1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

WLAN, ei internet yhteyttä (suojattu)

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Lateximan 29.10.2016.

?

Pidätkö windows 10 mahdollisena vaihtoehtona

 1. en vitus

  1 ääntä
  50.0%
 2. en helvetis

  1 ääntä
  50.0%
 1. Lateximan

  Lateximan Member

  Liittynyt:
  20.11.2009
  Viestejä:
  96
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moro!

  Nyt pari viikkoa vaivannut ongelma kaipaa ratkaisemista.

  Lähtötiedot:
  Iso talo, soneran kuitu, kuituboxi josta lähtee kahdelle eri reitittimelle jotka sijaitsevat eri puolilla taloa ja jakavat langatonta. Nämä kaksi erillistä reititintä ovat samanlaisia ja toinen oli ainakin restetoitunut jotenkin niin että oli sitten kaksi saman nimistä verkkoa ja se ongelma saatiin kylläkin korjattua kun vaihettiin SSID yms. Omistan tälläisen uuden sekä tehokkaan ASUS läppärin joka on valitettavasti varusteltu Windows 10 käyttöjärjestelmällä. Luultiin eka että vika on soneran puolella kun yhteydet pätki ja ei ole koskaan ennen pätkinyt ja toiminut muutenkin moitteettomasti. Soneran vikapalvelusta kerrottiin ettei ollut mitään vikaa heidän puolellaan ainakaan näillä näkymin.

  Ongelma:
  Yritän yhdistää langattomaan verkkoon, se yhdistää mutta saattaa jäädä pieni keltainen kolmio ja lukee "ei internet yhteyttä (suojattu)". Tämä on tapahtunut jo monessa langattomassa verkossa eli ei ainoastaan meidän, esim julkisilla paikoilla käytettävissä olevat langattomat verkot sekä myös jos olen heittänyt puhelimen netin jakamisen päälle ja sama ongelma. Netti saattaa toimia pari tuntia ihan OK mutta sitten lähtee hidastelemaan ja pätkimään satunnaisesti.

  Mitä tässä voisi tehdä? Kiitos etukäteen vastauksista!
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,499
  Kiitokset:
  658
  Pisteet:
  173
  Mitään ilmiselvää selitystä ongelmaan ei kukaan näytä keksineen. Koska sama ongelma esiintyy kaikissa verkoissa, pitää syytä etsiä läppäristä. Ensimmäisenä tulee mieleen WLAN-ajurin päivitys/uudelleen asennus. Ajuri löytyy Asuksen tukisivulta tarkan mallimerkinnän perusteella.
   

Jaa tämä sivu