verkko-osoitteen, lisää videot ja lisää sijainti kohdassa, ja smb- jaot ilmestyivät nätisti. Nyt kun yritän saada smb jakoja samalla tyylillä (syöttämällä uuden koneen IP-osoitteen) niin xbox kyselee käyttäjänimeä ja salasanaa jatkuvasti, vaikka ne mielestäni oikein laitoin. Missäköhän vika on? Palomuurit ovat pois päältä. Katsoin youtubesta, niin siellä kaveri toimi myös samalla tavalla ja jaot tulivat näkyviin, mutta ei niin ei. Saan uudella läppärillä yhteyden xboxiin ja kotiverkko on muilta osin kunnossa.
   
 2.  
 3. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,507
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Lähiverkkoon tuli isoja muutoksia vistasta lähtien. Itse kanssa tuon kotiverkon kanssa tappelin. Eli lueppa tuo vanha aiheeni läpi niin voit ehkä onnistua.
   
 4. inflamer

  inflamer Member

  Liittynyt:
  12.11.2011
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitos vinkistä. Täytyypä kokeilla ajatuksella, tuo lontoonkielinen ohje vaikutti kyllä sekavalta, no ei auta jos ei parempaakaan ole tarjolla. Luulisi, että saisi helpomminkin toimimaan ilman älytöntä kikkailua.
   

Jaa tämä sivu