1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Wlan

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Jever 05.02.2018.

  1. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Jos sisäisen WLAN kortin tiedoissa tuetuissa käyttöjärjestelmissä ei lue Windows 10 tarkoittaako sitä ettei se toimi Windows 10 kanssa
     
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,733
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    123
    Ei tarkoita, mutta vastauksen voi antaa vasta jos tietäisi kortin nimen ja tyypin tai linkki suoraan ko. tuotteseen.
     
  4. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  5. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ja ihan vaan varmistuksen että tartteeko tuommoisen kanssa mokkulaa
     
  6. Näppishemmo

    Näppishemmo Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2017
    Viestejä:
    497
    Kiitokset:
    75
    Pisteet:
    28
    Tuohon saa Asuksen sivuilta Windows 10 ajurit mutta Asuksen wlan kortit eivät välttämättä ole kovinkaan toimivia Windows 10 uusien versioiden kanssa etenkin jos koneen suoritin on AMD valmistama. Tämän sain huomata itse PCE-AC68 mallissa. Lähti toimimaan vasta tämänvuoden alkupuolella kun amd laitteisiin tuli korjauspäivitys: https://www.reddit.com/r/Windows10/...com_80211ac_asus_pce_ac56_not_working_at_all/

    https://vip.asus.com/forum/view.asp...4&board_id=11&model=PCE-AC68&page=1&count=133

    mutta ei koskaan tiedä säilyykö toimivuus kevään Windows 10 suuressa ominaisuuspäivityksessä..
     
  7. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Oisko jotain jota voisit suositella joka olisi pelaamiseen sopiva ja windows10 yhteensopiva
     
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,733
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    123
    Kyllä tuo toimii kympissä samalla varmuudella, kun joku muukin wlan-kortti, jolle kympin tuki on.
    Ei voi tehdä mitään, jos ajattelee noin. Täti olisi setä jos...
     
    lyyri kiitti tästä.
  9. Näppishemmo

    Näppishemmo Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2017
    Viestejä:
    497
    Kiitokset:
    75
    Pisteet:
    28
    Olen itse hieman varuillaan kun tappelin satojen kansaivälisten käyttäjien kanssa tämän ongelman parissa useita kuukausia ja tuli jopa asennettua koko järjestelmä täysin uusiksi.
    Toisaalta ongelma liittyi jollakin tapaa amd suorittimeen sillä Intel pohjaisilla järjestelmillä tätä ei pahemmin esiintynyt. Sinänsä mielenkiintoinen keissi.
     
  10. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ja mä just oon suunnitellut ryzen vitosta
     
  11. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Entäs tää
     
  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,733
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    123
    Et tarvii muokkulaa jos sinulla on joku muu langaton yhteys olemassa. Jos sinulla on mokkula et tarvii tuota korttia.
     
  13. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    No meillä on kotona yks Mokkula mutta ei siitä mun huoneeseen hirveen hyvä netti kyllä tuu
     
  14. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ja saako ton Windows 10 ajurin ladattua juuri itserakennettuun koneeseen ilman mitään toista WLAN korttia
     
  15. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,733
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    123
    Kerros nyt sitten, mistä aiot ottaa yhteyden tuolle langattomalle kortille.

    edit:Konelle joosa ei ole yhteyttä et voi ladata mitään. Pitää ladata jollain muulla koneella, tuo laitteen mukana mitä ilmeisimmin tulee ajurilevyke, josta ajurin saa asennettua.
     
  16. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    No eikös se siitä mokkulasta
     
  17. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Vai mistäs
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,733
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    123
    Käytä ihmeessä tuota viestin muokkaustoimintoa noihin peräkkäisiin viesteihin.
    edit: Mitähän mahdoit tarkoittaa noilla kahdella viimeisellä viestillä?

    Kerro mikä mokkula?
     
  19. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Huawein semmonen 4G modeemi voin lähettää linkin jos löydän
     
  20. Jever

    Jever Member

    Liittynyt:
    11.07.2017
    Viestejä:
    174
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  21. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,733
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    123
    Et osannut sitten käyttää "Muokkaa" toimintoa.
    Kyllä tuosta Wlan mokkulasta saat yhteyden koneellesi tuo Wlan kortin kanssa, jos ne nyt kohtuullisella etäisyydellä sijaitsee.
    Mites sä siinä mukana olit?
     
    Viimeksi muokattu: 05.02.2018

Jaa tämä sivu