1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

X-BOX 360 vs. Playstation 3

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi exlex 10.04.2006.

 1. Shadown

  Shadown Active member

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  1,860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Muovi maksaa sen mitä öljy maksaa tynnyriltä ja siitä sitten liukuhihnalla tehdään muovia. Jos puhutaan sitten tekniikasta, niin yleisesti HD-DVD on tiedetty olevan lähtökohtaisesti halvempaa, mutta onko se euro tai kaksi nyt sitten oikeasti halvempaa?

  Mitä tulee noi yleisesti, niin mähän puhun nyt tästä hetkestä ja siitä, että JOS tai KUN tällänen HD-DVD editioni tulee markkinoille Xboxista. Sinä puhut aivan toisenlaisista asioista.
   
 2.  
 3. jartar

  jartar Senior member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  8,484
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  143
  Ja kyllä on muuten varmasti aika tarkkaa tietoa mitä blu-ray aseman valmistus tulee maksamaan.
  Hinta ei varmastikkaan ole tarkka mutta virhemarginaali ei varmasti ole suuri.
  Suuri valmistusmääräkään ei tässä tapauksessa juurikaan laske hintoja koska kaikki PS3-konsoliin tulevat asemat myydään tappiolla pois.
  Näin ollen voittojen avulla ei voida tiputtaa hintoja alemmaksi.
  Ja kerta sinä nyt olet niin varma siitä hinnasta niin kerroppa se meille kaikille!
   
 4. Shadown

  Shadown Active member

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  1,860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Tiedätkö mitä? Olet pihalla kuin lumiukko. Ei minkään elektroniikan teko maksa paskaakaan. Hinta tulee lähinnä suunnittelusta ja sen tapasista asioista, jotka rahastetaan pois tekniikan alkumetreillä.
  Vai mihin perustat sen, että kun ostat tietokoneen nyt niin saat vuoden päästä samat osat kolmasosalla?
   
 5. arcanix

  arcanix Active member

  Liittynyt:
  17.10.2004
  Viestejä:
  2,918
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Mutta huhut kun eivät ole faktaa.

  En perusta mielipiteitäni historian tapahtumiin, vaan loogiseen päättelyyn ja uutisiin. En paljoa perusta huhuista, ne kun ovat suurimmaksi osaksi kaikkea muuta kuin totta.

  Niin ja mitä tähän Lionhead-kauppaan tulee, niin käsittääkseni kaikki informaatio on salaista ennen kaupan julkistamista, jonka takia nämä väitteet myös kiistettiin. Jenkkien lainsäädäntöä en sen enempää tunne, mutta käsittääkseni tämän tapaiset ilmoitukset pitää tehdä tiettyjen lakien mukaan. Vaikuttaahan yritysostot ja fuusiot mm. osakekursseihin.

  Normaalien dvd:iden painolinjat saadaan pienillä muutoksilla painamaan hd-dvd:itä, kun taas bluray-levyjä varten tarvitsee tehdä kokonaan uudet linjat. Väitätkö ettei tämä vaikuta hintaan? Kyllähän ne hinnat sieltä ennen pitkää alas tulee, mutta jos formaatti on jo kuollut, niin ketä kiinnostaa?

  Et voi millään verrata omakohtaisia kokemuksiasi maailman suurimpaan ohjelmistovalmistajaan.

  En ajattele sitä ainoastaan minun kannaltani, vaan yleisesti kuluttajan kannalta. Jos yritys haluaa menestyä, niin sen pitää kuitenkin katsoa asiaa myös kuluttajan kannalta, sillä kuluttaja on se, joka rahoittaa yrityksen toimintaa ja maksaa työntekijöiden palkat.

  Niissä on aivan 100% varmuudella kate kyllä miinuksen puolella. Alennustuotteita siis. Suhteellisen uudet leffat on aina jotain 10e-20e.

  Eipä se paljoa ole, mutta kuluttaja sen maksaa. Ja kun nuo Suomeen rantautuvat, niin valuuttamuunnos tehdään 1:1 ja lisätään vielä 5e päälle. En kyllä ihmettelisi, vaikka 30e hintaan myytäisiin molempia hd-formaatteja täällä. Näyttäisi tuolla amazonissakin olevan nuo hd-dvd:t alunperin reilun 30$ hintaisia. Lähes kaikki leffa ja sarjat (jenkeissä) kuvataan jo nyt hd-resoilla, joka ei aiheuta minkään näköisiä lisäkustannuksia. Mistä se hinta sitten tulee ellei aihiosta? Ei se pelkästään ilmaa kuitenkaan ole.

  Jos siinä on jotain sälää, niin todennäköisesti osa rahoitetaan mainostuloilla.

  No jos kaatuu blurayn lehmä ojaan, niin varmana alkaa studiot kääntämään takkeja.


   
 6. Kaakatus

  Kaakatus Regular member

  Liittynyt:
  29.06.2005
  Viestejä:
  1,776
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Lukiessa tuosta mahdollisesti x360:seen tulevasta hd-dvd asema vaihdoksesta peliformaatteineen mieleen tuli nykyiset pc pelit ja niiden formaatit. Cd oli pitkään käytössä. Kapasiteetin loputtua alkoi sitten tulla useammalla ja useamma cd:llä olevia pelejä, kunnes 4:ssä cd:ssä taisi tulla raja vastaan. Sitten tulivat dvd:t, aivan kuin nyt boksiin on tulossa hd-dvd. Dvd asemat yleistyivät ja pelejä alettiin julkaisemaan sekä cd että dvd versioina (esim. Farcry), kunnes ollaan päästy tähän päivään, jolloin cd:llä olevia suurempia julkaisuja on jo vaikea löytää. Homman pointtina on se, että vaikka moni joutui ostamaan dvd aseman pelkästään pelejen takia, niin se kävi silti varsin kivuttomasti vaikka jonkinlaisia kustannuksia tulikin. Tietokoneiden rautaa tietysti uusitaan jatkuvasti muutenkin, mutta ei mielestäni "hd-dvd editionin" tuleminen ja normaali mallin syrjäyttäminen mitenkään mahdotonta ole, kunhan se tehdään pikkuhiljaa ja annetaan vaihtoehto myös alkuperäisen kokoonpanon omistajille.
  [Voi olla, että tämä teksti meni vähän asiasta sivuun ja asiat eivät olleet verrannollisia, mutta sainpahan esittää oman kantani]
   
 7. jartar

  jartar Senior member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  8,484
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  143
  Osittainhan se noin menee. Ja tehdas/koneiden kustannuksiin menee osa.
  Hinta laskee siitä syystä koska alussa myydään kaikki tyypillisesti rahat pois tyhmiltä taktiikalla. Ja kun tekniikka kehittyy niin monesti kustannukset tulevat alas. Samaten kun laitteita myydään paljon niin voidaan myydä pienemmillä katteilla ne pois että ollaan voitolla.
  Ja viimeiset laitteethan myydään vaikka tappiolla pois koska pieni tappio on parempi kuin suuri tappio. Ei kukaan maksa vanhasta raudasta paljoa.
  Mutta koska jokaikinen PS3-konsoli tuottaa tappiota niin ei ole yhtäkään asiaa maailmassa joka halventaisi siinä olevaa blu-ray asemaa sonylle.
  Pikemminkin, mitä enemmän sitä myydään niin sitä enemmän se blu-ray asema on tullut maksamaan. Ja sen kanssa pääseminen voitolla on vaan vaikeampaa ja vaikeampaa.
  Yleistymisen aikaan normaali dvd-asema maksoi noin 20-25€.
  Ei paha nakki kenellekkään maksettavaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2006
 8. arcanix

  arcanix Active member

  Liittynyt:
  17.10.2004
  Viestejä:
  2,918
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Se vaan, että 360:n laitteisto on vakio, toisin kuin pc:n. Jos 360:n elinkaari olisi pidempi mitä tuo 5v-6v, niin sitten tätä voisi verrata pc:hen. Pc:llä on kuitenkin cd:t ollut käytössä ties kuinka kauan.
   
 9. Shadown

  Shadown Active member

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  1,860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Ja Xboxin huhu ei ollut faktaa, eikä Lionheaderin kauppa?

  Historian tulkitseminen ei sitten ole loogista vaikka suurin osa maailman tapahtumista onkin historian toistoa, kuten vaikka Saksan suurvallan kaatuminen ja niin edespäin?

  Nyt alat jo kuulostamaan hassulta. Eli Xboxin HD-DVD asema ei olisi tätä "salaista" ennenkuin se todellisuudessa julkastaan? Eli mikä tässa on erilaista MS kohdalla?

  Sano yksikin syy miksen? MS on yritys siinä missä mikä tahansa muukin. Se kummin tässä tapahtuu, ei koskaan kerro oliko se toinen vaihtoehto parempi. OK, en toiminut kuin vain Suomen suurimmassa elektroniikan maahantuojan myyjänä. :)

  Eli lisää mielikuvien luontia ja se on siinä. Yksi keskeinen asia miksen enään ole myyntimies. Minusta ei ollut ihmisiä kusettamaan niin rankasti kuin piti.

  Ei ole enään aprillipäivä. Jaksatko tosiaankin väittää, että 10€ levyä myydään tappiolla? Voin kertoa, että ei. Pää pointti oli levyn prässin hinta ja jos lasket KAIKKI verot ja välikäsien hinnat pois, niin itse prässi maksaa muutaman sentin, jos sitäkään.


  Ilmaahan se on, usko jo tosiasia. Jos pelkän DVD:n R tai RW levy maksaa kaikkine veroineen ja kasettimaksuineen vain euron, joka on tooosi paljon prässiin suhteutetuna, niin mikä siinä maksaa? Ei mikään. Hinta perustuu "tekijän oikeuksiin" jne.

  Jaa jossain Lunux paketeissa? Älä naurata. Ne on siinä siksi, että joku ostaa lehden kun levyn prässi on ilmanen ja sisältö levyssä on jotain Linux distroo tai demoa.

   
 10. jartar

  jartar Senior member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  8,484
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  143
  Mun yksi tuttu on maailman suurimmassa pikaruokaketjussa töissä myyjänä joten voisin yhtä hyvin kysyä siltä. Saan siltä varmasti luotettavampaa tietoa kuin sinulta. Onhan se isommassa yrityksessä :)
  Olet ihan oikeasti itsestään eniten luulevan ihminen maailmassa johon olen törmännyt.
  Jos oikeasti pystyt neuvomaan MS:n kaltaista jättiläistä niin mikset olisi töissä siellä. Saisit varmaan niin kovaa liksaakin että voisit sytyttää sikaritkin satasen seteleillä.

  Jos se on tosiasia niin pystyt varmasti todistamaan väitteesi ja ilmoittamaan valmistuskustannukset.
  Linkkiä sivuille kiitos!

  Ja kerro nyt ihmeessä niitä oikeita summia kun kokoajan puhut noista laskelmistasi.
  Eihän ilman lukuja pysty mitään laskemaan.

  Mutta jos nyt aletaan katsomaan sinun todenperäisiä puheita niin voisit ekana postata tänne sivustolle kannattavuus laskelmat siitä kuinka paljon MS:tuottaa voittoa/tappiota jos se tekee/ei tee sinun ehdotuksesi mukaisia muutoksia.
  Ja mahdollisimman tarkka laskelma tietenkin.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2006
 11. arcanix

  arcanix Active member

  Liittynyt:
  17.10.2004
  Viestejä:
  2,918
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Tarkoitin yrityskaupoissa.

  Totta, mutta jos menee perseelleen, niin sitten harmitellaan, että olisi pitänyt tehdä sillä toisella tavalla :p

  Viittasin puhumiisi "parin euron leffoihin".

  Sanoit alunperin "jotain sälää", sen tarkemmin selvittämättä. Tarkoitin lähinnä jotain pelilehteä, jossa tulee levyllä demoa, traileria ja muuta roinaa (~mainosta).
   
 12. jartar

  jartar Senior member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  8,484
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  143
  OIKEA myyntimies kyllä tietäisi että mikään ei ole ilmaista.
   
 13. Shadown

  Shadown Active member

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  1,860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Eli oliko Xboxin suunnittelu ja teko salaa yrityskauppaa?

  En usko ikinä, että niitäkään myydään tappiolla. Ainakaan kun useita leffoja vuosi kymmenienkin jälkeen väitetään myyvän.

  Mitenköhän tähän pitäisi suhtautua. Oletko nyt kokenut olevasi huijattu tai jotain?

  Noh kyllä mä aika ilmasena pidän muovilevyn painamista sentillä parilla ja Linuxin jakoa, jonka valmistus ei maksa mitään. Jollei nyt kaupallisia ditroja lasketa mukaan. Mutta niistäkin useita saa ilman tukea ilmaiseksi internetistä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2006
 14. Shadown

  Shadown Active member

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  1,860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Tohon oli pakko sen verta sanoa, että LASKE itse. Jos lehti maksaa vaikka 2 euroa, joka on sen normaalihinta, niin mitä se levy voi maksaa siinä mukana? Ei juuri mitään. Jos se maksaisi vaikka 10eur ja niitä myytäs siis vähintään sillä 8eur tappiolla (raaka erotus), niin monta monta lehteä pitäisi myydä sen jälkeen, jotta tappio tulisi takaisin? Aika monta, koska tuo 2eur ei todellakaan ole kaikki voittoa. Ehkä joku muutama kymmenen senttiä (korkeintaa euro).
  Siinä joutuisi ehkä yhden levyn takia myymään kokonaisen vuosikerran sille määrälle kansaa mikä osti sitä levyllistä lehteä, jos se levy siinä kerta on niin kallis.

  Ja nuo levyt ei todellakaan ole aina mainostuksen takia mukana. Josku tosin on.

  LOL. Että ihan ranskiksia myymässä? Ei sillä, että naurattaa työpaikka. Mutta toi tyyli. "Mun kaveri on mäkkärissä myymässä hamburilaisia, niin se tietää."


  EDITTIÄ:

  Mites muuten nämä "CD-lehdet"? Kun niitä myydään muutamalla eurolla, niin miten se onnistuu kun prässi on niin kallis? Jotkut lehdethän jakaa niitä ilmaiseksi extrana omista lehdistään "näköispainoksina" tilaajilleen. Noh, ne ei ole tietenkään DVD levyjä, mutta ostin yhden ulkomaalaisen lehden jonka mukana tuli jopa KAKSI DVD-levyä, jotka olivat täynnä ILMAISTA Linux-sälää, jota oli internetistä kasannut levyille lukijoille. Mahto tulla takkiin.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2006
 15. jartar

  jartar Senior member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  8,484
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  143
  Paljastat yhä enemmän ja enemmän tietämättömyyttäsi.
  Ei tuosta esimerkistäsi pystytä laskemaan mitään.
  Muuttujia aika paljon. Mainostulot, painokulut, jakelu, kaupan kate, oma kate, levynkustannukset, työntekijöiden palkat, painomäärät...
  Eli kerro miten lasken ja jatketaan siitä.
  Oikeastaan on aika huvittavaa että täällä kovaan ääneen ammattitaitoaan ylistävä henkilö antaa laskettavaksi ala-aste matematiikan tasoista matematiikkaa jolla ei pystytä laskemaan mitään.

  Ja otetaan vielä yksi esimerkki. Koska voit laske sen noin suoraan niin miten on mahdollista että ilmaislehtikin voi tuottaa voittoa?
  Kun tämän keksit niin saat kysymyksen aika moneen esittämääsi kysymykseen.

  Et ilmeisesti ymmärrä sarkasmia.
  Heitin vaan tuollaisen koska sinun tietämyksesi on samalla tasolla näistä asioista työpaikkasi kautta.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2006
 16. Shadown

  Shadown Active member

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  1,860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Älä ole ääliö. Ei mulla ollutkaan tarkoitus tuoda esille mtä toi maksaa pilkuntarkasti, vaan noin suurinpiirteen, josta pitäisi ymmärtää, ettei se prässi voi maksaa paljon paskaakaan.

  Ei tuo vertauksesi mainostuloihin nyt vaan uppoa. Sorry.
  Nyt puhutaan levyistä (niistä muovipalasista), ei paperista, joka maksaakin jo. Jos prässi maksaisi vaikka 10eur ja levyä jaetaan vaikka 10 000, niin sillon puhutaan 100 000eur, joka vastaisi jo televisiomainontaa, jota ketään ei maksa. :D Tähän kun viellä lasketaan, että Suomen levitys ei ole ainoa ja jotain lehteä jaetaan ehkä jo miljoonia.

  Olenko kertonut missä olen ollut töissä?
  Ilmaisin vain, että olen ollut kaupparatsuna Suomen suurimmassa kodin elektroniikaan tukkurissa/jälleenmyyllä (Tai en ole ihan varma suurimmasta, mutta ei kai se nyt tässä tapauksessa ole se tärkein juttu.). Kaupparatsu on ihan toinen juttu kuin mäkkärin myyjä. Se oikeasti laskee katteita ja niin ees päin. Kävin myöskin kaikenlaisissa seminaareissa, jossa tuli aika paljon kaikkee tietoa esille kannattavuuksista jne.

  EDITTIÄ:

  http://www.suomilammi.fi/html/kopiointi.html#dvd

  Tossa nyt Suomalaisen jonkun prässääjän hinnastoa. Mitä toi hinta enään olisikaan kun puhutaan tuhansista kopioista ja lisätään viellä lehden kustantamon omilla prässeillä tehdyt kopiot. En usko, että "muutama sentti" kauas jää.

  Ja vaikka nyt lasketaankin tolla 5 eurolla, niin missä toi tuntuu jonkun pelin hinnassa, josta tämä alkoi? Ei missään.

  EDITIN EDITTIÄ:

  http://www.digivideo.fi/phpbb2/viewtopic.php?t=349746&highlight=dvd+monistaminen

  Tossa ketjussa puhuttiin jo 3eur kappalehinnasta 500kpl erissä.
  Tuokaan ei viellä voi olla lähellekkään halvin hinta mitä saa. Koska todellisissa kaupallisissa erissä puhutaan vähintään tuhansista kopioista. Varsinkin kun puhutaan jostain pelin levystä, kun aletaan puhumaan jo miljoonista.
  Joten uskon hinnan painuvan alle euron kevyesti tarvittaessa, johon kuuluu painatukset ja kaikki. Uskon myöskin, että kustantamoilla on omat prässit, jolloin todellinen hinta määräytyy raaka-aineista ja koneesta enään. Raaka-aineet ei voi olla kalliit, jos 3 euroonkin jo päästään, jossa on jo voitot, verot ja palkat (ja niiden vakuutukset) sekä värit painatuksiin.

  Enkä ole missään vaiheessa neuvonut MS:ää. Sanoin uskomuksen miten tuossa käy ja oman mielipiteen, että se uskomukseni on jopa kannattava. Se sitten miten tulee tapahtumaan, on tarinana toinen. Mutta kyllä tässä ihan jotkut muut jankkaa sitä mitä MS on luvannut. Minä voin sanoa kokemuksesta, että se voi olla silkkaa valetta MS:ltä tai sitten ei.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2006
 17. lettas

  lettas Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  03.03.2003
  Viestejä:
  4,285
  Kiitokset:
  188
  Pisteet:
  93
  Tulee väkisinkin mieleen DVD-audion ja SACD:n taisto pari vuotta sitten. Kamala formaattisota, jonka SACD taisi lopulta voittaa vain huomatakseen ettei normitallaajaa kiinnostanut kumpikaan. Nyt molempia levyjä löytää alelaareista sikahinnoilla, soittimia high-end- harrastajien olohuoneista.

  Kun cd yleistyi 1990-luvun taitteessa, tärkein promoväline oli pc, ylivertaisuus kasettisoittmiin auttoi toki leviämisessä ja kun tekniikka halpeni, cd:t promottiin autoihin ja olohuoneisiin.

  Itse pistäisin rahani Blueraylle. HD-dvd:n aluekoodit ja suojaukset eivät enimmin kiinnosta. Jos MS ei tarjoa Blueraylle heti tukea Vistaan, hyvä vaan, linux kiinnostanee isompaa käyttäjäjoukkoa.

  Tuo levyn hinta tulee olemaan tasan tarkkaan niin korkea kuin valmistaja sen asettaa. Jos kuluttaja ei tule ostamaan yli 80e:n hintaisia pelejä tai 30e:n leffaa, ei niistä niin paljoa pyydetäkään. Cd:t ja dvd:t ovat edelleen hintavia vain siitä syystä että kuluttaja on valmis niistä maksamaan liikaa.
   
 18. Shadown

  Shadown Active member

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  1,860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  lettas se puhui täyttä asiaa kyl, jota tässä olen kokoajan ajanut takaa.

  EDIT:

  Lasken tähän tuon 3 euron mukaan malliksi mitä tuo tulee maksamaan ilman, että otan painatuksiin ja pakkaamisiin meneviä kuluja (En tiedä niitä).

  Jos mietitään, että meillä on erä 500kpl, jossa yksi kappale maksaa 3 euroa (Mietitään, että se sisältää alvin 22%).
  Kokonais hinta asiakkalle olisi 1500eur.

  Siitä alvit, jää 1170eur.

  Sitten lasketaan että tota määrää tehdään 8 tuntia (Luultavasti menee kauemmin) ja tuntipalkka olisi vaikka 15eur. Todellisesti tämän voi laskea kaksinkertaisena, koska tohon palkkana tulee vakuutukset ja kaikki, eli todellinen palkka tasan 8 tunnilta mitä yritys maksaa olisi 2 kertaa 15 kertaa 8, eli 240eur. Sillon jäisi hintaa enään 930eur.

  Tämä kun jaetaan 500 (erän koolla) jää 1,86eur per levy.
  Tässä ei ole mukana sähkön sun muiden asioiden menoja. Mutta laskenta vastaa 3 euron mukaan sitä mitä kustantamolle voisi maksaa yksi levy. Kustantaja kuitenkin ottaa lehdestä/pelistä/musiikista sen hirmuisimman tuloksen päältä, joten heitoilla ei ole mitään merkitystä, mutta jossain 60eur pelissä toi summa ei tunnu missään. Ja kun aletaan laskemaan oikeita hintoja, eli euron ja alle, niin ei tunnu lehdessäkään. Oli mainoksia tai ei.

  Pääpainona oli mitä tulee maksamaan MS:lle DVD:ltä siirtyminen HD-DVD:lle.

  Vastaus oli ja on edelleenkin: Ei mitään merkittävää. En usko, että kustannukset pomppaisivat kustantajalle/tekijälle mitään 100 kertaisiksi, enkä edes 10 kertaisiksi, jotka oikeasti tuntuisi jossain.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2006
 19. Shadows13

  Shadows13 Regular member

  Liittynyt:
  12.04.2005
  Viestejä:
  713
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  xboxi on ihan sama ku windows kaikki aina ihan sekasin
   
 20. FindRb

  FindRb Guest

  Ei kyllä se Wii vaan on paras!
  Mutta itse aion ostaa X360 tässä joskus ja Wiin sitten julkaisussa.
  PS3:seen minulla vain ei ole varaa, muuten ostaisin kaikki 3 konsolia...
   
 21. thejammy

  thejammy Regular member

  Liittynyt:
  05.04.2006
  Viestejä:
  1,823
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  molemmat ovat aika kalliita, itse päädyin x-boxiin jo heti kun kuulin että on tulossa, en edes ajatellut ps3:sta koska ps2 temppuili minulla (cd:asema kulu loppuun ilmeisesti, ei toimi enää.Kun taas x-box on toiminut moitteettomasti) hieman hämmennystä itselläni aiheutti se että omassa käytössäni on jo useamman kerran (3-4) tuo x-box kaatunut. eli 2 far cryssä mennyt kuva mustaksi ja ei mitään tapahdu ja 2 nfs most wantedissa kuva jämähtäny paikoilleen :S, mutta mikään ei ole täydellinen. Ja itse en todellakaan aijo ostaa wii:tä tai ps3 selviän kyllä yhdellä kosolilla+pa***lla pc:llä.
   

Jaa tämä sivu