1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

X-Fi Fatal1ty Champion asennusapuva.

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi rick79 05.08.2013.

  1. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    Ostin huutonetistä tuon kortin ja etupaneelin. Paketissa oli kaikki mukana paitsi virtaa varten johto? Tuo taitaa olla niin vanhaa kamaa että silloin on ollut vielä korppuasemia ja niiden virtapiuha on käyny tuohon. Tartteis nyt sitten varmaan joku adapterijohto tilata vaan ei mitään tietoa että mistä ja minkälainen.

    [​IMG]

    Tuossa vielä kuva vehkeestä.

    Power connector löytyy sekä etupaneelista että kortista. Mitenkäs tämän ongelman sais ratkastua.
    tässäs vielä linkki googlen kuvahakuun jossa enemmän ja parempia kuvia.
     
    Viimeksi muokattu: 05.08.2013
  2.  
  3. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
  4. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Viimeksi muokattu: 05.08.2013
  5. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    Ei löydy tuosta xfx 550w floppyvirtaa... pitäsköhän noita ostaa kaks kun korttiin sekä paneeliin tulis omansa mutta tuossa ei kyllä riitä pituus johdossa repeemään kahteen suuntaan.
     
  6. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    Kyllä nuo adapterin johdot vaikuttavat aika pitkiltä (yli 15cm?) että hyvin voisi yksi riittää.
     
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    itsellä tuli xfx550w mukana yksi molex-2x floppu sovitin paketissa mukana ainakin
     
  8. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    Just kolusin kaikki laatikot läpi vaan eipä löytyny... kaikkia muita sovittimia oli kyllä vaan eipä sitä mitä tarviis.

    Edit:pistin pari kappaletta tilaukseen niin ainakin riittää. Toivotaan ettei mee kymmentä päivää että tuleevat perille.
     
    Viimeksi muokattu: 05.08.2013
  9. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    Jimmsiltä tuli piuhat ja kortti koneeseen. Soundi ihan loistava josta todistuksena sävelkorvaton vaimoni joka tuumas kuulostaapa hyvälle.

    Sitten asiaan. Jostain kumman syystä audio control panelista tehdyt muutokset aivät säily boottaamisen jälkeen vaan palautuvat perusasetuksille. Eittäin paska juttu. Vaikka kone onkin auki suurimman osan ajasta niin ei kuitenkaan jaksais joka hemmetin bootin jälkeen laittaa asetuksia taas kuntoon. Kellään ideoita tämän ratkasemiseen. Tuossa ajurit jotka latasin, pitäis olla uusimmat. käyttiksenä win 8 pro. Vois tietty koittaa noita ajureita jotka tuli levyn mukana...

    ps.Onneks muuten tilasin kaks virtajohtoa jimmsiltä. Ei ne piuhat ollu ku hädin tuskin 5cm pitusia :D
     
  10. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    itsellä creativen vehkeiden toimiminen seiskalla vaatinut modatut ajurit
    http://www.realitymod.com/forum/f35...our-creative-sound-blaster-custom-driver.html

    PAX MASTER PCI XFI ALL OS Driver Suite V1.50
    ? Creative all rights be long to Creative and logos. Creative giving me there writing persimmon by Robert McClelland.
    PAX related logos and software and drivers are own by PAX ?
    - Please don't remod my work with out permission you can contact me at Hardwareheaven.com

    XP Vista Win7 Win8 – 32/64Bit - Read me

    PAX
    Performance Audio Xeleration
    -
    Tweaked Drivers for Creative Soundcards:
    Better Performance. Better Audio. Better Xeleration.


    “Tweaked Edition”

    Supported cards:
    Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty? Professional Series
    Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series
    Sound Blaster X-Fi XtremeMusic
    Sound Blaster X-Fi XFI Xtreme Gamer Fata1ity pro
    Sound Blaster X-Fi XtremeGamer
    Sound Blaster X-Fi Platinum
    Sound Blaster X-Fi Fatal1ty
    Sound Blaster X-Fi Elite Pro
    Sound Blaster X-Fi OEM Elite Pro
    Sound Blaster X-Fi
    Soundblaster X-Fi OEM Cards: Dell, HP and Gateway
    Setup should work with any XFI Card now!
    ADD UHAA Main Driver

    Supported OS:
    XP Vista Win7 Win 8 32 and 64Bit
    E: itse ajellut audigy, audigy SE, audigy 2, ja x-fi (oikeastaan sama kortti kuin audigy SE, ero f-fi ja audigy korteillani oli ajuripohjaiset muutokset jne mutta ei niistä senenempää) korteja PAX:in modiajureilla ja hyvin ovat toimineet, ääni noille siis minulta
     
    Viimeksi muokattu: 13.08.2013
  11. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    PAX-paketteja testannu 2.35 sekä 2.50. Muuten toimii täydellisesti paitsi sama bugi kun orig. ajureissa. Eli resetoi kaikki muutokset bootin jälkeen.

    Pitääköhän ruveta kohta ajelee seiskaa koneeseen sisälle. Niin tärkeää on musiikkiohjelmien puolelta että tuo kortti ja oheisohjelmat toimis täydellisesti että oon valmis downgreidaamaan kasin seiskaan. Tietty ois unelma jos ratkeis muulla tavalla tää juttu.

    Edit:Latauslinkki ei toimi tuossa sun linkkaamassa viestissä.

    Edit:pAX MASTER PCI XFI Driver Suite 2013 V1.05 ALL OS Stable Drivers. Default Tweak Edition Tuon latasin ja asensin vaan vieläkään ei asetukset pysy. kun boottaa niin samalla jostain syystä resetoi kaikki asetukset....
     
    Viimeksi muokattu: 13.08.2013
  12. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    ookei, en katsonut niin tarkkaan tuota latauslinkin toimivuutta kun en ladannut ole nyt hetkeen mokomia, pitäisi kait, kun vain jaksaisi
    http://www.hardwareheaven.com/pax-d...r-suite-2013-v1-00-default-tweak-edition.html
    tuolla jotain, kokeile josko toimisi
    http://www.hardwareheaven.com/pax-d...-05-all-os-stable-drivers-final-test-set.html
    E: heh, heitit edittiä...
     
    Viimeksi muokattu: 13.08.2013
  13. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    Win 7:n joutu asentaa että kortti toimii odotetulla tavalla. Pikkusen jäi paskanmaku suuhun creativesta. Vaikkakin ostin kortin käytettynä ja periaatteessa ihan muutamalla eurolla, mutta ei tullu sellanen luottavainen olo kyseiseen firmaan. Mietin että kun kyseessä on high end-kortti noin kahden vuoden takaa niin luulisi että ajureita päivitettäisiin ja ennenkaikkea toimivia ajureita. S.postiini vastaus oli tyly. "Kyseessä on vanha tuote joka on poistunut markkinoilta, Eikä kyseiseen tuotteeseen ole suunnitteilla tukea". ohessa jumalaton määrä mainoksia uusista tuotteista. Että näin...
     
    Viimeksi muokattu: 15.08.2013

Jaa tämä sivu