1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

WMP ei muka tunne zip tiedostoa

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta musiikista -osiossa. Ketjun avasi setuulikk 08.11.2008.

 1. setuulikk

  setuulikk Regular member

  Liittynyt:
  29.04.2006
  Viestejä:
  133
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Testasin Pixoffin vuokraamosivustolta Palefacen testipätkää ja se rupesi näkymään kyllä, mutta sitten menin asentamaan koneelleni VLC Playerin ja pistin siihen pätkään että avaa sovelluksessa VLC:
  Noh, VLC ei ikinä toiminut enkä jaksanut alkaa selvittämään että miksei. Poistin sen ohjelman siis kokonaan ja sen jälkeen en enää saanut avautumaan sitä Palefacen pätkää vaikka hain sen uudelleen sieltä sivustolta. Vasta kun latasin 7-Zip ohjelman ja purkasin tiedoston, sain sen näkyviin.
  Mitä ihmettä mokasin kun täytyi asentaa erikseen toi ohjelma?
  Aikasemmin sitä ei ollut ja WMP osasi avata ton pätkän.

  Ja vielä jos joku osais kertoa että miksi se VLC ei alkanut pelittämään? Luulin että sillä pystyisi katsomaan videoita mutta
  ei näyttänyt siltä että sillä pystyy mitään videota katsomaan kun ei ole yhtään samannäköinen edes se ruutu kuin WMP:ssä. Pieni ruutu vain. Latasinko väärän ohjelman vai tyrinkö muuten vain?
   
 2.  
 3. Aeonus

  Aeonus Regular member

  Liittynyt:
  17.03.2008
  Viestejä:
  399
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Aika yllättynyt olisin jos WMP (Windows Media Player siis?) osaisi avata zipatun eli pakatun videotiedoston.
  Eli .zip on yleisesti pakattu tiedostokansio. Siellä voi olla sisällä melkein mitä vain, vaikka viisi tekstitiedostoa, kolme kuvaa, kaksi videota ja yksi vaikka .mp3-biisi. Ne pitää käytännössä aina purkaa käyttöä varten.

  Ja VLC on sangen hyvä toisto-ohjelma. Sen perustilassa se ei ehkä näytä videoplayerilta, koska siinä ei ole sitä mustaa ruutua ennenkuin avaat jonkun tiedoston :p
   

Jaa tämä sivu