1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

WMP laatu

Viestiketju Keskustelua musiikkiohjelmista -osiossa. Ketjun avasi Lups 07.12.2009.

 1. Lups

  Lups Regular member

  Liittynyt:
  08.03.2006
  Viestejä:
  140
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Aloitin nyt uuden aiheen, jotta tämä varmasti huomattaisiin. Rippaisin mielelläni levyt käyttäen Windows Media Playeria, mutta joka paikassa sanotaan että sillä tulee huonoa jälkeä. Onko näin? Ostin uuden soittimenkin jotta voisin säätää sen WMP:n kanssa...
   
 2.  
 3. friis

  friis Active member

  Liittynyt:
  25.02.2004
  Viestejä:
  1,203
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Laatuhan riippuu mihin muotoon ja millä asetuksilla meinaat musiikin ripata... WMP:ssä voi ripata WMA, WMA pro, WMA vbr, MP3, häviötön WMA ja häviötön WAV muotohin.
   
 4. wipe2000

  wipe2000 Senior member

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  6,109
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
  WMP ei taida osata tarkistaa mahdollisia lukuvirheitä, joten EAC tai CDex ovat luotettavamman lopputuloksen takaavia vaihtoehtoja, varsinkin jos levyissä on naarmuja. Jos taas rippaa omia naarmuttomia levyjä, jotka voi tarvittaessa ripata uusiksikin, pidän itse Audiograbberista.

  Kaikissa noissa voi pakkaukseen käyttää LAMEa, joten mp3-pakkauksen laadun saa valittua mieleisekseen. WMA-muotoon en mielelläni koske edes pitkällä tikulla, se ei ole kovin laajasti yhteensopiva eri soittimien ja käyttöjärjestelmien väälillä, eikä tarjoa mitään merkittävää etua, mitä avoimemmat formaatit eivät tekisi.
   
 5. Lups

  Lups Regular member

  Liittynyt:
  08.03.2006
  Viestejä:
  140
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Entäs foobarin uusi beta-versio? Sehän tukee accurateripia? Tuleeko sillä hyvää jälkeä? Mikä olis laadukkain, kun pitäis kuunnellakin sitä musiikkia ja mahdollisesti synkata soittimeen? Millä te rippaatte/kuuntelette/synkkaatte?

  Tuntuu että tolla foobarilla kuunnellessa musa ei ole ihan parhaimmanlaatuista ja pätkii ja särisee välillä... Tai sitten se johtuu mun kultakorvista. Jos musiikki pätkii koneella niin voiko se toimia silti soittimessa, jos siinä itse tiedostossa ei ole mitään vikaa?
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2009
 6. Lups

  Lups Regular member

  Liittynyt:
  08.03.2006
  Viestejä:
  140
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Sellainen kysymys aiheesta ohi, että jos rippaan CDex:lla niin mikä olis paras ohjelma musiikin kuunteluun/synkkaamiseen? Kertokaa suosikkinne!

  Sitten tuosta Cdex:sta vielä että pitääkö siinä säätää kauheesti asetuksia parhaan rippaustuloksen saamiseksi niinkuin EAC:ssa voi voiko vaan säätää muodon ja bitraten ja sitten ruveta rippaamaan? Mikä olis paras bitrate kun kopsaan neljän gigan soittimeen ja samalla arkistoin? V0?

  Ja tää särinä jatkuu edelleen ja kun tarkkaan kuuntelee niin kuulee pieniä "virheitä".
   

Jaa tämä sivu