1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

WMV muokkausohjelma

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta -osiossa. Ketjun avasi MJH 08.01.2011.

 1. MJH

  MJH Regular member

  Liittynyt:
  09.08.2003
  Viestejä:
  172
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Olen käyttänyt VirtualDubia AVIen muokkaamiseen (otan videonauhalta siirretyistä videoista alun ja polun pois). Se ei koodaa videota uudestaan ja täten sen laatu ei huonone. Kokeilin eri tiedostotyypeillä ja huomasin, että WMV muotoon kaapattu video on huomattavasti parempaa. Nyt hakusessa olisi (ilmainen) ohjelma, joka pystyy tuohon samaan WMV tiedostojen kanssa. Googlettamalla löysin kyllä paljon ohjelmia, mutta kaikki on maksullisia. Ohjelma olisi hyvä olla maksuton, koska sen tarve on tilapäistä.
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  7,119
  Kiitokset:
  799
  Pisteet:
  193
  Windows XP:ssä ja Vistassa olevalla Windows Movie Maker'illa tuo onnistuu ilmaiseksi. Windows 7:ään taas voi ladata ilmaisen Windows Liven elokuvatyökalun, ellei sitä ole valmiina. Tuo uusi Live elokuvatyökalu toimii myös Vistassa.
   
 4. MJH

  MJH Regular member

  Liittynyt:
  09.08.2003
  Viestejä:
  172
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Tiedän, että onnistuu Movie Makerilla/Liven elokuvatyökalulla. Minulla on koneessa molemmat, käyttöjärjestelmä Win7. Mutta tarkoituksena olisi että voisin leikata alun ja lopun pois ilman, että videon laatua huononnetaan. Siis ettei sitä koodattaisi ollenkkaan uudelleen, vaan "kopioitaisiin" suoraan uuteen tiedostoon. Aivan kuten tuo VirtualDub tekee "Direct Stream Copy" -asetuksella.
   

Jaa tämä sivu