1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Worms Armageddon

Viestiketju Kaikki muut pelikonsolit -osiossa. Ketjun avasi Sehpu 01.06.2009.

 1. Sehpu

  Sehpu Member

  Liittynyt:
  12.08.2007
  Viestejä:
  72
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Oli nuo vanhat topicit jo liian vanhoja...

  Eli siis tuosta Vista + Worms armageddonista. Latasin torrentilla kyseisen pelin, aiemmin kohdallani on ollu ongelmia asennuksessa. Valittaa että ei ole asennettu oikein, tai jostain muusta. Nyt latasin, peli näytti toimivan nopeasti kuin unelma. Huomasin kuitenkin, että joskus vuonna -99 kun peliä viimeksi pelasin, oli nuo missionit ihan missionin tuntuisia. Nyt ekaa missionia pelatessani, päälleni spawnaa vain loputtomasti uusia aseita, aikaa oli alussa n. 100s, jokaisen aseen jälkeen aikaa lisääntyy n. 10s.

  Myös training-missioneissa aikaa oli loputtomasti. Siinä oli siis vain yksi luku (632 tms.) joka ei vähentynyt. Tuo Armageddon-mode, eli se toinen missionhöskä, samantapainen kuin Worms 2. Toimii kiitettävästi. Olisi kiva päästä sisälle vanhoihin aikoihin, kun peli oli silloin kova hitti. Kokeilin asentaa patchia, yhden patchin jälkeen peli ei toiminut.

  Jos kyse on jostain päivityksestä, voitteko heittää suoran linkin tiettyyn päivitykseen.

  Kiitos jo etukäteen.
   
 2.  
 3. Feron

  Feron Active member

  Liittynyt:
  13.11.2004
  Viestejä:
  1,125
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Voisi johtua siitä, että joku on muokannut tavalla tai toisella ko. peliä ja näinollen, kun yrität asentaa jotain patchia, niin peli ei toimi.

  Ihan vinkkinä, että nykyään Worms Armageddonin saa Worms 2:en kanssa samassa boksissa alelaareista kympillä. ;)
   
 4. Sehpu

  Sehpu Member

  Liittynyt:
  12.08.2007
  Viestejä:
  72
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Peliä en muokannut yhtään, patchia asentaessa, ellet tarkoittanut sitä, että peli ei ole alkuperäinen vaan waretettu versio. Tosiaan, muuten oisin jo ostanut pelin, mutta turhaan toista worms 2 ostan :D
  Pitää nyt katella, mitä tehdään.
   
 5. Feron

  Feron Active member

  Liittynyt:
  13.11.2004
  Viestejä:
  1,125
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  En tarkoittanutkaan, että sinä itse olisit sitä muokannut. Siis todennäköisesti joku on käyttänyt niin sanottua "trainer"-huijausohjelmaa ko. pelin kanssa, jolloin niiden mission ym. kenttien ajat ja aseet on päälaellaan.

  Ja koska trainer-ohjelmat korvaavat alkuperäisiä pelin tiedostoja omilla tiedostoillaan, niin on hyvin todennäköistä ettei pelin päivitykset/patchit toimi. Niin kuin sulla on nyt käynytkin.
   

Jaa tämä sivu