1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

X-box murrettu ilman laitteistomuutoksia

Viestiketju Alkuperäinen Xbox -osiossa. Ketjun avasi Wire 10.07.2003.

 1. LilC

  LilC Member

  Liittynyt:
  26.11.2003
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Xbox-Sceneen on tullu just uus ohje, kuinka softamodataan xbox jo modatun xboxin avulla ("Install font exploit on unmodded by hotswapping HD with modded xbox"). Se tuntuis olevan kaikista yksinkertasin ja varmin tapa.

  Silleinhän ei kai pysty ainakaan tuhoomaan mitään? Helppo palauttaa ennalleen, jos jotain menee pieleen.

  Ongelmana voi monelle olla tietysti se, ettei oo kaveria, jolla olis modattu xboxi.
   
 2.  
 3. hjuw

  hjuw Guest

  Kaarlo1:
  Slayers on siis ohjelmapaketti, joka laitetaan xboxiin ja käynnistetään laite. Jos alkuhommat on jo "hoidettu" vaikka modpiirillä ja sopivalla biosilla, joka antaa bootata levyltä unsigned-koodia, uuden kovon asentaminen on siis modpiirin asentamisen jälkeen hommana suunnilleen: Laita uusi(voi olla vanhakin) kovalevy xboxiin. Käynnistä xbox slayerslevy asemassa. Käske slayersin valmistella uusi levy. odottele valmistumista ja sammuta xbox. Valmis.

  Xbit-piiri v1.5 xboxissa tarvitsee tosiaan pari juotosta. Juotokset ovat muistaakseni käyttöjännite modpiirille, joten minkään ei pitäisi hajota vaikka kertomallasi tavalla kokeilisikin. Piiri vain ei silloin toimi.


  LilC:
  Mitä minä olen asiasta tietoinen, voi kahden xboxin välillekin syntyä potentiaaliero, jolloin levyn voi myös rikkoa. Mutta sinänsä tuo tapa on ehkä "helpoin".
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 17.12.2003
 4. Mallu

  Mallu Member

  Liittynyt:
  09.02.2003
  Viestejä:
  82
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  uppasin noita tärkeimpiä filuja osoitteeseen:
  http://koti.mbnet.fi/marlboro/xbox
  Sieltä lyötyy myös hdd-driverin tarvitseman dll-filut (dll.rar). Juuri noiden filujen kanssa hdd-driver toimii parhaiten. Ainoa mikä puuttuu on 25-päivätyt fontit (phonix 1.3 paketissa on 22.7-fontit).

  Jos joku meinaa noilla modata 1.4sta tai 1.5sta niin joutuvat imemään EvoX M7 biosin phonenix loaderiin. M7 vasta tukee noita uusimpia videopiirejä.
   
 5. noppeli

  noppeli Member

  Liittynyt:
  12.02.2003
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mallu.
  Minne toi m7 bios tiedosto EvoxM7.bin pitää laittaa. System hakemistoon? pitääkö muokata jotain tiedostoa tai nimetä toi EvoxM7.bin joksikin toiseksi?
  Tuolla Complete_Signed.. paketissa on tiedosto default.xbe pitääkö se nimetä xboxdash.xbe ja kopsata vanhan päälle tonne boxiin system hakemistoon?
   
 6. Mallu

  Mallu Member

  Liittynyt:
  09.02.2003
  Viestejä:
  82
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  c:lle ja editoit sen evox.inin sitä filua vastaamaan. Joo sen nimi pitää olla default.xbe... ei sitä miksään nimetä. Ainoot uudelleennimeemiset on vanhat fontit. Nämäkin selviää niistä perusteellisista ohjeista, jonka url on tälläkin foorumilla näkynyt.
   

Jaa tämä sivu